HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma már nincs idõm,de holnap prezentálom Nektek.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Hát igen.nem vagyunk egyformák.valakiknek elég ha nézik,valakik hallgatni is akarják.

London-rol jut eszembe; Best Of London... Boys-t keresek wav-ban, tud valaki segíteni?
In Lak\'ech Ala K\'in
Hát akkor elöre is köszönetet mondok érte, nem rossz összeállítás. <#eljen>#eljen><#wave>#wave>
In Lak\'ech Ala K\'in
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
mi a sz.r van az sg-vel.most futok neki hatodszor az üzenetnek.mindig ezt a képet dobja be üzenet küldéskor:
pedig csak annyit akartam mondani:idáig kilencen szedték le a RetroMparty-t.hogy hallgatni is tudjátok ,itt a jelszó:
fireball
Amoda a 80's ba Atiapuka keresett nemrég Londonbeat albumot.
Ha nem gond, inkább ide tenném fel, mert APE-ban van (ami tudtommal még lossless), és gondoltam ide jobban illik ez a minõség. Tgolyó retro megadance party albumán láttam meg a második számot, onnan ugrott be.
linkuci 1-es
linkuci 2-es
linkuci 3-as
linkuci 4-es
és végül linkuci 5-ös
Az elsõ link bizti él, a többit nem néztem, de gondolom azok is.
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
Retro Megadance Party 90s
Flac
cue fájl a rarban
http://rapidshare.com/files/222986936/Retro_Megadance_Party.part1.rar
http://rapidshare.com/files/223018478/Retro_Megadance_Party.part2.rar
http://rapidshare.com/files/223046242/Retro_Megadance_Party.part3.rar
http://rapidshare.com/files/222965953/Retro_Megadance_Party.part4.rar
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Zsoltford,TGolyó..köszi kollégák hogy eszembe juttatátok az öreg harcost már majdnem elfelejtkeztem róla.Pár perce értem haza és máris rohanás a padlásra a lemezekért.Találtam is gyorsan tõle kettõt.Szerintem ma este nálam õ lesz a favorit.<#hehe>#hehe><#integet2>#integet2>
Íme az egyik
Vinyl,CD & Wav (nálam ezek a nyerők) (és nálad?)
egyébként érdekes mert a továriséknál vannak mp3 formátumu lemezek is,amiket ugyan ez a kiadó adott ki:

akkor OK! a jelszó a szokásos.
Az albumra visszatérve,van a kiadónak weboldala is.elõvettem hatalmas orosz tudásomat,így sikerült megfejteni.
erre a muzsikára gondoltam!thx!
Zsoltford- ez egy orosz kiadásu cd,kb.egy éve élvezi a lejátszóm társaságát.a borítójából annyit tudtam kivenni:C&P Night Records Germany
http://rapidshare.com/files/222883226/Copy_Right_-_Paradise_Is_Half_As__Nice.rar
Copy Right - Paradise Is Half As Nice
wav
wesconenak: pedig a második egész hallgatható (minõségileg is)..
de tudod. nem erõszak a disznótor<#hehe>#hehe>
bigivannak: errõl beszélek én is, csak senkit sem érdekelt..eddig.
diókának: na ebbõl láthatod, a kérdés nem az: tudok-e minõséget produkálni, hanem az: akarok-e egyáltalán.kösz a kritikát<#dumcsi>#dumcsi>
tgolyónak: nekem szükségem volna a jó öreg mike-ra (nem flexire gondolok<#nyes>#nyes>) priviben megírhatnád mit vársz el a jelszóért cserébe.
mellesleg kellemes kora estét mindenkinek<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Hátha valakinek,valakiknek szüksége van rá:
saját rip.320kbps
Lady Ecstasy , Love Spy , Agent Of Liberty , Africa , Day's I Remember , Dancing In The Dark , Let's Start Now , Don't Leave Me Now , Don't Talk To The Snake , Stand Up , Heave Water , Germany Germany
jelszavas!
http://rapidshare.com/files/222764042/Mike_Mareen_-_Greatast_Hits.rar
a második már határozottabban közelít a témakörhöz (nekem is megvan), nagyon szeretem, úgyhogy hasonlókat bármikor produkálhatsz, a minõség is okés.<#vigyor>#vigyor><#kacsint>#kacsint>
A Mónika, na az elég gyenge dolog, de nyilván ezen a szinten állott a magyar lemezgyártás a 80-as évek elején, tudott volna többet is, de vmiért nem akart. Errõl fogok majd írni egy értekezést, ha lesz idõm, mert ezzel a dologgal foglalkoztunk akkoriban elég sokat.
A Masquarade az fasza, hiba nincs benne. Mivel én nem analizálgatom, hanem egyszerûen meghallgatom. Lehet, hogy <#lama>#lama> vagyok ??
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Az elsõ mintádat figyelembe véve nézd el nekem, hogy a másodikra már nem gerjedek! <#worship>#worship>
In Lak\'ech Ala K\'in
lassan én elnyúlok...jó éjt tagok!
szntem elaludt a kolléga<#nevetes1>#nevetes1>
egyébként örülök, ha tetszett. nincs mit.
csak gondoltam wescone kollégának megmutatom hol is kezdõdik a hq.
korántsem ez a legjobb minõség ami produkálható, de szntem megteszi.
jók a zenék amiket nyomatsz. garytõl a magányos is megvan vinylen?
<#worship>#worship>
kész a referencia wav. mindjárt két példányt is csináltam,
mert könnyebb kettõböl kiolvasni a paramétereket, mint egybõl<#nyes>#nyes>
az elsõ a vinyl minõsége miatt talán kissé "silányabb" dal egy igazi csemege 1984-bõl. abben az évben megdöntött minden eladási rekordot kicsiny hazánkban. emiatt esett rá a választásom a referencia könyvtáramból<#hehe>#hehe>
monique u. - mon che che (original version)
a második, talán egy fokkal jobb nyersanyagból sajtolt vinylrõl, az
1983-as keltezésû (mflex kolléga által tavaly hülyére keresett dal)
álarcosbál - védõ angyal (original version)
garantáltan egyikbe sincs "beletutikázva". ez színtiszta vinylrip a la
by zephyr<#felkialtas>#felkialtas>
...és pediglen ha akad kinek a minõséggel gondja lenne, akkor..
"az a dj, aki verekszik a színpadon,
hogy nála legyen a mikrofon,
ezt értitek hq sound-on?
az a lemezlovas, ki csapot-papot itthagyott,
mert kapott a körúton kutyakakiból csillagot
én kinõttem azt, hogy a másikat fúrjam
fullrespect nektek, a középsõ ujjam"<#eplus2>#eplus2>
nagy kedvencem ez a zene es hála Tesvíííremnek <#worship>#worship> kiváló minõségben hallgatom.
neked nincs meg az instrumetal valtozat?<#rolleyes>#rolleyes>
Play it loud!!
Most,hogy kitárgyaltátok a wav+Hq-s témát egy picit muzsikáljunk.
Cliff Turner - Your Love
jelszó nélkül
Flac
ha lehet egy kérés
GARY MOORE-the loner
1000 köszönet aki segit!
Sajnos VIP tagságot nem tudnék garantálni, mindenki egyenlõ eséllyel olvashatná vagy szólhatna hozzá, de az admin mindenképpen én lennék!<#nevetes1>#nevetes1>Ez jó lenne neked?<#nyes>#nyes><#mf1>#mf1>
Full egyet ért mindenki - ha jól látom, csak mindenki másként látja a dolgokat.<#whatever>#whatever>
Szntem mindenki füle más hangokra van kiélezve.
Vagyis mindenki másképp hallja ugyanazt a zenét.
Az egyiknek bántja a fülét a magas hang, míg egy másiknak
inkább a basszus lehet zavaró. Én így látom.
Egyébként, Dióka: ha megnyitod az új blogodat - ha lehet
szeretnék VIP -tag lenni<#mf1>#mf1>
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
egyébként pulykatoll tényleg gyorsan összefogta a lényeget,bár nem szentelt kiemelt figyelmet sem az mp3ba tömörítés beállításainak (nyilván nem ez a kedvenc része), sem a rögzítõ eszköz minõségének (bemenetének) és felvételi szint beállításainak fontosságára, a lemez elõkészítésrõl ne is beszéljünk.persze biztos azért,mert neki egyértelmû.<#kacsint>#kacsint>ami egyébként sokszor nem is annyira az.
a wav meg a HQ valóban barik meg összeférnek stb., de a kettõ egyáltalán nem vonza magával a másikat.ugye az elsõ egy tároló formátum, ami lehetne akár ape vagy txt is meg még sok más is, ettõl a minõsége nem változik, míg a második meg egy általában szubjektív,hallás alapján megítélendõ dolog.
a bakelit digtalizálásánál annak analóg gyártási technológiája miatt továbbra is fenntartom, hogy egyes, bár sokszor kivételes esetekben feljebb tolható a rögzítési minõségszint.....persze van olyan is,amikor még mp3-ban is túlzó egy-egy digit, mivel annyira hányás állapotú vagy siralmas nyomású volt a bakelit.
a cd-s részt nem vitatom, de a vinyles részt
én azért másképp gondolom.
...ám nem nyilatkozhatok addig, míg dióka kolléga ki nem fejti véleményét ez ügyben is<#hehe>#hehe>
egyébként örülök neki, hogy akad még olyan kolléga is, aki tud
normális hszt. is fogalmazni...
...ellentétben holmi kék logós fricskahuszárokkal<#nyes>#nyes>
Látom a téma a régi ki hogyan készíti és éli át a hq élményeit.Nekem ez a téma igen magasnak tûnik,de viszont van erre egy nemzetközi receptem amit szívesen megosztok veletek.(biztosan ismeritek is,de mindig elfelejtkeztek róla)<#nevetes1>#nevetes1>Elõször is a Microsoft WAV (továbbiakban wav)illetve a hq fogalmát nem kell különösebben körülírni.A kettõt sokszor társítják hibásan,de azt tudni kell hogy õk elengedhetetlen jóbarátok,sõt össze is férnek egymással <#hehe>#hehe>Akkor bele is fognák hogyan készül a magas hanghûség Ázsiától Amerikán át Európáig.(illetve így is).(a leírás elsõsorban vinyl és cd hanghordozókra értendõ)
Vinyl
A maximális feltételek megléte esetén (kiváló minõségû hangszedõ,kábelezés.szûrés .stb feltételei megvannak ezek után csatlakozunk a különféle rögzítõ eszközre,és ott beállítju a következõ értékeket (44100hz - 16bit CD és DAT).Miután a rögzítés megtörtént semmi mást nem teszünk megvágjuk tetszés szerint a felvétel elejét és végét,esetleg egy kattogás eltávolítás becímkézés..mentés és hali.Ilyen egyszerû ez.(lehetne reggelig folytatni de a lényeg itt van)
CD
Keress cimbora egy jó grabbelõ vagy rippelõ progit..1.83audiograbber,EAC stb..
egy pipa a wav feliratnak esetleg a normalizálásnak és egy két részmûveletnek,ha igényled és katt..(ha estleg szeretnél egy jó minõségû mp3-at..akkor 320kb magas minõség és párhuzamosan az is elkészül.
Ilyen egyszerû ez,mert tudjátok amibõl egyszer elveszünk valamit azt qrva nehéz visszatenni ugyanoda,illetve amihez értelmetlenül hozzáteszünk valamit kellõ szakértelem nélkül azzal csak a gond van.Ez legyen a jövõ zenéje,vagyis a türelem rózsát terem szokták mondani.Egyes esetek kivételével célszerû az eljárást követni.Ha jó munkát végeztetek akkor a lejátszón a következõ felirat látható...1411/44,és ettõl a ponttól lehet majd gondolkodni a további mûveleteken.Nem is szaporítom a szót mert így is hosszúra kerekedett <#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe><#integet2>#integet2>
Vinyl,CD & Wav (nálam ezek a nyerők) (és nálad?)
nem saját, most kaptam.
egy régi kedvenc dj yano kollégától