22
  • smaszi
    Hihihihihi...
  • bvalek2
    Történet?

Nem láttam a történetet, a dínók meg a sikoltva menekülők kitakarták
  • smaszi
    Szerintem eddíg mind nézhető volt, az első persze az etalon, a többit már csak hozzá viszonyítják, bár a második sem volt rosz...hármat meg csak 1-2x szer láttam, nem is nagyon rémlik a történet...
  • pauly
    Hát én a 2. rész után Spielberg-től már nem várok sokat...Az 1. részt imádom,de a 2.
  • dtm
    Szerintem Dennis Nedry térjen vissza! Vagy egy Denniphosaurus Nedrycus.

Én nagyon várom, azt tudom! Összecsapott munka biztos nem lesz.
  • Wittgen
    Jeff Goldblumé a legjobb karakter (és ő is a legnagyobb arc) az egész szériában :)
  • Jrex
    Már várom:)
  • bvalek2
    így van, köszi
  • assdf
    Mondjuk ha spielberg rendezi a filmet, akkor az már rossz nem lehet, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
    Igazából szereplők terén kell a filmbe Sam Neil és Jeff Goldblum és akkor már nagyon nem is lehet elrontani mert ők képesek még egy gyenge sztorit is elvinni a hátukon (a t-rexről már nem is beszélve :) )
  • ffxi
    Jaj ezt a csajt bírom!
  • edios
    1-es(spielberg): vmennyire korszakalkotónak mondható. (főleg cg miatt) -> jó film
    2-es(spielberg): folytatáshoz képest nagyon korrekt, jó sztori, mégjobb szereplők.
    3-as(nem spielberg): semmi kül, sztem erőltetett egy picit
    4-es(spielberg): vmi nagyon új dolgot kell kitalálni, hogy ne csont-effektus legyen
  • jambi69
    Remélem jó lesz!
  • Lalee1
    Azé történet nem árt, szerintem filmtörténelmet akartál írni.
  • bvalek2
    Szerintem a Jurassic Park minden eddigi része egész nézhető. A film jellegéből adódóan nincsenek mély filozófiai gondolatok (esetleg a természet tiszteletét tekinthetjük annak). De nem is ez a lényeg, emberek menni sziget, dínó megenni rossz bácsik, néni+gyerek sikítva menekül. Ha jók a trükkfelvételek, ebből akármeddig meg lehet élni. Ebben a filmsorozatban az ami több, hogy nem egy B-film, hanem igényes, és jók a színészek, meg a rendezők, szóval egy minőségi alkotás. Csinálják csak az új részt, én meg fogom nézni, nem kell filmtörténetet írni, csak hozzák a megszokott színvonalat
  • rolika
    az első jp bejövős volt, de a többi...
    fegyveres dínók? rotflmao
  • bitbandita
    Szerintem meg az azonosítja Sam Neilt a JP-vel akinek fingja sincs a filmekről ill. a buta, agymosó, popcorn mozikon kívül mást nem néz!
  • Molnibalage
    Hát én biztos nem. Vadászat a Vörös Októberre vagya Kétszáz éves emberben sokkal maradandóbbat nyújt.
  • NLZ
    ufo-dínó hibridek? :D
  • stargatelost
    Nem tudom mit húzza a száját Sam Neill bakker. Egy rakat filmben játszott már, de szerintem a legtöbben mégis a JP-vel emlegetik, akkor meg miért nem vállalja el? Az első és a harmadik is sikeres volt, legalábbis számára biztos, ráadásul Spielberg neve garancia, akkor meg mi a rák baja van?

A fegyveres dínóknál meg bármi jobb lehet :)
  • Broafka
    már a 3. is iszonyat gyenge volt... lol, fegyveres dínók? :DDD
  • benkoszabi
    ez a film bizti nem lesz az..lerágott csont....
  • W B
    remélem, korszak alakotó film lesz!