95
a pszihopata történetek tárháza.
-
#95 lol -
#94 hej -
#93 jupí... -
#92 sedózáj csökkentette a büntetést, go vissza a mama2 topikba -
#91 nah mindenki vissza az eredeti topikba sedóbácsi levett 1 pontot mamáról, köszönd meg neki mama -
semmit nem lehet érteni belőle -
#89 nm -
#88 ok köszi előre is -
#87 most nem itthjon vagyok :S
majd ha otthon leszek, megcsinálom... -
#86 nem nekem kell, havernak csak megért hogy szóljak mert neki sose csinálják meg, nekem se mondjuk -
#85 Kecijó a logód le ne cseréld mer csak! -
#84 logóat :D -
#83 go jutub -
#82 Töltsd le és megtudod:P! -
#81 miről szól? -
#80 vid -
#79 nyitottam egy topikot, írjatok már bele:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1218124896 -
#78 Videó feltöltés alatt:D. -
#77 Hát tudom nem vagyok hülye... -
#76 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#75 az a női hang az egy gép, ugye tudod? nincs tomigének külön e célból fizetett alkalmazottja... -
#74 talán mert alszok és ki vagyok kapcsolva -
#73 Meglesz:D. Amúgy téged miért nem lehet elérni soha? Mindig egy női hang szólal meg hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető blablabla... -
#72 azt se kell kipofázni tudnillik ha beírod májvipen hogy tommyg egyből kiad engem na de mind1 egy videóval jóvá teheted -
#71 Mi az hogy megmondtam a neved? A fórumos nevedet mondtam meg nem az igazit. Az nem ugyanaz. Ha rejtett számként csörgeted mit aggótsz? -
#70 3 totyikon kellett átjönnöm, mire megtaláltam mamát -
#69 meg én direkt rejetett számként csörgettem te meg elpofázod hogy énvoltam, bennedd bízzon meg az ember -
#68 ígyvan meghallgattam hogy ki a faszom veszi fel de ez nem hívogatás hogy 1x megcsörgetem lerakom oszt cső, akkor se kell senkinek megmondani a kurva nevem b+ -
#67 Te mondtad baszod. Felhívtad de valami csaj vette fel! Nem én vagyok a kecihazug hanem te. Nem emlékszel? Megadtam azt a számot amin Huli hívott és te hívtad fel hogy leellenőrizd. És akkor írtad még a mama2 topikba, hogy egy csaj vette fel! -
#66 mama te amúgy mi a faszról beszélsz hogy én felhívtam valakit????? senkit nem hívtam fel ne hazudozzál már össze vissza -
#65 htx -
#64 ok... -
#63 hol? :-o -
#62 Még mindig itt vannak anyámék... -
#61 benny csináljad a logóamat -
#60 videót -
#59 még ha vennék is játékot biztos hogy nem ez lenne, már a borító hányinger keltű akkor mien lehet a game -
#58 lopta XD -
#57 5.06 GB, szóval le lehet tölteni... Nem tom mér vetted meg Annyit nem ér meg... Nem veszem meg a játékot, nincs nekem ilyenekre pénzem. Ja, és nem is vagyok pesti :D -
#56 NÁM! Tök jó. Már egyszer továbbvittem, csak nem tudom hogy:P.
Fzolee: Cdgalaxisba 5000 forint postaköltséggel. Vedd meg megéri. Ha meg Budapesti vagy, akkor menj be a cdgalaxis üzletbe, azt ott vedd meg, akkor csak 4000 forint...