5889
-
#1139 sorry, de már feltettem..
méghozzá tegnap este fél kilenc után ide :)
úgyhogy már ne is várj tovább.. -
#1138 Juszt is kivárom, míg felrakod Shirak kollégának !!!
-
#1137 Meg arra is vigyázni kell, nehogy a szikora rugó robi meg a vikidál énekes gyula megint a Mátyás templomba kényszerüljön imádkozni a Magyarságért, mint mikor Pesten koncertezett a Mester, Marylin Manson és társulata.Persze nagy nyilvánosság elött, az rtl keretei között. Na, ezek aztán tényleg bohócok !
Nekem van több M.M. cd-m is, ha kell vkinek ....
-
#1136 nem biztos, hogy ez jó ötlet volt
ezt a stílust elég kevesen méltányolják
legközelebb majd hozok mutatóba valamit, amit sokan szeretnek, no majd olyasmit próbálj teríteni cimbora -
#1135 Na ETTÖl kaptok itt sokan mattot!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Marilyn Manson - Rock Is Dead
A file nevét meglesni csak erös idegzetü emberkéknek ajánlatos
Pass protected
Egyébként ilyen szép freq., ill. spectrum képet ritkán látni:
-
#1134 egy kedvencem a sok közül
a szokott módom p.m.-ben a kollégákkal... -
#1133 ettől az előadótól rémlik valami "gsm" féle című dal is -
#1132 Annyi ember előtt nem vitt rá a lélek ....
Sztem eredeti, mivel a kiadó: R.W./The In Good Company Co. Ltd/EMI/Chrysalis -
#1131 üdv kolléga...én igazából nem kedvelem a tagot...ezt vagy elárazták...avagy egy tököm-pöcsöm company adta ki...vagy egyszerűen nem fogyott valahol...
remélem te nem vetkőztél bár ha azt nézzük, hogy a gyengébbik nem képviselői megtették akkor mindenképpen indokolt kellene legyen, hogy egy '80-as hím fan közéjük romboljon a barázdabillegetőjével és mivel külföldön történt ezért huszárosan móresre tanítsa a robbie gyereket ajnározó hadakat.... -
#1130 Ma optikai kábelek ügyében jártam a várost, s mit ad Isten a tesco nevű üzletben leltem egy anyagot, s nem akartam hinni a szememnek. Ott díszelgett ugyanis a polcon az a dvd, aminek az anyagát 2006 júliusában élőben láttam Pesten és Bécsben is. Ez pedig Robbie Williams "And through it all, Robbie Williams live 1997-2006" című dvd-je. Részemről, mint látható nagy R.B.-fan vagyok, sztem az elmúlt 10-15 év legnagyobb egyénisége a pop műfajában. A bécsi koncert feledhetetlen, ott álldogáltam vagy 55.000 szerencsés sorstársammal együtt a Práter stadionban, ebből kb. 52.999 12 és 30 év közötti nőnemű lény volt.
Aztán amikor jött a koncert kétségtelenül csúcspontja, az egyszerűségében is zseniális Angel, akkor ez a nőtömeg teljesen megvadult, óbégattak, tutultak, vetkőztek, egyszóval bexarás hangulatot teremtettek. Ha nem élem át, el nem hiszem. Olyan volt a hangulat, mint egy Beatles, vagy egy '85-ős Depeche Mode koncerten !! Lsd. 101!
Na, de a lényeg, a dupla dvd kompletten, a booklettel együtt írd és mondd 699 Ft-ba került (hatszázkilencvenkilencbe!) Meg is vettem a bolt teljes mennyiségét, de már sajna csak 3 példányban volt meg!!
Ez az ár egyszerűen érthetetlen ?! -
#1129 régebben volt itt szó a digizéssel kapcsolatos dolgokról illetve tesztelgettek a kollégák anyagokat...
én most meggyártottam egy mappa alá dandy - cassanova -ját...
ugyan az a verzió az egyiket én készítettem vinyl-ről a másik grabb a zyx italo disco collectio-jából...
ha valaki kiváncsi erre a 2 in 1 -ra, letöltés után kicsomagoláshoz beirja a nevem és mükszik...
itt, nyomi...nyomi.. -
#1128 köszönöm...leszedtem...ill a postás is csenget egy példánnyal a napokban...( loading bay records... ) -
#1127 DJ Bell - Popcorn wav -
#1126 Ez a Mike Hammer zene is az a kategória nálam, amit ismertem, imádtam, de sosem tudtam az előadóját és a címét sem.
Zsoltfordnak köszönet, amiért felhívta rá a figyelmet a kérésével, ami miatt belehallgattam youtube-on és így rájöttem ez egy régi kedvenc, Windnek meg, hogy felrakta -
#1125 Régóta nem hallgatott maxik között kalandoztam ma és milyen jól tettem, mert 1994-ből rátaláltam erre! Remélem másnak is fog annyira tetszeni, mint nekem.
Youssou N'Dour & Neneh Cherry - 7 Seconds (R&B To The Hip Hop Drop Mix) (6:24wav -
#1124 Ez + mi lenne? -
#1123 Tessék
akkor ahogy itt szokás: jelszó P.M. -
#1122 kérésed parancs
-
#1121 tehetnél egy képet, hogyan jut át a cd a faxon... -
#1120 nálam frankó, de a "network error" mivel hálózati hibát jelent, érdemes lenne az internetszolgáltatóddal megtárgyalni a dolgot
egyébként, nem figyeltél:
én cd-ket faxolok, és nem alsógatyákat -
#1119 tud valaki valamit a rapidról a com két napja network error-t emleget nekem...nektek mükxik? -
#1118 mi történt a kollégákkal?
ez már a hanyatlás jele, hogy jutottunk a barázdáktól a faxolható univerzális szaros alsógatyáig??? -
#1117 De a gondolatátvitel még jobb, sztem te képes vagy rá. Képes vagy rá! Képes vagy rá!... -
#1116 Az az! -
#1115 várj picit, mindjárt faxolom..így azért gyorsabban odaér
..akkor a számod, ha jól emléxem... -
#1114 Akkor jöhetnek a lemezek! -
#1113 -
#1112 ez engem esetleg érdekelne..
..de csakis, ha csokis, és szagosított! -
#1111 Alig használt alsógatyát bármire cserélnék (még benne van a vonalkód...). -
#1110 vagy:
"figyelem hibás bakelit lemezjátszó olcsón eladó! nem játssza a cd lemezeket!"
"két alig használt szememet működő fülekre cserélném."
"megúnt pasimat két nőre cserélném."
(ez utóbbi remélem női hirdető) -
#1109 agyament ötletek:
"régi megúnt wavomat, friss mp3-ra cserélném!"
akkor folytatnám:
"2 véka visszhang eladó vagy értékegyeztetéssel elcserélendő magas "C" orgonasíp vektoros árnyékára."
"(két)Balkezes kalapács ingyen elvihető vagy törött bakelitekre cserélhető."
"csak az egyik végén használt antik mahagóni fogpiszkáló készletem elcserélném aranyozott lyukas garasért"
"Egyszer használt, bontatlan ejtőernyő diétás vacogó krokodilra cserélhető."
-
#1108 ..én még nem hallottalak tévedni -
#1107 a fekália csak némi kavarás után dobja ki a bukéját
..csak azért bátorkodtam megjegyezni a 80-asra való 64-es minőségszintre konvertált zene kitételét () ,mert előfordult már velem, hogy wavba kitettem egy zenét, leszedték (akkor még 60-an, azóta 102-en) , majd egy szakértő kolléga megkért, hogy toljam fel (ha lehet) mp3-ban is, mert ő csak azt tudja lementeni
..ezen kissé meglepődtem, de feltettem neki..
no egy hét múltán meglestem a prémium zónámat és mit látok? azt a bizonyos mp3-at 34-en újra leszedték
no akkor két lehetőséget is elképzeltem:
1. a 80-as évek topic 33 új taggal bővült egy hét alatt
2. sokan járnak a 80-asra, akik wavjukat mp3-ra cserélik
..már látom is a szogent:
"régi megúnt wavomat, friss mp3-ra cserélném!" -
vinylbakker #1106 ezt rendesen túlméretezted kolléga. -
vinylbakker #1105 Szewa Zephyr!
Ebben az esetben nem volt szó másról mint egy lemezkiadóról és "Csak a WAV peregjen" felíratról.ezért is szólt a kérdésem így Vinylen vagy wav-ban?
Vagy tévedek? -
#1104 üdv én a loading bay recordosat nézegetem...:
Side A: Divine (Original Mix)
Side AA: Divine (US Remix)
Side AA: Divine (Percapella Mix)
igazából csak arra lettem volna kiváncsi, hogy az us remix jó-e, a percapella gondolom a szokásos helytöltő...
egy hosszú verzió nevezzük extended vagy 12'' vagy long versio-nnak nekem is meg van...az edit és az instrumental versioval együtt szintén a loading bay records-tól...
-
#1103 Nem hát! -
#1102 Amíg Ti itt kavargattok itt egy Baccara nóta.
A bakeliton az évjárat 1977
Baccara - Sorry,I'm A Lady
Flac
Pass.:P.M. -
#1101 azt mondod kavarjam meg a fekáliát ? -