Powerboat GT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az amit úgy hívunk: E R Õ ! ! !
This is what we call: P O W E R R R R ! !
Captain Sonar 2024 Remake
Külön tárhelyet kellene létesíteni, amihez nincs túl sok kedvem.
Vmilyen megoldás?
A jobb alsó sarokban lévõ kameraállítási funkció ablak fiaskóját inkább benyelem. A semminél ez sokkal jobb megoldás. :-)
Mégegyszer kössz.<#wink>#wink>
Forza.
nyomsz egy alt tabot, vagy amit akarsz, h visszakerülj windowsba: elinditod a képszerkesztõt és ott beilleszted (paste) a vágolaprol a képet. mented, linkeled 😉
ogg-ra nemtok mit mondani, nem vok otthon, rá se tudok nézni 😞
de elég fura, h elvileg ott vannak a zenék, gyakorlatilag meg mégse
Forza.
Csak a pontosítás miatt, hogy jól gondolom-e:
P: fotó elõkészítés - Enter: Fotózás - Print Screen: képernyõ fotózás
Win: kilép a desktopra - Irfanview megnyit
Na és itt kell: Alt + Tab + Paste?
Holnap délelõtt a saját gépemen ki is próbálnám, ha jó az elképzelésem.
Korábbi hozzászólásodban nehezményezted, hogy miért nem ismert a játék:
A borító terv figyelemfelkeltõ jellege zéró. Marketingje a játéknak majdnem semmi. A gamespot.com-on sem leírás, sem értékelés (!) nincs a játékról. A fejlesztõ cég vagy próbaképp' szánmta, hogy reagál a piac, vagy egyszerûen tojnak a hírverésre.
Mellesleg hülyeség volt szvsz átnevezni Powerboat-ról Aquadelic GT-re. A gamespot-on "hasonló játék" rovatban csak az aquadelic GT-ról mûködik powerboat-ra, visszafelé már nem. Ha valakit érdekel a téma, akkor a Powerboatra fog keresni, s miután sok mindent nem talál róla, ezért fel is hagy a kereséssel.
Szóval a "cégér" dolog egy picit el van szúrva.
Kár érte, mert tényleg szép és kellemes kikapcsolódást elõsegítõ játék.
Az .ogg dologra van vmilyen általad ismert orvosság?
modokrol passz 😞
egen, vmi extrém gyors jet ski jobb lett volna, mint a repülõ bonuszként
Forza.
Ez a játék amennyire szép annyira furmányosan írták.
Hogy személyre szabottabb legyen a texture file-okba, kicseréltem a John nevezetû f@sza vörös <#smile>#smile> Hawaii inges csákó fejét az enyémre + a menüben ugyanez. Eddig O.K. a dolog, viszont a PDA-nak kell vhonnan betöltenie a képeket, de EGYSZERÛEN NEM TALÁLOM SEHOL. Nagyon sokféle megközelítéssel kerestem, de semmi. Ilyen nincs. (és mégis van)
A másik: csináltam örökzöld nyári slágerekbõl .ogg file-okat, s átneveztem õket a játékban szereplõ fantázianevû zenékre. A régiek teljes törlésével egyidejûleg. Nem hiszed el, de a program k@kál rá, hogy én mit írtam át és mit nem. Azokat a zenéket tölti be, amelyekkel eredetileg lett írva a program. Ja, s mindez már lemez nélkül, mert anélkül is elindula progi, tehát az sincs, hogy a disc-rõl táplálkozik.
Erre tudsz megoldást?
Egyébként írtam a játék hivatalos 3dpeople honlapjára is, de lassan 1 hete semmi válasz.
Kéne valami booster pack a játékhoz, ahol 4-5 plusz pálya + új csónak textúrák vannak, vmint Formula-1 hajóosztály és jet-skik.
A játék melyik mappájában találhatóak a játékban lévõ PDA-val készített képek?
Sehol nem lelem õket.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
boltban nem láttam itthon még, warezba meg 500mb esetén mindenki csak legyint és nem foglalkozik vele
flatout egy autos játék a szárazon, ott simán szebb is - a viz persze nem 😊)
Forza.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
De szerintem csodás játék ez. <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
De nem mindegyiknél! Csak egy-két rámpánál!
A gépnek sztem semmi baja, mert minden más game, simán megy grafikai hiba nélkül! 6600gt
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
u dont have to listen anybody else but me
Forza.
Forza.
egy buta GTA-t képzelj el
bedobnak egy térképre, ahol lehet versenyezni, taxizni, kicnset keresni. mindezekkel szerzel pénzt, a pénzen veszel jobb hajót, fejleszted a hajót. a jobb hajoval már nyered a versenyeket, és ha megnyertél X darabot, akkor jön a következõ 'pálya', ahol szintén hasonloan megy a dolog...
közben szerezhetsz népszerüségi pontokat is és szert tehetsz szponzorokra 😊
azért akadtam el allandoan a jatekban, mert azt itja, h barmelyik lokacioban nyerhetek 4 versenyt, de sajnos 4, addig még nem megnyert versenyrõl van szo... szarl nem lehet ugyan azt megnyerni többször, hiába az a legnehezebb (és legtöbb pénzt hozó)
utolsó térképen vagyok, itt van repülõ is, meglátjuk van-e vége is vagy csak freeride és kész 😊
Forza.
Lehet szponzorokat fogadni, kaszkadõrmutatványokkal nitrót szerezni, szabadon hajozni, házat venni és persze a legfontosabb: más hajók ellen versenyezni, felszedhetõ nitro és egyéb fegyverek közepette.
Ha egy területen sok versenyt nyerünk, utazhatunk a következõ területre... "
Next PC upgrade: 2022
ezzel végre könnyebben sikerül nyerni és hamarosan utazhatok a köv. helyszínre 😊
Forza.