Újabb ismerõs az Õslényparkban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hihihihihi...<#circling><#wink><#wave><#vigyor2><#wow3><#pardon1><#hehe>
Történet? <#fejvakaras>

Nem láttam a történetet, a dínók meg a sikoltva menekülõk kitakarták <#bee1>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/

Szerintem eddíg mind nézhetõ volt, az elsõ persze az etalon, a többit már csak hozzá viszonyítják, bár a második sem volt rosz...hármat meg csak 1-2x szer láttam, nem is nagyon rémlik a történet...<#crazya>
Hát én a 2. rész után Spielberg-tõl már nem várok sokat...Az 1. részt imádom,de a 2. <#szomoru2>

Szerintem Dennis Nedry térjen vissza! Vagy egy Denniphosaurus Nedrycus.

Én nagyon várom, azt tudom! Összecsapott munka biztos nem lesz.
Jeff Goldblumé a legjobb karakter (és õ is a legnagyobb arc) az egész szériában :)
Jrex
Már várom:)

így van, köszi

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/

Mondjuk ha spielberg rendezi a filmet, akkor az már rossz nem lehet, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Igazából szereplõk terén kell a filmbe Sam Neil és Jeff Goldblum és akkor már nagyon nem is lehet elrontani mert õk képesek még egy gyenge sztorit is elvinni a hátukon (a t-rexrõl már nem is beszélve :) )

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

ffxi
Jaj ezt a csajt bírom!<#eljen><#puszis>

Fákjúal!

edios
1-es(spielberg): vmennyire korszakalkotónak mondható. (fõleg cg miatt) -> jó film
2-es(spielberg): folytatáshoz képest nagyon korrekt, jó sztori, mégjobb szereplõk.
3-as(nem spielberg): semmi kül, sztem erõltetett egy picit
4-es(spielberg): vmi nagyon új dolgot kell kitalálni, hogy ne csont-effektus legyen

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Remélem jó lesz!
Azé történet nem árt, szerintem filmtörténelmet akartál írni.

Szerintem a Jurassic Park minden eddigi része egész nézhetõ. A film jellegébõl adódóan nincsenek mély filozófiai gondolatok (esetleg a természet tiszteletét tekinthetjük annak). De nem is ez a lényeg, emberek menni sziget, dínó megenni rossz bácsik, néni+gyerek sikítva menekül. Ha jók a trükkfelvételek, ebbõl akármeddig meg lehet élni. Ebben a filmsorozatban az ami több, hogy nem egy B-film, hanem igényes, és jók a színészek, meg a rendezõk, szóval egy minõségi alkotás. Csinálják csak az új részt, én meg fogom nézni, nem kell filmtörténetet írni, csak hozzák a megszokott színvonalat <#eljen>

az elsõ jp bejövõs volt, de a többi...
fegyveres dínók? rotflmao

Szerintem meg az azonosítja Sam Neilt a JP-vel akinek fingja sincs a filmekrõl ill. a buta, agymosó, popcorn mozikon kívül mást nem néz!
Molnibalage
Hát én biztos nem. Vadászat a Vörös Októberre vagya Kétszáz éves emberben sokkal maradandóbbat nyújt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ufo-dínó hibridek? :D
stargatelost
Nem tudom mit húzza a száját Sam Neill bakker. Egy rakat filmben játszott már, de szerintem a legtöbben mégis a JP-vel emlegetik, akkor meg miért nem vállalja el? Az elsõ és a harmadik is sikeres volt, legalábbis számára biztos, ráadásul Spielberg neve garancia, akkor meg mi a rák baja van?

A fegyveres dínóknál meg bármi jobb lehet :)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Broafka
már a 3. is iszonyat gyenge volt... lol, fegyveres dínók? :DDD

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ez a film bizti nem lesz az..lerágott csont....
remélem, korszak alakotó film lesz!