HQ Sound / Music - Masterpieces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tötikemester
Most, hogy kinevettük magunkat, íme:

club mix

radio edit

instrumental version

Nyugodtan lehet teszelni bárkinek kedves Wescone kolléga!<#eljen>

A jelszó, természetesen így elsõ alkalommal nem lett megadva.
Gyengébbek kedvéért: Ne kérjétek el tõlem priviben!<#hehe>

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!

Tötikemester
Sziasztok!<#wave> Hogy én se maradjak le a HQ-ról, megosztanék pár linket veletek, a minõség jegyében. (Wescone kolléga kérését szem elõtt tartva):

Song Title
1. Solitare
2. Show Me Heaven - ('95)
3. Ti Amo
4. Spanish Eddie
5. Power of Love, The
6. Is There Anybody Here But Me?
7. Dim All the Lights - ('95)
8. How Am I Supposed to Live Without You?
9. Over You
10. Lucky One, The
11. How Can I Help You Say Goodbye?
12. Self Control
13. Gloria

http://rapidshare.com/files/159555348/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part1.rar
http://rapidshare.com/files/159556430/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part2.rar
http://rapidshare.com/files/159557920/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part3.rar
http://rapidshare.com/files/159559366/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part4.rar
http://rapidshare.com/files/159560316/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part5.rar

jelszó: priviben vagy:isdmusic.com<#mf1>

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!

mflex
jah, fullon jön...

What about the forests?

pulykatoll
Már megint jól beszéltél,illetve felnyitottad a szememet.Attól nem félek hogy a kiváló rapid rendszere összefog omlani,de viszont elgondolkodtam valamin.Ezek a feltöltések annyira alapmûvek hogy egy kicsit stílust kellene váltanom,és valami igazi ritkaságot is illene fellódítani,hátha egy kicsit belendül a pontgyüjtési akcióm is.Találtam egy aktuális maxit "Edyta - ABC The Letters Of Love".Gondoltam ezzel kezdeném hiszen ez a névhasonlóság hátha rekord letöltést fog eredményezni.Egyébként jelenleg kettõ a letöltések száma,vele párhuzamban egy jelszó kérés.Lehet hogy a másik tag csak egyszerûen jelszavas rarokat gyüjt vagy talán külföldi.Tudja a jó ég.Nem is ez a lényeg,van valami jó tipped..(mármint a jelszavak tökéletesítésére gondoltam).Segítséged elõre is köszönöm.(jöhet priviben is) <#worship><#worship>

Vinyl,CD & Wav (nálam ezek a nyerők) (és nálad?)

tgolyo

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Zephyr Retiring
yes. (a ma kivételével) 1 download kb 2.5 mb/s-al jön, 2 download kb. 1.2 mb/s ...és így tovább...

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

tgolyo
Jóó estét emberkék!
elindult felfelé egy frissen digizett feldolgozás a rapidra.
Csatlakozom Dióbához,jó lenne valamit kitalálni a jelszavakra.
na mindegy,jelszó prv-ben küldöm akit érdekel.
info

Dióka
akkor inkább én kérek elnézést....<#nyes> a datahu milyen fizetõsen? full sávszélet tudja nonstop?

Zephyr Retiring
kösz a hsz-t.<#worship> nem akartam dicsekedni, de én a rapid mellett gondoltam (persze mindkettõt prémiumban ha ez mond neked valamit)<#whatever>

Dióka
nem lehetne kicsit bonyolultabb jelszót vagy jelszófejtõ algoritmust használni? attól félek, a várható túl sok letöltés miatt összeomlik a rapid szervere! <#nevetes1>

pulykatoll

discogs info

Download

Jelszó: (az egyik fórumtársunk kedvenc autómárkája évjárattal)

Dióka
a data.hu egy rakás fos, de a rapid az megtenné.<#nyes>de abban nem bízunk!<#vigyor>

Zephyr Retiring
csatlakoznék az elõttem szólóhoz, csak nekem a data.hu is megteszi.<#eplus2>

Én is csatlakoznék!
Ha lehetek pofátlan, kapásból egy kéréssel kezdeném... A Rapidshare-tõl keresek Best of-ot wav-ban... <#nevetes1>

10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10

tgolyo
Sziasztok!
én is dobok agy echte original bakelitet a közösbe.Hazai lemez:
Modern System - Szabadon élj !
a jelszó:témaindító neve kisbetûvel.

Dióka
Dióka
az említett programok többnyire ezeket is vizsgálják.....

Dióka
igen<#eljen><#kacsint>

Wescone
Fogadjuk el a nagy igazságot.
Lényegében minden egyes kiadvány hangminõsége, a hangmérnök tudásán, hallásán és izlésvilágán ugyanúgy múlik mint a felszerelés komolyságán!

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Good point! <#eljen>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
zsoltford
üdv mindenkinek, vinylek esetében nem csak kiadó, hanem studio és bizony mix master függõ is hogy egy adott dal hogyan szól...nagy különbségek hallhatóak egy radio verzio és egy akármilyen verzio között!olyan lemeznél is amit én magam bontok ki a foliából...azonban még mindig ez az egyik eredeti hanghordozó, ugy ahogy...olyan amilyen...

Dióka
igaz még lehetne kutyulni pár változatban ezt a 3 betût, de a legjellemzõbbeket összefoglaltad.<#kacsint> valóban nem mindegy, de ha rajtam múlna, sokmindenben visszatérnék a tisztán AAA-hoz!persze csak néha a hangulat kedvéért! <#nyes>

Dióka
ezzel így tulajdonképpen egyetérteni tudok, szo-szo egy apróságot emelnék ki.

"A lényeg az srácok hogy soha ne tömörítsetek semmit mert amibõl egyszer elvesztek valamit azt qrva nehéz visszatenni ugyanoda. "

a második résszel nem lehet vitatkozni, amibõl elveszünk azt nehéz pótolni, ez tény, az elsõ részel azonban ha nem is vitatkoznék (mert ízlés és hallás meg a satöbbi kérdése), de vannak olyan zenék,vagy zenei stílusok, amiket egyáltalán nem bûn némi veszteséggel (persze minél kevesebbel,azaz nagyobb bitrátán, fõleg mondjuk AAC-ben) tárolni, illetve akár azt is mondhatnám sarkosítva, hogy akinek sem füle, sem hangrendszere sincs ahhoz, hogy hallja mirõl beszélnek a hifisták meg audiofilisták, azokra ez a rész nem értelmezhetõ!<#nevetes1><#kacsint>

Dióka
és milyen grafikonokra gondolsz pontosan?

Wescone
Ezenkivül az sem mindegy, hogy a wav forrása AAD, ADD vagy DDD kiadás.
De nem ám!

In Lak\'ech Ala K\'in

pulykatoll
Szép megállapítás és ez valóban majdnem így is kerek,csak kár hogy túlzottan sok benne az elmélet.Én egyszerûbben fogalmaztam volna a helyedben.Talán valahogyan így:

szerintem a legjobb és legbiztonságosabb "vizsgálati, ellenõrzési" módszer a valódi elkötelezettség és megbízhatóság. ha itt tényleg elhivatott emberkék õszintén valódi cuccokkal csereberélnek,akkor nincs szükség semmire sem.
Viszont szeretném elmondani nektek mirõl is szól igazán a tau és az audiochecker.Ha az egyszeri emberke gondol egyet és mp3-ból lossless-t készít azt tökéletesen 100 esetbõl 100-szor fel is térképezi nektek az említett progik.Vannak speciális esetek amikor értelmetlenül fogtok nézni ki a fejetekbõl.Pl..rippeltek egy gyári cd-t és valahányadik verziót mpg-nek látja a többit viszont cdda-nak.(kissé érthetetlen de ennek is van tudományos magyarázata).Vinylnél is elõfordulnak hasonló esetek nagy ritkán pedig némelyik nyolcvanas években vagy korábban készült lemez digitális másolatát illetve egyes verziókat is mpg-nek lát. (akkor hogy is van ez..akkor még nem ismerték az mp3-at sem).És még mondanék egy jó példát hogy ne szaporítsam a szót..mp4..kiváló minõség..ha losslessbõl készítesz ilyet és visszaírod eredeti tömörítésmentes állapotba..akkor is a végeredmény cdda).A lényeg az srácok hogy soha ne tömörítsetek semmit mert amibõl egyszer elvesztek valamit azt qrva nehéz visszatenni ugyanoda.

Bocsi hogy ilyen hosszúra kerekedett de én valahogy így gondolkodtam hangosan,reagálva az egyébként nagyszerû hsz-re.

off..kb én is csak ennyit akartam <#nevetes1><#hehe><#integet2>

Wescone
Egyetértek Dióka, két külömbözõ kiadótol származó anyag közt lényeges minõség külömbség is lehet.
Én elsõ fokon mindig a hallásomra hagyatkozom az adott anyag minõségének felmérését illetõen, csupán második lépésként ellenörzöm (TAU), hogy a szóban forgó anyag valóban az-e aminek "látszik", vagy "láttatni" szeretnék. Viszont analizis után cseppet sem érdekel, hogy mit diagnosztizál a TAU, engem kimondottan a GRAFIKONOK érdekelnek.

In Lak\'ech Ala K\'in

Dióka
szerintem a legjobb és legbiztonságosabb "vizsgálati, ellenõrzési" módszer a valódi elkötelezettség és megbízhatóság. ha itt tényleg elhivatott emberkék õszintén valódi cuccokkal csereberélnek,akkor nincs szükség semmire sem.
viszont próbáltam már korábban is rávezetni a csodaprogi "hívõket", hogy sem a tau, sem az audiochecker, sem az össze többi hasonló, nem képes ténylegesen 100%-os valódiságot igazolni. sztenderdeket vizsgál, és ha egy fájl azokon többnyire megfelel egy vagy több elõre definiált (jellemzõ) szintnek,akkor azt mondja, hogy jó (ez a módszer jól használható a kezdõ bepróbálkozók és ifjú EMÓk ellen),de a kijelzett eredmény abban a pillanatban fényévnyire lehet a valóságtól,amint valaki ezt (persze) kellõ hozzáértéssel manipulálni akarja. én -talán nem mondok újat nektek- megmondom õszintén, szeretem a jó minõséget, de a minõség önmagában nem feltétlenül attól függ, hogy az wav vagy nem az, hanem hogy alapvetõen a forrásanyag minõsége eredetileg milyen volt, így ezek összevisszasága és változatossága miatt gyakran elõfordul, hogy ugyanazon szám kétféle wav verziója is bazira különbözik vagy akár annak egyik fajta mp3 változata sokkal jobban szól.

uff, na csak ennyit akartam....<#kacsint><#wave>

Wescone
Hát persze, hogy nem gond Pulykatoll, örömmel látunk körünkben! <#wave>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
INXS - Best Of

- Beautiful Girl
- Bitter Tears
- By My Side
- Devil Inside
- Disappear
- Elegantly Wasted
- I Need You Tonight
- Mediate (live)
- Mystify
- Never Tear Us Apart
- New Sensation
- Not Enough Time
- Original Sin
- Suicide Blonde
- Taste It
- The Gift
- The Strangest Party (These Are The Times)

Part 1
Part 2
Part 3

Password priviben <#felkialtas>

In Lak\'ech Ala K\'in

Zephyr Retiring
semmi kedves wescone kolléga, csak te a tesztprogikkal mindíg az élen jártál, gondoltam hátha tudsz valami újabbat is. mármint progit<#hehe>

Wescone
Miért, mi a baj a "Tau"-val? Jó ideje használom és semmi gondom vele. <#circling>

In Lak\'ech Ala K\'in

Zephyr Retiring
na persze az audiocheckeren és a tau analizeren kívül<#hehe>

Zephyr Retiring
mondj egy progit mester..

Wescone
Hi!
Pl. software-es vizsgálat amivel kimutatható, hogy a szóban forgó tömörítetlen anyag nem lett-e tömörített anyagbol újrakonvertálva.
Saját lemezröl történõ feltöltés esetén természetesen nem szükséges semmiféle további eredetiség bizonygatás, elég a feltöltõ hitelessége <#felkialtas>

In Lak\'ech Ala K\'in

Zephyr Retiring
hahó wescone kolléga. én is késõbb lehet, hogy beszállok. majd átgondolom, de addigis elmagyarázhatnád, a hitelesítést mire érted<#nemtudom>??

pulykatoll
Sziasztok! Ha nem gond akkor én is csatlakoznék a szerintem is kitûnõ kezdeményezéshez.

Lawrence Will - Mad Desire + B-Boy - Catch The Fox
jelszó😞priviben)..aktív tagok részére

Wescone
Hello Zsoltford - Üdv Tagok!
Egyetértek a kezdeményezéseddel - jó ötlet! <#eljen>
Én tulajdonképpen nem vagyok ellene annak sem, hogy más forrásokbol kerüljenek ide linkek (wav-ok), a fontos az, hogy azok valamilyen módon hitelesítve legyenek <#felkialtas>

In Lak\'ech Ala K\'in

zsoltford
zsoltford
zsoltford
jó estét kollégák,látom a fórum kicsit behalt...élnék ama kezdeményezéssel,hogy próbáljunk cserélgetni ezen fórum keretei közt,korrekt saját anyagokkal wav-ban...tiszteletben tartva egymás feltöltéseit,annak letöltése után nem továbbtöltve,terjesztve!korrekt módon!a feltöltés annak szól aki megkapja a jelszót...mindenki a saját anyagával csere-beréljen...a linkeket jelszavasan feltöltve.képpel növelve annak hitelességét...ha mûködik a dolog hamar kiderül ha valaki inkorrekt...jelszót privátban annak aki megjelenít a fentebb felsorolt módon...mondjuk mottóként:mit teszel fel mellé ( a cimbit idézve )
ha mûködik a résztvevõk csak nyernek,ha nem akkor döglött ez a kezdeményezés is :-)

Zephyr Retiring
Nagyon szívesen, máskor is<#nyes>

Zephyr Retiring
Kellemes estét kedves Wescone kolléga....ha visszagörgetsz a fórumodban, meglelheted a kérdésedre a választ<#confused>....ám ha mégsem, akkor javaslom elolvasásra zsoltford tényfeltáró meglátását!<#nyes>

pulykatoll
Köszönöm! <#worship>

zsoltford
én láttam egy legyügözõ képet,de azt pulykatoll küldte!többen másolgatják át az orosz forumokról a wav-okat,sajátként feltüntetve...talán erre gondol a kolléga...szép estét mindenkinek!

Wescone
Már elnézést, de nem igazán értem ezt az "orosz fórumos wav"-dumát. <#fejvakaras>
Egyébként neked is kellemes estét!

In Lak\'ech Ala K\'in

Zephyr Retiring
...mire gondoltál kolléga ...orosz fórumos wavra vagy vinylrippre?<#nyes>

Szkíta71
Nincs gáz haver, habár ez nem képfeltöltõ oldal azért elfért volna ha idevaló..(remélem nem arra a marha nagy smile ikon-ra gondoltál)
Amúgy ha kedveled a wav minõséget, akkor üdv a csapatban és máris virithatsz is valamivel..<#nevetes1><#nevetes1><#wave>

Zephyr Retiring
Pulykatollnak csak egy képet szerettem volna feltölteni HQ (sound) minõségbe, de nem sikerült...csak a 80's évek topicba ment fel. Elnézést kérek, de olyan magas minõségû lett a kép, hogy nem állta meg a helyét a fórumban. <#eplus2> Egyébként további kellemes wav-ozást minden kedves HQ megszállottnak!<#eljen>