57
a dreamcatcher hajóverseny játéka
-
#57 -
#56 -
#55 -
#54 Addig is egy kis csemege:
Ez az amit úgy hívunk: E R Ő ! ! !
This is what we call: P O W E R R R R ! ! -
#53 Számítógépről közvetlenül sajnos nem lejhet feltölteni az sg.hu-ra.
Külön tárhelyet kellene létesíteni, amihez nincs túl sok kedvem.
Vmilyen megoldás? -
#52 nm, várom a képeket :D -
#51 Műxik! Köszönöm.
A jobb alsó sarokban lévő kameraállítási funkció ablak fiaskóját inkább benyelem. A semminél ez sokkal jobb megoldás. :-)
Mégegyszer kössz. -
#50 jah, marketing... vicc :( pedig mamár ez az alap: hype, hype, hype. nem néz ki rosszul a játék, sztem jól lehetett volna promozni + egy jo traielr és fél siker! -
#49 az a lényeg, h játék közben, amikor a kivánt képet látod, nyomsz egy printscreen-t, ekkor a vágólapra kerül az aktuális kép.
nyomsz egy alt tabot, vagy amit akarsz, h visszakerülj windowsba: elinditod a képszerkesztőt és ott beilleszted (paste) a vágolaprol a képet. mented, linkeled ;)
ogg-ra nemtok mit mondani, nem vok otthon, rá se tudok nézni :(
de elég fura, h elvileg ott vannak a zenék, gyakorlatilag meg mégse -
#48 Letöltöttem az irfanview-t.
Csak a pontosítás miatt, hogy jól gondolom-e:
P: fotó előkészítés - Enter: Fotózás - Print Screen: képernyő fotózás
Win: kilép a desktopra - Irfanview megnyit
Na és itt kell: Alt + Tab + Paste?
Holnap délelőtt a saját gépemen ki is próbálnám, ha jó az elképzelésem.
Korábbi hozzászólásodban nehezményezted, hogy miért nem ismert a játék:
A borító terv figyelemfelkeltő jellege zéró. Marketingje a játéknak majdnem semmi. A gamespot.com-on sem leírás, sem értékelés (!) nincs a játékról. A fejlesztő cég vagy próbaképp' szánmta, hogy reagál a piac, vagy egyszerűen tojnak a hírverésre.
Mellesleg hülyeség volt szvsz átnevezni Powerboat-ról Aquadelic GT-re. A gamespot-on "hasonló játék" rovatban csak az aquadelic GT-ról működik powerboat-ra, visszafelé már nem. Ha valakit érdekel a téma, akkor a Powerboatra fog keresni, s miután sok mindent nem talál róla, ezért fel is hagy a kereséssel.
Szóval a "cégér" dolog egy picit el van szúrva.
Kár érte, mert tényleg szép és kellemes kikapcsolódást elősegítő játék.
Az .ogg dologra van vmilyen általad ismert orvosság?
-
#47 irfanview: képszerkesztő/nézegető. a lényeg h paset akár paintba is mehet, csak az ugye randa JPG-t ment...
modokrol passz :(
egen, vmi extrém gyors jet ski jobb lett volna, mint a repülő bonuszként -
#46 A print screen és alt tab gombokat megtaláltam, de was bedeutet paste iranview?
Ez a játék amennyire szép annyira furmányosan írták.
Hogy személyre szabottabb legyen a texture file-okba, kicseréltem a John nevezetű f@sza vörös Hawaii inges csákó fejét az enyémre + a menüben ugyanez. Eddig O.K. a dolog, viszont a PDA-nak kell vhonnan betöltenie a képeket, de EGYSZERŰEN NEM TALÁLOM SEHOL. Nagyon sokféle megközelítéssel kerestem, de semmi. Ilyen nincs. (és mégis van)
A másik: csináltam örökzöld nyári slágerekből .ogg file-okat, s átneveztem őket a játékban szereplő fantázianevű zenékre. A régiek teljes törlésével egyidejűleg. Nem hiszed el, de a program k@kál rá, hogy én mit írtam át és mit nem. Azokat a zenéket tölti be, amelyekkel eredetileg lett írva a program. Ja, s mindez már lemez nélkül, mert anélkül is elindula progi, tehát az sincs, hogy a disc-ről táplálkozik.
Erre tudsz megoldást?
Egyébként írtam a játék hivatalos 3dpeople honlapjára is, de lassan 1 hete semmi válasz.
Kéne valami booster pack a játékhoz, ahol 4-5 plusz pálya + új csónak textúrák vannak, vmint Formula-1 hajóosztály és jet-skik.
-
#45 6-8 rémlik + 1 repülő :) -
#44 sziasztok! hány féle hajó van a játékban?? -
#43 jó kérdés... én print screen + alt tab + paste iranview combot használtam :) -
#42 Szép a játék nagyon!
A játék melyik mappájában találhatóak a játékban lévő PDA-val készített képek?
Sehol nem lelem őket. -
DJ BP #41 épp ezért, mert nem bírják abbahagyni :D -
#40 mindenki csak az agyonhájpolt játékokkal játszik :)
boltban nem láttam itthon még, warezba meg 500mb esetén mindenki csak legyint és nem foglalkozik vele
flatout egy autos játék a szárazon, ott simán szebb is - a viz persze nem :)) -
#39 Ja nem lehet abbahagyni, ahhoz képest igen kevés hozzászólás érkezett még. -
#38 Na kipróbáltam, mentem egy gyors-versenyt. Kicsit akad a gépemen, de azért írányítható. Szépnek szép, talán a Flat Out-nak kéne így kinéznie. -
#37 Húú, micsoda szép grafikája van ennek a gémnek. Már le is töltöttem, most installálom fel. De elég kicsi a mérete, csak 514 MB, ez nem valami hosszú játékidőt takarhat.
De szerintem csodás játék ez. -
#36 ennek a játéknak valami iszonyat jó fílingje van! belezúgtam:) -
#35 xD. -
#34 :D
vasárnap nyomtam vagy 5 órát, nekem mondod? :D -
#33 Ennek a játéknak egy hibája van:nem lehet abbahagyni:D. -
#32 ez most v1.08-at ir ki a jobbfelsőben
bajgunar: direkt effekt, h tévé szerübb legyen -
#31 Másnak is csinál olyat néhány ugrattó rámpánál, mikor belassít a kamera, és belső nézetre vált, hogy kockás a kép, olyan szét esett.
De nem mindegyiknél! Csak egy-két rámpánál!
A gépnek sztem semmi baja, mert minden más game, simán megy grafikai hiba nélkül! 6600gt -
#30 Én még ezt Aquadelic GT néven játszottam, jó fél éve, v. még több. A pálmafás homokos pályán közepes beállítások mellett hirtelen elkezdett szaggatni a 8800gts-emen, amit nem is tudtam kiküszöbölni. Aztán abba is hagytam. De aláírom, nagyon szórakoztató, ötletes, és szép grafikájú játék. -
Aspyrin #29 Megvan, köszi :) -
#28 5. hsz -
Aspyrin #27 Rendben, egy "demolinket" küldhetnél privátban, ha nem gond :D -
#26 Nekem is lejött és ez a játék valami fantasztikus:D. Jobb mint bármely NFS,vagy más autós játék:D. A víz meg GYÖNYÖRŰ!! -
#25 launcher.exe - beállitható pedig!
-
#24 én is játszom vele ;)azt nem értem miért nem megy teljes képernyőn :/ -
#23 nincs, és lehet más nem fog elakadni, mert visszagondolva ecceru... sztem csak megtévesztett a játékban a leirás, h hogyan jussak tovabb :) -
#22 Amúgy Arty: Látom sokszor elakadsz. Van hozzá magyarítás, lehet hogy úgy könnyeb lenne nem? -
#21 A Víz valami csodaszép:O. -
#20 Szóval akkor ez iyyen hajós GTA? Szedem mininováról, kicsit csodálozom hogy csak 486 mega. -
#19 Szerintem a grafó nagyon ott van -
#18 Majd ha kiprobáltam és ha lesz idöm tolhatunk!