HQ Sound / Music - Masterpieces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...és persze az infók is:
ország: germany
stílus: acoustic rock
év: 2001
formátum: ape
audio: lossless
lejátszási idõ: 75:44
méret: 535 MB
számlista:
the zoo
always somewhere
life is too short
holiday
you & i
when love kills love
dust in the wind
sen me and angel
catch your train
i wanted to cry (but the tears wouldn't come)
wind of change
love of my life
drive
still loving you
hurricane 2001
rhythm of love* (japanese bonus track)
part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
part 6
mindenkinek szép napot.jelszó privibe bárkinek ingyen<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
..és ha már úgyis megemlítettem, itt egy rikaság a cd-rip gyûjteményembõl. neked és bárkinek, aki szereti a zenéjüket és a jó minõséget is <#dumcsi>#dumcsi>
Részemrõl nem tettem egyebet, mint válaszoltam az általad feltett kérdésre: idézem:" ha már a rockot és a jazzt is kedveled, ezeknek mi a lótúró köze van azulhoz<#confused>#confused>? (492. hsz)
Hát ennyi, mint amit a 497. hsz-ben válaszoltam.
Viszont, ha szintén minden mûfajt kedvelsz, nem értem a fenti kérdésedet !?
A zene, amit kerestek nincs meg, eddig nem is hallottam felõle.
Téma részemrõl lezárva!
<#integet2>#integet2>
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
bár még itt sosem nyilatkoztam errõl, de ha már szóba került:
jazz, opera és operett kivételével mindenevõ vagyok. nincs 8000 db-os kollekcióm semmibõl, de nem is tartok rá igényt. ami tetszik az megvan már, a számomra "újakat" pedig szívesen meghallgatom, és ha találok közte még jókat (esetleg) akkor azt elteszem. ha nem, akkor agyesz-bugyesz (ahogy egy régi ismerõsöm mondaná). én többek közt ezért is regiztem be anno...
konklúció: nincs értelme sajnálnod, mert sok tekintetben "szerencsésebb" vagyok itt sokaknál, az élet sok területén. de te érzed...
a blues, a rock, a metál, és az italo is a kedvenceim közé tartozik,de nem hagyom "fül nélkül" a síma alap zenéket sem, mint pl. saragossa band, boney m, metallica, scorpions, alphaville,(azul y negro), hbb, bergendy, szécsi pál, apostol....
holnap reggelig is sorolhatnám, mind-mind vidáman váltogatják egymást a dual lemezjátszómon. esetleg a sony minidiskemen, vagy éppen az aiwa r-450-esemen (szerintem ezt itt keveseknek kell bemutatni). ám, ha már beszélgetünk, és éppen a hq sound topicban járunk, hála a technika újításainak, mamár a hd kimenetes acer laptopomra is archiválhatok ha úgy tartja kedvem, és akár javíthatok is a hangminõségen (már ahol szükség van rá) mondjuk az izotpe restoration, vagy az abyssmedia audio retoucher progicskámmal.ismétlem, csak ha szükséges...
és ha már sajnálatról beszéltél, segíts inkább npp kollegánknak a 80-ason, akire a kutya sem figyel, és akinek valóban szüksége is van arra a zenére... (lásd a 61847-es hsz-emet.
nem csak neked szól, hogy az idézõ jeles szavakat csak átvitt értelembe kell használni, nem szó szerint. értsd :korábbi vitakirobbantó hsz-eimet.
maradok tisztelettel sg-s kollégád zephyr.
Szeva' Zephyr kolléga!
Hamár így megszólítattam:
Úgy gondolom, hogy ha és amennyiben leginkább a bluest, a rockot, és a jazzt kedvelem is, emiatt, horribile dictu, miért ne szerethetném pont az Azul y Negrot, meg még egy csomó más Italo elõadót is ??!! Innen az aktiv fórumozóknak köszönhetõen már legalább 700 italozeném is van, s ezek csodák-csodájára jól megférnek a Chicken Shack, Savoy Brown, Taste, Nice, Fleetwood Mac( ez utóbbiból csakis a 60-as évek végi)és a többi, mondjuk nem egészen italo-jellegû zenékkel!
Nem azt írtam, kedves kolléga, hogy rühellem a 80-as évek zenéit, hanem azt, hogy nem annyira esem transzba tõlük, hogy igazándiból gyûjtsem is õket. De, azért vinylbõl így is van több,mint 100 db a 80-as évekbõl, ezek jelentõs része maxi. Az idén ebbõl már nem keveset tettem fel a Fórumra.
Az Azul y negro nekem nincsen meg, s mivel felajánlottad, ezért kértem,
Dióka kollégától függetlenül.
Végsõ konklúzióként pedig megjegyzem, szeretek minden zenét, ami jó és tetszik, mûfaji korlátoktól teljesen függetlenül. Téged sajnállak, hogy nem így állsz ezzel.
Meg arra is megkérnélek, hogy mielõtt reagálsz egy más által írt hsz-re, elõbb próbáld meg értelmezni, s ha ez sikerült, utána reagálj rá !
Tõtikemesternek pedig köszönöm a linkeket !!
<#integet2>#integet2> <#integet2>#integet2> <#integet2>#integet2>
annyit ha esetleg érdekel valakit,nem túl sok helyen de a mai napig beszerezhetõek mind a külsõ mûanyag,mind a belsõ papír illetve celofános papírtokok...remélem nem sokaknak mondtam újdonságot ezzel...
azonban ha még is akkor lacibácsi lemezboltja az említett hely...
jó éjt mindenkinek!
..bár már másnap van,de...
tanulságos nap volt. kevés linkkel, házigazda nélkül, csordultig tele szeretettel<#hehe>#hehe> , elhintve a remény magját, hogy holnap talán egy jobb nap virrad ránk. diókának "mai" utolsó kérdésem:
honnan vetted, hogy errõl az albumról kaptad a mintát tõlem<#nemtudom>#nemtudom>
<#kerdes>#kerdes>
örülök, hogy ilyen nagyra tartasz, de be kell valljam: szégyen nem szégyen, én azt sem tudtam, hogy ez tötikének is megvan már. sorry.
szép álmokat neked is, és a többi megfáradt léleknek is<#integet2>#integet2>
ismerõs lemezek. de amit elmondtál, az nem újdonság dióka kollégának sem. csak festi magát, mert eddig azt hitte, csak neki vannak jó kapcsolatai<#hehe>#hehe>
szerintem lassan kezdheted is feltolni õket egyesével...persze jelszavasan, mert vannak azért még értékek...ezt lássuk be<#eljen>#eljen>
Mi is ezt tettük a barátommal illetve a késõbbiekben is.Ott voltak megtalálhatóak a kiváló italo muzsikák a lehetõ legfrissebben (kemencemelegen),de mi nem értük be ennyivel mint ahogy manapság sem és kutattunk más stílusok és források után is.Természetesen visszatérve a múltra mit is mondhatnék 'azok a régi szép idõk'
Elképzelhetõ kolléga hogy találkoztál ezekkel a kiadványokkal akkoriban,nekem a mai napig a nagy kedvenceim.
Vinyl,CD & Wav (nálam ezek a nyerők) (és nálad?)
félve kérdezném csak meg, ha már rockot és a jazz-t is kedveled, ezeknek mi a lótúró köze van azulhoz<#confused>#confused>
..vagy csak annyira egy húron pendülsz már diókával, hogy azt sem tudod néha, milyen is az ízlésvilágod<#hehe>#hehe><#kerdes>#kerdes>
kicsit gondolkozz már el, mielõtt leírsz egy hsz-t<#wilting>#wilting>
látom, már megelõztek, pedig szerettem volna megtudakolni dióka "mindenttudok" kollégát, hogy akkor már nem is láthatom a beígért referenciaanyagot, amit nekem ígért<#nemtudom>#nemtudom>
így legfeljebb annyit tudok ígérni, hogy a keresett 9 szám közül valamelyiket feltolom helyette (azul y helyett, mert lássuk be, így már nincs értelme sem az mp4-nek, sem a wavnak)
...amúgy tötikemajszter miatt nyugodtan aludhatsz, ismerem annyira, hogy mindíg állja a szavát. de mi lesz velem?<#fejvakaras>#fejvakaras><#eplus2>#eplus2>
...ha pedig valamiért mégis megelõznek, akkor jaj annak, aki odaadta neked!<#hehe>#hehe> Na szia, és szeWavsztok Hq Masterek<#wave>#wave>
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
linkecske 1
linkovics csumovszki 2
linkatya gatya 3
linkelõ jenõ 4
A minõséggel nem lesz gond, ismertek már.
Szuszidi és Bigivan kollégáknak a jelszó ment privibe.
Te meg Dióka, elhúzol ám izibe...<#nevetes1>#nevetes1>
Dióka kolléga, te most csak hülyéskedsz ugye?
Olyan alapmûvet kérsz el Zephyrtõl, ami ész nélkül kering körbe a neten?
Most egy kicsit megorroltam rád, hogy egy ilyen olcsó trükkel versz át jóhiszemû emberkéket!<#ejnye1>#ejnye1> Méghogy pont neked nincs meg az AYN albuma?<#hehe>#hehe>...na ne röhögtess már.
Gondolom errõl beszélünk:

De tényleg jól esne egy kis AZUL Y NEGRO. Régen volt egy digitálisan feljavított kazettám tõlük s egy disco alkalmával valaki trombitának nézte! A szívem szakadt meg nagyon jól szólt ugye 84 et vagy 85 õt irtunk.
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
na , jó, egy próbát megér, ha ezekbõl prezentálsz néhányat akár csak félhq-ban is, akkor be fogok rosálni mind a meglepetéstõl,mind az örömtõl.<#vigyor>#vigyor> zárójelben az évjárat vagy a mûsoridõ, ez utóbbiból jól látszódik ugye, hogy ez mindig hétfõ este (19 vagy 19.30-as kezdéssel egy fél óra fantasztik élmény) volt!! <#rinya>#rinya><#heureka>#heureka>
NEKUAMS-EL FUEGO AMIGO (91)
BOBBY ORLANDO '90-'91-es REMIXEI
DIVINE-SAY DONNA (90.10.08)
4 X SKY JUICE-JUST MOVE SOME (90) (91.01.14)
Pump Up To Rhythm - Push It (Heavy Mix) (91)
EX BT (91.02.04.)
DILEMMA(91.03.04.)
MICHAEL SUTHERLAND(91.03.11.)
MICHAEL JOHNS-ANGEL DON'T CRY(91)
1-2 a YT fellelhetõ, persze hányás minõségben.
Mond csak mik azok?
A 80-as években Imihez jártunk Pestre zenékért.<#papakacsint>#papakacsint>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ezt szeretném én is !!
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
plusz egy fõ kérelemre van szükségem ahhoz, hogy ZR teljesítse kívánságom, emiatt valaki sûrgõsen írja le ide vagy a 80asba, hogy õ is kéri AZUL Y NEGRO cédé albumát HQ-ban.<#felkialtas>#felkialtas><#kacsint>#kacsint><#finom>#finom>
Szevasz Zsolt!
Ebben amit írsz nyilvánvalóan benne van az igazság 100%-ig.
Én könnyebben vagyok, mivel nálam a 80-as évek zenéi és fõleg az Italo mint mûfaj csak mellékág, a gyüjteményem 75%-át rock és blueslemezek teszik ki, a 60-as évek végétõl datálhatóan.Így a 80-as évek italo és egyéb zenéit könnyebb szívvel teszem közkincsé, mint azok, akik teljesen erre álltak rá, mivel annyira nem vagyok transzbaesve tõlük.
Egyébként a 475-ös hsz-szel a fején találtad a szöget!!<#vigyor2>#vigyor2><#rinya>#rinya><#falbav>#falbav>
na most már tényleg jóóóóóóóóó éjt...itt a döglés ideje!
én értem amit te írsz...a lényeg az hogy minél több olyan feltöltõ legyen mint pl. te vedd meg akármennyiért a lemezeidet és osztogasd bõkezüen...ezzel szerintem csupán egy difi van...te ill. az a néhány feltöltõ aki eredeti anyagot tesz fel és pöcsölget el a vinylekkel...cd-kel...te vagy akár én és még néhányan, én azt gondolom néha illdomos volna nem a köszönöm hanem esetleg nekünk is letölteni valamit amit a kollégák nekünk szántak...
sarkosabban fogalmazva vegyétek a lemezeket tegyétek fel ide nekem és nekem nem kell vennem semmit,meg is fogom köszönni,sõt segiteni is tudok küldöm a listát,hogy mit vegyetek meg és osszátok meg felebarátaitokkal...
jó éjt kollégák!
pilledek. good night my boy (and girl)friend's<#integet2>#integet2>
mindegy. ha már úgyis dumcsizunk, Tom Pepper és Justin Frankel üdvözletét küldi. mondták, hogy a péntek nekik okés, ha neked is.
most ennyi jut csak eszembe, pedig volt még valami fontos is, csak hát a memóriám már nem olyan, mint húsz éve Haluska úr mellett a keverõben.
(nem a betonkeverõre gondoltam<#hehe>#hehe>)
mihelyst rajtad kívül még legalább egy személy megkér rá, számonként felteszem ide a hq-ba. áll az alku<#nemtudom>#nemtudom>?
na persze engem is felvidíthatnál cserébe (és a topictársakat is) egy valódi dióka referenciaanyaggal, csakhogy lássuk is milyennek is kell lennie annak. tudod kolléga: csak a forró levest eszik nagy szájjal.
egy tipp ingyen: te inkább ne próbálkozz az mp4-el<#nevetes1>#nevetes1>
..és végezetül: hivatalosan is tanítványommá fogadlak<#nevetes1>#nevetes1>
na de komolyan, az a nem 32 kHz-es Negrós JS MP4-ed <#vigyor>#vigyor> a múltkor minõségben is tetszett nekem, feltolhatnád az egész cédét, hogy helyreálljon a lelki nyugalmad.<#kacsint>#kacsint>
jobb éjt
vásárolj két lemezjátszót. egy analógosat, és egy digitálisat. ezekkel jól barátkozz össze cimbora, és csak utánna gyere ilyen címzetû fórumokba...de csak ha nem veszed tolakodásnak a témát...<#nevetes2>#nevetes2>
"akarsz róla beszélni?"<#hehe>#hehe>
mindjárt 7 link is itt van:
http://rapidshare.com/files/226323216/lbisdlossless.part01.rar
http://rapidshare.com/files/226325094/lbisdlossless.part02.rar
http://rapidshare.com/files/226326396/lbisdlossless.part03.rar
http://rapidshare.com/files/226327775/lbisdlossless.part04.rar
http://rapidshare.com/files/226329193/lbisdlossless.part05.rar
http://rapidshare.com/files/226330710/lbisdlossless.part06.rar
http://rapidshare.com/files/226331404/lbisdlossless.part07.rar
egy nagyon kedves szívbéli barátom feltöltései<#law>#law>
...sajnos a jelszót csak privátba adhato oda bárkinek<#eplus2>#eplus2>
ja, sajnos az õ topicja már nagyon döglõdik...
...próbálkozik a kincsem, de hiába<#hehe>#hehe>
...várj csak dióka<#ejnye1>#ejnye1>
mindjárt hozok egy olyan linket, hogy beszarsz<#nevetes1>#nevetes1>
Ha nem provokálsz vagy akár nem is írsz, hidd el, nem foglak emlegetni!
(ellenben te kéretlenül is jó ideje folyamatosan azt teszed, nem csak velem...)<#puszis>#puszis>
Isten hozott a "HQ"-ban, köszönet a fáradozásodért! <#wave>#wave>
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
mr.sisternek: sajna itt sem jobb a helyzet, mint anno...<#kuss>#kuss>
tgolyónak: nekem tetszik, de ha valódi élethûséget szeretnél nyújtani, akkor ahogy az aláírásodban is látható: "forever vinyl"...
azaz, látszódjon az a lemezjátszó is (persze csak ha nem szégyenled, mint mike kolléga, aki élethû fotó helyett inkább belinkelt egyet, most pedig nyakig van a szarba, hogy honnan szerezzen be egy ugyanolyat eredetiben<#hehe>#hehe>)
zsoltford kolléga: szívembõl szóltál<#eljen>#eljen>
hosszú72: isten hozott (ördög visz el<#nyes>#nyes>)...csak vicc volt kolléga, nehogy komolyan vegyél, mint egyesek!
tötikemester: hi<#dumcsi>#dumcsi>
dióka: próbáltam higgadt maradni, de hiába.
te (õszintén) ki a fasznak képzeled magad? azt hiszed te mindent tudsz?
akkor tudd azt is: minden éremnek két oldala van.
a "de"kódoló progim úgy jó, ahogy van, te meg elmehetsz a jó büdös picsába az állandó okoskodásoddal. nem gondoltál még rá, hogy nevet változtass idiókára?...faszfej<#hehe>#hehe>
A pénz valóban a legfontosabb egy komolynak mondható gyûjtemény kialakításához, de kell mellé nem kevés szerencse és igen tág kapcsolatrendszer is.
Szerintem a legbõkezûbb gyûjtõ is beleun elbõbb-utóbb az adakozásba. Annak idején én is felvetettem ezt a témát a '90-ben. Akkor páran az eredeti lemezgyûjteményük megosztását ígérték, de ahogy elnézem az önzetlenségbõl csak pár lopott orosz linkre és mp3-ra futotta...
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
ahogy ígértem itt a mjúzik.
Tõtikemeister kérésének eleget téve vinylrõl és cimkével együtt.
London Boys - Requiem(Special UK Mix)
még mielõtt egyes emberkék belekötnének,hogy már ezeregyszer volt,elõtte pillantson rá a nóta hosszára.<#duhos2>#duhos2>
http://rapidshare.com/files/226390766/London_Boys_-_Requiem_special_UK_mix_7__.rar
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!