22
-
smaszi #22 Hihihihihi... -
bvalek2 #21 Történet?
Nem láttam a történetet, a dínók meg a sikoltva menekülők kitakarták -
smaszi #20 Szerintem eddíg mind nézhető volt, az első persze az etalon, a többit már csak hozzá viszonyítják, bár a második sem volt rosz...hármat meg csak 1-2x szer láttam, nem is nagyon rémlik a történet... -
pauly #19 Hát én a 2. rész után Spielberg-től már nem várok sokat...Az 1. részt imádom,de a 2. -
dtm #18 Szerintem Dennis Nedry térjen vissza! Vagy egy Denniphosaurus Nedrycus.
Én nagyon várom, azt tudom! Összecsapott munka biztos nem lesz. -
Wittgen #17 Jeff Goldblumé a legjobb karakter (és ő is a legnagyobb arc) az egész szériában :) -
#16 Már várom:) -
bvalek2 #15 így van, köszi -
assdf #14 Mondjuk ha spielberg rendezi a filmet, akkor az már rossz nem lehet, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Igazából szereplők terén kell a filmbe Sam Neil és Jeff Goldblum és akkor már nagyon nem is lehet elrontani mert ők képesek még egy gyenge sztorit is elvinni a hátukon (a t-rexről már nem is beszélve :) ) -
#13 Jaj ezt a csajt bírom! -
#12 1-es(spielberg): vmennyire korszakalkotónak mondható. (főleg cg miatt) -> jó film
2-es(spielberg): folytatáshoz képest nagyon korrekt, jó sztori, mégjobb szereplők.
3-as(nem spielberg): semmi kül, sztem erőltetett egy picit
4-es(spielberg): vmi nagyon új dolgot kell kitalálni, hogy ne csont-effektus legyen -
jambi69 #11 Remélem jó lesz! -
Lalee1 #10 Azé történet nem árt, szerintem filmtörténelmet akartál írni. -
bvalek2 #9 Szerintem a Jurassic Park minden eddigi része egész nézhető. A film jellegéből adódóan nincsenek mély filozófiai gondolatok (esetleg a természet tiszteletét tekinthetjük annak). De nem is ez a lényeg, emberek menni sziget, dínó megenni rossz bácsik, néni+gyerek sikítva menekül. Ha jók a trükkfelvételek, ebből akármeddig meg lehet élni. Ebben a filmsorozatban az ami több, hogy nem egy B-film, hanem igényes, és jók a színészek, meg a rendezők, szóval egy minőségi alkotás. Csinálják csak az új részt, én meg fogom nézni, nem kell filmtörténetet írni, csak hozzák a megszokott színvonalat -
rolika #8 az első jp bejövős volt, de a többi...
fegyveres dínók? rotflmao -
bitbandita #7 Szerintem meg az azonosítja Sam Neilt a JP-vel akinek fingja sincs a filmekről ill. a buta, agymosó, popcorn mozikon kívül mást nem néz! -
#6 Hát én biztos nem. Vadászat a Vörös Októberre vagya Kétszáz éves emberben sokkal maradandóbbat nyújt. -
NLZ #5 ufo-dínó hibridek? :D -
#4 Nem tudom mit húzza a száját Sam Neill bakker. Egy rakat filmben játszott már, de szerintem a legtöbben mégis a JP-vel emlegetik, akkor meg miért nem vállalja el? Az első és a harmadik is sikeres volt, legalábbis számára biztos, ráadásul Spielberg neve garancia, akkor meg mi a rák baja van?
A fegyveres dínóknál meg bármi jobb lehet :) -
#3 már a 3. is iszonyat gyenge volt... lol, fegyveres dínók? :DDD -
benkoszabi #2 ez a film bizti nem lesz az..lerágott csont.... -
W B #1 remélem, korszak alakotó film lesz!