HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
club mix
radio edit
instrumental version
Nyugodtan lehet teszelni bárkinek kedves Wescone kolléga!<#eljen>#eljen>
A jelszó, természetesen így elsõ alkalommal nem lett megadva.
Gyengébbek kedvéért: Ne kérjétek el tõlem priviben!<#hehe>#hehe>
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
Song Title
1. Solitare
2. Show Me Heaven - ('95)
3. Ti Amo
4. Spanish Eddie
5. Power of Love, The
6. Is There Anybody Here But Me?
7. Dim All the Lights - ('95)
8. How Am I Supposed to Live Without You?
9. Over You
10. Lucky One, The
11. How Can I Help You Say Goodbye?
12. Self Control
13. Gloria
http://rapidshare.com/files/159555348/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part1.rar
http://rapidshare.com/files/159556430/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part2.rar
http://rapidshare.com/files/159557920/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part3.rar
http://rapidshare.com/files/159559366/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part4.rar
http://rapidshare.com/files/159560316/The_Best_Of_Branigan_ISD_lossless.part5.rar
jelszó: priviben vagy:isdmusic.com<#mf1>#mf1>
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
Vinyl,CD & Wav (nálam ezek a nyerők) (és nálad?)
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
elindult felfelé egy frissen digizett feldolgozás a rapidra.
Csatlakozom Dióbához,jó lenne valamit kitalálni a jelszavakra.
na mindegy,jelszó prv-ben küldöm akit érdekel.
info
Ha lehetek pofátlan, kapásból egy kéréssel kezdeném... A Rapidshare-tõl keresek Best of-ot wav-ban... <#nevetes1>#nevetes1>
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
én is dobok agy echte original bakelitet a közösbe.Hazai lemez:
Modern System - Szabadon élj !
a jelszó:témaindító neve kisbetûvel.
Lényegében minden egyes kiadvány hangminõsége, a hangmérnök tudásán, hallásán és izlésvilágán ugyanúgy múlik mint a felszerelés komolyságán!
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
"A lényeg az srácok hogy soha ne tömörítsetek semmit mert amibõl egyszer elvesztek valamit azt qrva nehéz visszatenni ugyanoda. "
a második résszel nem lehet vitatkozni, amibõl elveszünk azt nehéz pótolni, ez tény, az elsõ részel azonban ha nem is vitatkoznék (mert ízlés és hallás meg a satöbbi kérdése), de vannak olyan zenék,vagy zenei stílusok, amiket egyáltalán nem bûn némi veszteséggel (persze minél kevesebbel,azaz nagyobb bitrátán, fõleg mondjuk AAC-ben) tárolni, illetve akár azt is mondhatnám sarkosítva, hogy akinek sem füle, sem hangrendszere sincs ahhoz, hogy hallja mirõl beszélnek a hifisták meg audiofilisták, azokra ez a rész nem értelmezhetõ!<#nevetes1>#nevetes1><#kacsint>#kacsint>
De nem ám!
In Lak\'ech Ala K\'in
szerintem a legjobb és legbiztonságosabb "vizsgálati, ellenõrzési" módszer a valódi elkötelezettség és megbízhatóság. ha itt tényleg elhivatott emberkék õszintén valódi cuccokkal csereberélnek,akkor nincs szükség semmire sem.
Viszont szeretném elmondani nektek mirõl is szól igazán a tau és az audiochecker.Ha az egyszeri emberke gondol egyet és mp3-ból lossless-t készít azt tökéletesen 100 esetbõl 100-szor fel is térképezi nektek az említett progik.Vannak speciális esetek amikor értelmetlenül fogtok nézni ki a fejetekbõl.Pl..rippeltek egy gyári cd-t és valahányadik verziót mpg-nek látja a többit viszont cdda-nak.(kissé érthetetlen de ennek is van tudományos magyarázata).Vinylnél is elõfordulnak hasonló esetek nagy ritkán pedig némelyik nyolcvanas években vagy korábban készült lemez digitális másolatát illetve egyes verziókat is mpg-nek lát. (akkor hogy is van ez..akkor még nem ismerték az mp3-at sem).És még mondanék egy jó példát hogy ne szaporítsam a szót..mp4..kiváló minõség..ha losslessbõl készítesz ilyet és visszaírod eredeti tömörítésmentes állapotba..akkor is a végeredmény cdda).A lényeg az srácok hogy soha ne tömörítsetek semmit mert amibõl egyszer elvesztek valamit azt qrva nehéz visszatenni ugyanoda.
Bocsi hogy ilyen hosszúra kerekedett de én valahogy így gondolkodtam hangosan,reagálva az egyébként nagyszerû hsz-re.
off..kb én is csak ennyit akartam <#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe><#integet2>#integet2>
Én elsõ fokon mindig a hallásomra hagyatkozom az adott anyag minõségének felmérését illetõen, csupán második lépésként ellenörzöm (TAU), hogy a szóban forgó anyag valóban az-e aminek "látszik", vagy "láttatni" szeretnék. Viszont analizis után cseppet sem érdekel, hogy mit diagnosztizál a TAU, engem kimondottan a GRAFIKONOK érdekelnek.
In Lak\'ech Ala K\'in
viszont próbáltam már korábban is rávezetni a csodaprogi "hívõket", hogy sem a tau, sem az audiochecker, sem az össze többi hasonló, nem képes ténylegesen 100%-os valódiságot igazolni. sztenderdeket vizsgál, és ha egy fájl azokon többnyire megfelel egy vagy több elõre definiált (jellemzõ) szintnek,akkor azt mondja, hogy jó (ez a módszer jól használható a kezdõ bepróbálkozók és ifjú EMÓk ellen),de a kijelzett eredmény abban a pillanatban fényévnyire lehet a valóságtól,amint valaki ezt (persze) kellõ hozzáértéssel manipulálni akarja. én -talán nem mondok újat nektek- megmondom õszintén, szeretem a jó minõséget, de a minõség önmagában nem feltétlenül attól függ, hogy az wav vagy nem az, hanem hogy alapvetõen a forrásanyag minõsége eredetileg milyen volt, így ezek összevisszasága és változatossága miatt gyakran elõfordul, hogy ugyanazon szám kétféle wav verziója is bazira különbözik vagy akár annak egyik fajta mp3 változata sokkal jobban szól.
uff, na csak ennyit akartam....<#kacsint>#kacsint><#wave>#wave>
In Lak\'ech Ala K\'in
- Beautiful Girl
- Bitter Tears
- By My Side
- Devil Inside
- Disappear
- Elegantly Wasted
- I Need You Tonight
- Mediate (live)
- Mystify
- Never Tear Us Apart
- New Sensation
- Not Enough Time
- Original Sin
- Suicide Blonde
- Taste It
- The Gift
- The Strangest Party (These Are The Times)
Part 1
Part 2
Part 3
Password priviben <#felkialtas>#felkialtas>
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Pl. software-es vizsgálat amivel kimutatható, hogy a szóban forgó tömörítetlen anyag nem lett-e tömörített anyagbol újrakonvertálva.
Saját lemezröl történõ feltöltés esetén természetesen nem szükséges semmiféle további eredetiség bizonygatás, elég a feltöltõ hitelessége <#felkialtas>#felkialtas>
In Lak\'ech Ala K\'in
Lawrence Will - Mad Desire + B-Boy - Catch The Fox
jelszó😞priviben)..aktív tagok részére
Egyetértek a kezdeményezéseddel - jó ötlet! <#eljen>#eljen>
Én tulajdonképpen nem vagyok ellene annak sem, hogy más forrásokbol kerüljenek ide linkek (wav-ok), a fontos az, hogy azok valamilyen módon hitelesítve legyenek <#felkialtas>#felkialtas>
In Lak\'ech Ala K\'in
ha mûködik a résztvevõk csak nyernek,ha nem akkor döglött ez a kezdeményezés is :-)
Egyébként neked is kellemes estét!
In Lak\'ech Ala K\'in
Amúgy ha kedveled a wav minõséget, akkor üdv a csapatban és máris virithatsz is valamivel..<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#wave>#wave>