5889
-
#898 üdv, tényleg rég láttalak erre...én jelentkezem egy jelszó ért.
hosszu72 kolléga feltette nemrégiben a vinylt itt egy kicsit másabb verzió:
grant miller - vings of love ( 12'' love mix ) jelszó pü-ben -
#897 Sziasztok!
Régen jártam erre.én is elvoltam havazva egy kicsit.Hoztam magammal egy jó maxit hátha valakit érdekel.
Pass: In PM -
#896 wazze wescone
wavba közel 500 mb lenne.
de ha 3 számonként is megteszi, beszélhetünk róla
le vagyok terhelve totál, nem fogok 500 megát egyszerre feltolni
mellesleg mit kapok cserébe
no leszámítva az inhüvelygyulladást, no meg a seggem szétülését
zsoltford: ma pihcsi van, holnap is, de jövő héten jön a következő maxi.
az eddigiek jó helyen vannak már? remélem nem a lomtárba -
#895 üdv, állatian el vagyok havazva...de jelentkezem rövidesen... -
#894 Szeva' Zephyr!
Nincs ilyesmim, de ha feltolod valahova én érdekelt leszek a dologban. -
#893 Hello Tőtike!
"...HQ-nak számít ez egyáltalán?"
Jónak bizonyos esetekben talán mondható, HQ-nak már nem úgyhogy lezhetőleg maradjunk meg a "sima" lossless-nél. -
#892 SzeWavsztok HQ Mesterek! Csak nem erről van szó?
http://rapidshare.com/files/239132392/Smokie_-_Midnight_Cafe_MP3__320_.rar
HQ-nak számít ez egyáltalán? És honnan ismerős nekem ez a jelszó:
pass: zephyrtheking -
#891 wazze
-
#890 halihó wescone kolléga
nem is tudtam, hogy csipázod a smokie-t
(bár látván az inxs feltöltésedet, sejthettem volna)
ilyened van:
"smokie - midnight cafe [remastered & expanded edition]"
01. Something's Been Making Me Blue
02. Wild Wild Angels
03. Poor Lady (Midnight Baby)
04. When My Back Was Against The Wall
05. Make Ya Boogie
06. Stranger
07. What Can I Do
08. Little Lucy
09. Going Home
Bonus Tracks:
10. Train Song
11. The Loser
12. I'll Meet You At Midnight
13. Miss You
14. Living Next Door To Alice
15. Run To You
Total Time: 01:02:00
[IMG]http://i40.tinypic.com/34xoz05.gif [/IMG] -
#889 ennyire azért nem kellett volna megerőltetned magad
...pedig látom 11-ig fent voltál -
#888 no akkor viccelődjünk kicsit kolléga: mi jót hoztál ma nekünk -
#887 Hello Tgolyó!
Letöltöttem a korábban feltolt videoid, köszönet értük!
A Sandra remek, a Smokie (Cris Norman) viszont szuper, ilyesmi jöhet még! -
#886 Hello!
Nem voltál félreérthető Zsoltford, tisztában vagyok vele, hogy csak viccelődtél, az viszont tény, hogy ide nem vendégként kell járnotok és nem kell úgy éreznetek, hogy az én szabályaim szerint kell "játszatok". -
#885 üdv, tagok lehet félreérthető voltam.csak viccelődni volt szándékomban... -
#884 hát ebbe bele
jó kis losslessek mostanság
vagy szörföznöm kell értük egy másik topicba
wazze unatkozom lehet, nyitnom kéne egy topicot....
....hamarosan....
wav-music név hogy tetszik? -
#883 ezt nem fogod ránk kenni
a te kezed is "benne van" a dologban...
...és ha már megnyitottad, dobhatnál is valami lossit (hébe-hóba) -
#882 Hello Tagok!
Nem marok én meg senkit Zsoltford kolléga, nem a magam szórakoztatására nyitottam ezt a topikot hanem mert egy felöl nem volt ilyen téma (akkor még) az SG-n, másfelöl, hogy ne zavarjam (-juk) a "80-as..." topikot a minőségi témával és hogy legyen egy hely ahol a témában érdekeltek kialakíthassanak egy klubot (nevezhetjük úgy hiszem annak) ahova szivesen benéznek hébe-hóba-, ahol jól érzik magukat a tisztelt tagok.
Mivel mostanában egyre kevesebb időm van érdemben hozzászólni a témához (követni azért rendszeresen követem a fejleményeket) igy leginkább rajtatok áll mivé lesz a topik -
#881 nyugi majd én megvédelek
te kis bátor lélek
jó a műsor, de lépek tévézni. nem offolnék. tv2. -
#880 én nem értek hozzá maradnék a hangszedőnél és azoknál amit a kollégákkal cserélek...azt nem kell csekkolni...
majd wesone jól megmar mint felbujtót ( mármint engem )
vissza is vontam...csak csacska mulatságból mondtam :-)
-
#879 á, azt itt is megtehetjük
wescone úgyis csak ritkán néz be...
addig majd legfeljebb elbújunk -
#878 pedig indulhatott volna egy verseny a hozzáértők közt hogy lehet 96kbs-ból jobb wavot készíteni, majd elhinteni a jóhiszemű nyájnak, hogy meg van a 45-ezredik vinyl... :-) -
#877 vagy helyesebben: nem semmi ami ott volt -
#876 megoldódott közben a nagy rejtély is: megszakadt a letöltés, így crc hibát írt ki.
újra letöltöttem, és már műxik a
kösz mindenkinek a "segítséget" -
#875 mint őskori wav-fan én is sajnálom...illetve mit is?nem volt ott semmi... :-)
fontos a humor, nevetés eme cudar viágban és ha valaki meg tud nevetteni akkor még nincs itt a vég :-) -
#874 ne is emlegesd
a kedvenc topicomat kivégezték -
#873 wav-music :-) -
#872 ki fosott mit, és hová -
#871 üdv, köszönöm!meglesem a szomszédban is amit feltettél ( csak késöbb meló hegyek )...
a szomszédban a wav-téma ,hogyan fosott oda ilyen gyorsan? -
#870 halika zsoltford kolléga
megkésve bár, de nem feledve...
http://rapidshare.com/files/238595208/Blue_System_-_History__Cdm___1993___Wav_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/238608270/Blue_System_-_History__Cdm___1993___Wav_.part2.rar
...mert állnok kígyó lészen az, ki szavát nem állja
eme nagy igazságot kedvenc írómtól kölcsönöztem, remélem nem haragszik meg érte
pass in p.m. pp ...ment privibe na -
#869 ez csak azért volt, mert épp azon méláztam, mennyire is dícsérik szegény kolléga "új" topicját (hmmm kolléga, hmmm topicját)
pedig még be sem indult igazán
öröm az ürömben (már akinek) hogy nem "közülünk valóak" akik értetlenkednek, pedig kollégánk "innen" is származik...
no meg a 80-asról és az isdhqról is
most mit mondjak: szívás... -
#868 kijavítottad magad rosszul, ugyanis az vinyl, tehát nem volt benne baki, ebbe rendesen belekeveredtél... -
#867 ritka pillanat, de nem tudok belekötni! egyetértek! -
#866 ezt csak tanítványom kedvéért, hogy legyen új téma -
#865 ekkora bakit wazze
vinyl = vynil
...vagy vynyl, esetleg vinil. lehet választani. -
#864 halihó zsoltford
nincs elfelejtve a következő maxi, csak nagyon be vagyok havazva mostanság.
de kerítek rá időt, megoldom. addigis csekkolhatnád odaát mflex fórumában a bryan ferry feltöltésemet, a te véleményedre is kíváncsi vagyok.
na persze, ha nincs dts dekódered, vagy lejátszód, akkor hagyd a fenébe ..mást úgyse tehetsz
wescone kolléga: bár nem a te világod, de te is nyilatkozhatnál.
akiktől a legjobban vártam, azok nem reagáltak (még)
a den harrowról meg annyit, akit érint:
el kell fogadni cimborák, eddig is voltak, és eztán is lesznek "becsapós felvételek" amiknek az az alapja, hogy a nyersanyag eleve szar minőség, és ezek a "nem túl legális" felvételek nem az eredeti mesterszalagról készültek. nagyjából ennyi.
talán annyival egészíteném ki, hogy a nagyvilágon valahol (ki tudja hol) minden felvételről létezik egy eredeti "hibátlan" példány. ha szerencsénk van, ennek a "klónja" kerül a kezünk ügyébe, ha nem, akkor pedig egy "ügyes" hangmérnök által "csodálatosan" megszerkesztett és megvágott példány.
reménykedjünk, hogy nem az utóbbi, ugyanis nincs kivétel:
eredetinek mondott (zárjegyes) audio cd is szólt már nálam fosul, mintahogy már említettem: vinyl is -
#863 igen,den harrow esetében ugyanarról a hargitay-féle kiadásról van szó. hogy fórumokról?! hát ezen beszarok. miért nem az eredeti kiadót keresik meg az alapanyagért, hisz jogdíjat ígyis-úgyis kell fizetniük, ha meg mikkmakk dj keverte,akkor miért nem csinálja meg normálisan?!
ennek az értelmét nem vágom,meg azt sem, hogy nincs köztük legalább egy olyan szaki, aki tisztességesen elsöprögeti az esetleges mpeg titulust a jelből....nem olyan nagy meló és akkor béke lenne minden téren, hisz azért főleg a mai stílusra kevert diszkózenék nem a hi-endről szólnak.
ezek nem az eredeti,hanem mind újrakevert változatok, ha gondolod szedd le a másik oldalról a 12934-es hszben lévőt. meglepődnék,ha ez bakeliten is előkerülhetne. -
#862 mpeg... :-) -
#861 jól van na! csak nem akartam hogy mindenki megtudja -
#860 üdv, ha az a den harrow egy bizonyos magyar kiadotól van...több forrásból kaptam infót, hogy felejtős mert fórumokról szerzik az anyagaikat...egyébként ha kiadóként többünkhöz hasonlóad gyártaná a vinylrippeket...nem jelezne mpg-et...már csak kíváncsiságból írd már meg melyik számot jelezte mpg-nek...van néhány vinyl rip-em...megsasolnám... -
#859 ez legalább jó