5889
-
#1419 Hello Tagok!
Hoztam két újabb track-et az indián muzsikábol, nem kevésbé jók az elözőnél.
Meditation - Flying Condor / White Buffalo (2 Tracks)
Pass protected
Szeva' Bigivan!
Amint láthatod nem tünt el mindenki, én legalábbis megvagyok még! -
#1418 Szevasztok Tagok!
Igen eltűnt innen mindenki, talán nyaraltok ?
Feltoltam egy klasszikust, hátha nincsen meg valakinek!
A minőség a tőlem elvárható !!QUEEN - Bohemian rhapsody
wav; 5:54 -
#1417 thx. neked meg sok jó linket kívánok -
#1416 Teljesen azért nem vagy egyedül (épp volt kis időm benézni ide is) úgyhogy kellemes nyaralást kivánok Zephyr kolléga! -
#1415 tőletek is elköszönnék, s ha visszajöttem a nyaralásból, elmesélem, hogy a felvételek miért is olyanok, amilyenek
(természetesen fotókkal alátámasztva..)
ehhez az utsó 3 hoz a pass: w7
ez az én ajándékom nektek -
#1414 mdc x static - you and me :)
pass: in p.m.
további kellemes estét mindenkinek
..én jól elvagyok itt magamban is
hé zephyr dobj mán meg egy privivel -
#1413 ..erről pedig az első track:
és a letöltőlink itt :)
pass: in p.m. -
#1412 sajna ma sem maradt sok időm, de az ígéret szép szó.
ide is kiteszem az 1991-es esztendő egyik nagy kedvencét:
nbn - opp (extended wav)
a jelszó a szokásos...
..helyett p.m.-ben -
#1411 üdv kollégák, mi az a dal?
jelzem , hogy csak érdeklődöm a szomszédban tapasztaltak után...csak halkan...csak csendben... -
#1410 Remélhetőleg nem magán a fekete korongon van a por, hanem a borítón, mert aztán porosan szólna kissé...
(Mindjárt kiderül, hogy a borítón sincs por, mindezt Zephyr kománk csak átvitt értelemben jelentette ki.) -
#1409 tegnap hulla voltam, de ma délután lefújom a port pár öreg fekete korongról
talán akad közte 1-2 jobb dal is mint danikánk valamelyik styx-je -
#1408 műxik a nero 7 és a winamp is
csak tudnám, ez a cliff wedge extended erről az albumról, honnét ilyen ismerős
-
#1407 jó éjt. az új w7 rendszerem is fent van. aktiváltam hacker módra
..egy ideig nem lesz gond a jogtisztasággal
no igen, ebben mindíg is jó voltam
-
#1406 ezt jól teszed...eszedbe ne jusson!
mindent az én gyomrom sem vesz be
torres dani ba.d meg ...
jó éjt! -
#1405 ezt szomorúan hallom cimbora
épp készültem veled megosztani torres dani bandájának a veni styx-nek a 2007-es albumját
ha nem lenne ismerős, pár éve ő volt az egyik megasztárocska
..de akkor már látom: hiába -
#1404 szia cimbora, mi újság italo infovonalon? -
#1403 üdv, felesleges arról írnom amit nem szeretek illetve nem gyűjtök,mivel ha valami nem érdekel nyilván a fáradtságot sem veszem, hogy utána nézzek milyen maxi-ja van...
de hogy néhány példát is említsek, kifejezetten gagyinak tartom napjaink frissen felfedezett honi megasztárocskáit...
maxik ügyében pl.a pet shop boys-nak a kedzeti néhány albumáról egész jó maxik készültek, utánna elég sok fos...ez elmondható a bohlen fater szerzeményeiről is...
-
#1402 ma w7 telepítés perceken belül, holnap digizés
na nem mintha te mostanában termeltél volna valamit is ide -
#1401 Sziasztok!
úgy látom lassan megint időszerű lesz leporolnom a barázdabillegetőt
Már éppen javasolni is akartam neked. -
#1400 akkor világosíts fel, mi az amit nem szeretsz egyáltalán, még maxiban sem -
#1399 ez most fájt!!!
maxi legyen, de qurvára nem mindeggy!!! -
#1398 szerintem számodra tökmindegy, csak maxi legyen -
#1397 na akkor mit is találtál a sarokban? :-) -
#1396 szasztok kollégák
ebben a nagy linkáradatban azt sem tudom mit is tölsek le
úgy látom lassan megint időszerű lesz leporolnom a barázdabillegetőt
hátha akad még egy-két hallgatható muzsika valahol a sarokban -
#1395 No igen, valamelyest képben vagyok ilyen téren, bár nem ennyire, mivel nem éltem kint, csak van jópár ismerősöm, aki igen. Jómagam egy-két évente majd' egy hetet töltök Londonban és környékén. Valóban onnan nézve nagyon keleten vagyunk... -
#1394 térképen...habár már az is néha kételyes...európa nyugati része szerintem még mindig ázsiának tart bennünket...ez nem pesszimizmus!!!
talán néhányan tudják, na meg persze a balaton-partot feldúló 14-19 év közti holland és német fiatalok akit az éj beáltával álattá válnak...
tőlem egy angol nyanya kérdezte, hogy magyarországon mindenhol tartanak vad lovakat???
egy másik meglepödött, hogy haza tudok telefonálni...van ott telefon?
amikor megtudták, hogy internet is van nem találták a szavakat...
na persze néhányan említik,hogy hozzánk járnak gyógyfürdőbe és probálják kimondani a szálloda nevét ahová az olcsó magyar fogorvosuk foglalta a szállást... -
#1393 Dehát Európában vagyunk... -
#1392 egy off sztori, csak azért,hogy a neveket mikor mire használják, raktározzák eladják...
közel 10 éve kezeskedtem egy rokonom hiteléhez ( én marha )
többen voltunk a családomból kezesek. a rokon egy idő után nem fizetett.
különös módon számunkra megkésve közel egy év elteltével kaptunk információt az hosszas fizetési elmaradásról, egyúttal a bíróság által jelezvén rajtunk a fizetési sor...nagy nehezen rendeződött a rokon hitele...tudtunkon kívül fekete listára kerültünk, ami akkor 5 év volt időközben mire lejárt volna hosszabb idő lett...még nem járt le :-)
mindig tisztességgel fizettem minden számlám!
itt most ugrunk úgy 8 évet...
''otthon'' egyik szomszédom a posta egy másik pedig élelmiszer bolt...
anyám az élelmiszerboltban vásárolva értesül,hogy néhány napja kaptunk leveleket ( ennyit a magyar postáról )amit oda vitt a kézbesítő...
a fent említett hitelt nyújtó intézmény ( egy takarékszövetkezet ) keresete meg ajánlatával levélben szerény személyemet, öcsémet és az ( 6 éve!!!!! ) elhuny apámat...
amiben hitetelt ajánl nekünk mivel: JÓ ÜGYFELEK VOLTUNK!!!
na most mi hq történet ha ez nem ...?
arról nem irok hoszabban, hogy ahányszor hozok otthonról ferihegyen keresztül cigarettát, (én nem dohányzom ) annyiszor hiányzik belőle...ez ferihegy!!!
már letettem az üdvözlőlapok küldéséről magyarországra, mert vagy oda sem ér avagy kibontva kézbesítik ( valaki felbontotta )...
csak és kizárólag a magyar posta által érintett csomagokkal ez a helyzet...itt ( uk ) minden megérkezik, postán adtam fel a jogsim+útlevelem 3 nap múlva itt volt az angol...
ha germánokhoz vagy ausztriába küldök bármit érdekes módon megérkezik...
off-nak vége :-)
-
#1391 érdekli a jófrancot a vonalkódos gatyeszod
evvel csak arra voltam hívatott jelezni, hogy az adatai (nicknevei, jelszavai etc..) nincsenek biztonságban annak, aki az ie-t használja.
ennyi. nem több. vágod -
#1390 Hogyha téged ilyen dolgok érdekelnek, ám legyen. Ez bizony elég baj neked. -
#1389 cimbora: ha te az explorert használnád, akkor már rég az alsógatyád színét is tudnám -
#1388 Hát ez most épp Chrome volt, asszem. Amúgy ráhibáztál, pont az explorer az egyetlen, amit sosem használok! -
#1387 a lényeg nem az, hogy az én böngészőm 30-ból 1 képet nem jelenít meg, hanem az, hogy 2009-ben megválasztották hivatalosan is a legbiztonságosabb böngészőnek, s az egyetlennek, aminek a biztonsági rendszerét még nem tudták kijátszani
ez van cimbi
tudod: 1 kép, nem kép -
#1386 cimbi mit használsz explorert
csak mer' az minden xart átenged
nem is csoda, hogy már mindent tudni vélek rólad
valaha én is azt a xart haxnáltam..
meg is lett az eredménye: beválasztottak az országos hacker bizottság tagjai közé -
#1385 tudom ,te nem viccelsz
ne draskoics cu-cu-tól hozd a böngészőt, az biztosan szar lesz -
#1384 ,
Ugye? -
A probléma nálad van. -
#1382 akkor nyilván csak nálam van a gubanc
lehet, hogy a szuper titkos böngészőm megszűri a veszélyesnek tűnő képeket..
de most komolyan: gondoljátok csak hülyéskedtem
-
#1381 üdv, nem tudom melyik topic-ban nézted, de itt mióta feltettem látszik :-)
kulcs küldve, de nem az újratöltésért -
Ez már az? Mert tök ugyanaz a kép, ami eddig IS látszott.