Geforce 2-3xx and Fermi Series...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
A külföldi fórumokon sok mindent összehordanak az önjelölt szakértõk. Ha valami baj lenne valamivel, akkor az a tesztekben már kiderült volni. A PH-nál is végzünk képminõség vizsgálatot, csak azért nincs benne a cikkekben manapság, mert nem találkozunk problémával.
Mentett állás betöltés után rögtön szerintem ugyanolyan idõnek kéne lennie, de ezt nem én találtam ki, külföldi forumrol linkeltek egy pár képet, ahol nv-vel mindig jóval kevesebb felhõ vagy füst volt
Az FC2-ben ilyen nem volt. Az AMD-nek volt egy beta drivere, amin hiányoztak a kövek, persze az beta volt, így senki sem tulajdonított neki sok jelentõséget. A felhõk tuti megvoltak mindkét gyártónál, a FC2 környeze viszont dinamikus, így nem mindig ugyanaz a felhõzet (valamikor szikrázó napsütés van felhõk nélkül), szóval ezt is bele kellett volna gondolni a csalás kikiáltása elõtt.
www.smart-bus.hu
kollektíven júzer errornak minõsítik ha valakinek driver gondja van
fotográfik kolomp edisön :D
Az jó dolog, hogy hiába állítom maxra az árnyékot, ugyanúgy néz ki mint mediumon? :D

szerintem ez jobb dolog mint a hotfixre várás
Volt errõl összehasonlító kép, hogy ha betöltött a faszi egy mentett állást atival baszottnagy felhõ, nv-vel tiszta ég :D
És kitudja a mostani játékokban mi van
@
2900xt több mint fél évvel az nv utánn jelent meg.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"The focus is on factory overclocked cards and according to the company it will not be charging any ridiculous amounts for the AMP! Editions. If the card is 15% faster than the reference the price will reflect that."
Next PC upgrade: 2022
akkor már késõ lesz!<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Szüleim gépében meghalt a VGA kártya. Egyik monitor sem kapott jelet (van kettõ, gy lehet cserélgetni). Elvitték egy ismerõs "szaki"-hoz, aki egy hét alatt kisütötte, hogy tényleg a VGA kártyával van a baj. Õ belerakta a sajátját, azzal rendben volt.
ASUS A8N-E az alaplap. Apám volt boltban és ajánlottak neki egy Gigabyte nVidia Geforce 210-et, amit meg is vett. Öcsém nemrég vett egy XBox-ot, azon játszik, szóval már nem kell nagy teljesítmény a gépbe.
Viszont apám azt mondta, hogy hiába rakta bele, ugyanaz a helyzet: monitoron semmi. VGA ventilátor pörög, szóval áramot kap.
Ennyit tudok a helyzetrõl, holnap megyek és megnézem közelebbrõl.
A kérdések:
- Lehet e kompatibilitási probléma az alaplap és a VGA kártya között? Lévén a kettõ között eltelt három év.
- Tudtommal nem kell semmi extra, bedugom a helyére, rá a kábel és kéne jönnie a képnek. Vagy kihagyok valamit? (Régen volt, amikor én utoljára dugdostam kártyákat alaplapra, hátha fejlõdött a technika... :D)
- Hibás a kártya? Bár erre nem tudom mi alapján tudnátok így fórumon biztos választ adni. :D
Köszönöm a segítséget!
lesz két chipes megoldás a fermibõl? mert mondtak olyat hogy túl nagy és sokat fogyasztana!
Remélem hamar letisztázódik most mennyi is lesz/mit is tud valójában.
Cebiten remélem kiderül végre!
Hát igen nvidiat már nem érdekli a játékos piac :(
XFX Geforce GTX 470 1GB GDDR5 $499.99
XFX Geforce GTX 480 2GB GDDR5 $679.99
Atinak tulajdonképpen már eleve nyert ügye van az árakhoz hozzá sem kell nyúlnia.
Olyan pletykák vannak hogy átlagba kb 5%-al jobb csak a Fermi mint az 5870. Akkor ki a tökömnek szánják ilyen áron?
Egy teszt végérõl kiemelve:
"A HD 5670-et több szempontból is megvizsgálhatjuk, de egyvalami biztos: egyáltalán nem lett tökéletes. Minden ott kezdõdik, hogy mennyibe is kerül. Az 5670 kb. 25 000 forint, és ehhez közeli áron még kaphatunk HD 4850-et, picit drágábban fapados GTS 250-et, nagyjából ugyanennyiért 9800 GT-t, és persze ott van a GT 240 is, illetve a pár ezressel drágább HD 5750. Hogy ha csak az árat és a teljesítményt vesszük alapul, akkor a HD 5670-et nem mondanánk még csak megfontolandó alternatívának sem, hiszen a 4850 gyorsabb, nem is kevéssel, nem beszélve a GTS 250-rõl. Éppen ezért azoknak, akik játékos kártyára vágynak ebben az árkategóriában, mi a HD 4850-et vagy a két gyorsabb GeForce egyikét ajánlanánk amíg még kaphatóak."
Sapphire HD5670 512MB PCIE VGA kártya 22 500,00 Ft
- Grafikus processzor típusa: ATI Radeon 5670
- GPU órajele: 775 MHz
- Memória órajele: 4000 MHz effektív
- Memória mérete: 512MB GDDR5
- Csatolófelület: PCI Express x16
- Arctic Cooling Dual Slot hûtõ (amutomata Fan Control)
- Kimenetek: 15-tûs D-Sub, DVI-I, HDMI
Kösz.
9600GT jobb nála.
Mindenképpen 4770 vagy 9800GT.
9800GT 22.000Ft környékén
Vagy HD 4770 ha még kapni! szintén 22.000Ft környékén ( jobb is mint a 9800GT)
Szerintem-e kettõ közül vegyél valamit!
"Az elkövetkezendõ idõszak már így is eseménydúsnak tûnik, de ne feledjük el, hogy az új generációs GeForce GTX 480 is a CeBIT-en fog bemutatkozni. Az NVIDIA már hivatalosan is megerõsítette, hogy a kártya tömeggyártása megkezdõdött, így márciusban az üzletek polcaira kerülhetnek az elsõ szállítmányok"
info: Prohardver