62
Halo 4 (talán forerunner alcímmel)
-
#22 A portált azért építették, mert a forerunnerek jófejeknek tartották a földieket.És arra gondoltak, ha netán a flood elszabadul és ők nemlesznek ott (micsoda írónia :D ) akkor a portálon át máris eljutunk az ark-ra és elsüthetjük a gyűrűket.(de asszem van egy hsz a másik topikból ami pontosan leírja, majd linkelem) -
#21 Nem nagyon rémlik :) -
#20 De voltak.Emlékezz csak a portál történetére... -
Vardar #19 És?XD
Emberek voltak. -
#18 Akkor még emberek sem nagyon voltak...:D -
Vardar #17 És ha a Halo 4 a Forerunner-Flood harcba nyújt bepillantást? -
#16 Na igen, ők maradtak a felügyelők... -
#15 ...és a monitorok -
#14 Talán bevezetőnek lesz valami róla, a lényeg az hogy a flood elterjedt, felrobbantották az egyik gyürüt hogy megakadályozzák és vele pusztultak ők is, de megmaradt a többi gyürü na meg a javítóállomás... -
#13 Na az az elolvasás óta a kedvencem.
De én arra gondolok, hogy a forerunnerek kihalásának titka lessz benne, lévén a lehetséges alcímnek.Mert a Halo Wars is az első ember vs covenant harcok kezdetét dolgozza fel, és a Halo chroniclesben is biztosan lessz akkor játszódó rész is és talán nem kockáztatnak meg egy harmadik játékot is ugyanabban az időben. -
#12 az 1 tetszett, végig is toltam, 2-t már ki se próbáltam(vista, hamarabb jelent meg konzolra, utána már más szemmel néztem rá stbstb...) a 3már nem is érdekel a 4meg mégkevésbé... -
#11 Az előzményekben az emberiség elég gyenge és hosszú ideig a csatákban sikertelen...aztán a spartan project után kicsit javul a helyzet, de aki nagyon kíváncsi rá az olvassa el a legelső könyvet [The Fall of Reach]. -
#10 Az mégjobb, de akkor ez azt jelenti, hogy a filmis az előményekből lesz? -
S8DJ #9 a Halo mozifilm bemutatásakor kerül piacra, és nagy valószínűséggel a filmen is alapul majd. -
S8DJ #8 és 2010-re igérik -
#7 Az igaz, de ahogy a tavalyi Halo3 hisztériát elnézhették most nagy nyomás van rajtuk, legalábbis az elvárások hatalmasak. -
#6 Nos ez mind szép és jó csak a Gearbox éppen gőzerővel az Alien-t és BiA-t fejleszti... -
#5 Igen, sokaknak nem fekszik a sorozat, bár aki fogékony rá az nemtud tőle leszakadni :D -
#4 nekem még az 1.,2. se jött be...nem az én világom -
#3 Ők tervezők, nem készíők.A Gerabox csinálja a bungie-vel, tehát a megvalósítás garantált. -
Vardar #2 Akkor most kicsinálja? Nem a Bungie?????????????????????? -
#1 Üdv!Nagy halgatás után végre megtörtént amire mindenki várt!
Most ismét felbukkant az interneten az a pletyka, ami ezt megcáfolja - hogy nevezzük nevén a gyereket, kerek perec kijelentették több weboldalon, hogy készül a sorozat negyedik része, amely az előzményeket dolgozza majd fel, jó eséllyel Halo: Forerunner címen kell majd keresni, a bejelentése pedig nagyon hamar várható. Ehhez többen még hozzáteszik, hogy "bizonyos jelekből" arra is lehet következtetni, hogy a Gearbox Software, amelynek olyan programokat köszönhetünk, mint az elképesztő Half-Life: Opposing Force, a zseniális Brothers in Arms, vagy a kevésbé magasztos James Bond: Nightfire, és amelynek fiai jelenleg olyan szoftvereken dolgoznak, mint a régóta várt Brothers in Arms: Hell's Highway, a nagyreményű Aliens: Colonial Marines, vagy a sokak által igen csak várt Borderlands, vállalta be a folytatás fejlesztését. Kis utánanézés után valóban akadhatnak gyanús dolgok (a vállalatnál több mint 150 ember dolgozik, és a már bejelentett termékeken kívül van egy bejelentetlen, tripla-A kategóriás FPS játék is a tarsolyukban)