44
Napozási rekordkísérlet Budapesten!
-
#44 nem lehet mind a tiéd, mert mind az enyém lesz :P de sztem jut mindkettőnknek! :D -
#43 hát ja csak legyen az enyém mind:D -
#42 na hát mondjuk a rowenta-hoz nem nagyon értek,de a logitc-ben még nem csalódtam;) Nem sajnálják a cuccokat ahogy látom, van bőven:) -
#41 Sietned kell mert hnap lesz egy sorsolás és csomo informatika cuccot lehet nyerni...sőt még Rowenta termékeket is lehet nyerni:D -
#40 hát van egy kevés, de azért kéne még. láttam fórumokat, ahol beirogatják, csak nem emlékszem, h hol...:S ha van vkinek, azért szívesen várom!:) -
#39 LÉÉL akkor biztos sok babod van -
#38 én váltogattam már, melóhelyen ingyen nescafé 3in1 van, aztán lopkodtam pár csomagolást:P -
#37 YAMAN csekkoltam ezt ez oldalt és kőkemény...pont vettem tegnap nescafé-t..szal asszem beváltom a kódot -
#36 www.momentcity.hu <--na itt a tuti, nézzétek meg, a napozós oldallal is össze van linkelve, görög út+mi a rák:D jeeee:P Szerintem egy egyszerre bőrrákot kapás rekord-re kéne hajtani, ha már ennyire feljött a téma:P -
#35 tök mindegy hogy 50 v 100 a lényeg h én legyek az egyik aki korfura repülhet:)
Napozórandi
Hát ha nem is sikerül nyerni legalább nagyon jó programok lesznek :) -
#34 itt azt írja h 100 de a honlapon pedig 50 van írva
Elvileg napos idő lesz szombaton szóval gyertek flesselni -
#33 börrák powaa-.-. -
#32 csajt kell vinni:D nem akárkivel:P bár biztos vannak önkéntesek:D -
Vlala #31 Na, honnan fúj a szél?
(pénztárcákra, értéktárgyakra vigyázni! ) -
#30 énszerintem úgy kellene, h mindenki kiállna a napra egymás mellé szorosan és kapna mindenki egy kis műanyag edényt, amibe a karján végigcsorgó izzadtságot gyüjti. és az a cél, h hat-nyolc óra napon állás alatt összegyüjtsenek pl. hetven liter izzadságot, ez biztos rekord. -
n3whous3 #29 Na ARRA elmennék xD -
n3whous3 #28 Persze, hogy majd jól leégjek, meg bőrrákot kapjak :-| (olaj ide vagy oda) -
#27 az a csókos rekord kísérlet lessz újra?? már vagy 2x volt hírdetve régebben minnéltöbben smároljanak eccere:D -
#26 bőrrák,égető napsütés powaaa -
#25 JAJAJA:D -
Vlala #24 Ki találta ezt ki? Biztos jó fürdőruhás lányokat / fiúkat akart nézegetni. :)
Más értelmét nem látom... -
#23 Bőrrák ftw -.- -
Phat Smoker #22
-
#21 Lesz még az este folyamán Ladánybene 27 koncert meg United és fellép a Bagi-Nacsa duo is -
#20 Minnél többen sztem
-
#19 Mi a lényeg? minnél többen vagy minnél tovább? -
#18 meg gyökérből:) -
#17 Hát igen végülis... -
Aspyrin #16 Pedig tuskóból már van elég -
#15 Faültetést jobban támogatnám, mint ezt, vagy a múltkori párnacsatát... -
Szeszmester #14 Jól beszélsz! -
#13 kizárt :) kíváncsi vagyok mi van akkor ha esni fog -
#12 fú de jó^^
ilyenkor odamegy kismillió ember,amikor csak ki kell feküdni a napra.amikor valami közhasznú munkát kéne végezni,akkor persze mindenki behúzza fülét-farkát.mennyivel jobb lenne Guinnes-rekordot felállítani mondjuk árvízkor homokzsákcipelésből,vagy fa-ültetésből.vagy tököm tudja miből,a lényeg,hogy legyen értelme... -
#11 De azért mindenképp meg kell próbálni..maga az élmény h sok ember tesz vmit egy cél érdekében... -
#10 OHH MY GOD THIS IS HUGE:D
Hát...:D -
#9 én is -
Aspyrin #8 -
#7 A világért sem akarnám elvenni a rekord döntési vágyatokat, de ilyen egy átlagos nap egy kínai strandon:
sok sikert... -
#6 Hajrá -
#5 Bocs a nagybetű miatt csak felizgatott a dolog!(nem úgy:D)
Szal ja a napozás veszélyes napjainkban..amugy azt mondják ha elmész kb 2szer soliba akkor már nem égsz le a napon..