Harmadszor is Pillangó-hatás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Könyörgök Istenhez, Budhához, Allah-hoz, Zeuszhoz...és az összes létezõ/nem létezõ erõhöz,akadályozza meg a film leforgatását, mert én nem tudom mit csinálok...<#rinya> Donie után már ez is még egyszer...minek? (Pénz, pénz, pénz) <#falbav>
Ehhez már csak 1 dolgog dukál: Uwe Boll. <#banplz>

Nekem anno a csillagközi invázió jutott eszembe, amilyen jó volt az elsõ olyan ostoba lett a második sztori. Pillangóval is ez történt, de ha 3ik elsõhöz hasonlóan elgondolkoztatóra sikerül akkor nem bánom hogy horror-t csinálnak belõle. Szereintem halál itt csak annyit szerepel hogy a berátnõjét ölték meg. Ettõl eltekintve jót kaphatunk. Végül is az elsõ részben is voltak halálesetek.

Hogy a f@sz üsse ki a fogukat!!! Hogy egy kedves barátom szavaival éljek...
Anno nagy izgalommal ültem le a második rész elé, és sajnos kurva nagyot csalódtam!
AZ ELSÕ RÉSZ ISTEN KIRÁLY VOLT!!!! Azóta már vagy 5x megnéztem!

Ilyen második rész után minek egy harmadik?
És hogy mi köze ennek a filmnek az After Dark sorozathoz, ami (horrorrajongók között) "köztudottan" horror filmek "gyûjteménye"!!!!
Vagy felkérték Eli Roth-ot és Tarantino-t, hogy dobja fel egy kicsit, és a fõszereplõ a barátnõjét a MOTEL-ben tanyát vert SZIKLÁK SZEMÉBÕL menekült torzszülöttek elõl akarja megmenteni???
PíszLávJuniti
<#eljen>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Érdekes... nekem pont a második rész tetszett jobban. igaz én azt láttam elõbb... az elsõ engem nem fogott meg
Halfer
Nekem is ez ugrott be, hogy elõször Donnie Darkot folytatják most meg ezt. Két igazi nagy kedvencemet. Ennek már a második részét sem néztem meg, tudtam hogy nem ér semmit, így a 3.ról és Darko 2. részérõl sem veszek tudomást és akkor nincs min bosszankodni.

AntiHero
LOL

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sajnos én csak a hepiendes befejezésût láttam. Még nem sikerült beszerezni a másikat.

Nothing to say

igen de azt a 2 véget amit írtam azt a harmadik résznek tudnám elképzelni
Én úgy emlékszem öngyilkos lesz (megfojtja magát a köldökzsinórral még születése elõtt). Az anyja pedig sír hogy ez már a hatodik(!!!) gyereke aki így hal meg... nem egy finomkodó lezárás oO

ffxi
Elsõ rész sirály volt!

Fákjúal!

az elsõ film nekem is bejött, remélem a harmadik is olyan lesz ( a 2.részt nem áttam).

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

lehet ezt is kiadják 2 verzióba. Amcsi ver.: megmenti a barátnõjét és boldogan élnek. Eu ver.: amit te is leírtál
mint ahogy az elsõ rész is úgy ütött jobban,hogy Ashton inkább feláldozta magát és öngyilkos lett...bezzeg amcsik azon finnyáskodtak,hogy nem szirupos😊
Az lenne poén, ha addig változtatná a jövõt, amíg õt is meg nem ölnék, aztán úgy maradna minden. Ehhehehe.

Az elsõ film Magyarországon nem lett méltón sikeres, több publicitást érdemelt volna.

Nothing to say

Hmm, a sztori érdekesnek tûnik, csak ne cseszék el úgy mint a 2. részt.
Szentségtörés.

Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.

Elõbb Donnie Darko folytatás, most meg ez. Már várom, hogy mikor jön a Mulholland Drive 2.
stargatelost
Na ne már, hogy After Dark film lesz egy film harmadik része?<#wilting> Ráadásul a gyány és ratyi második rész után?
Az elsõ rész viszont tényleg ütõs.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Remek....gagyi szart csinálni eredeti ötletbõl...és még tetézni..ehhez értenek!!..múltkor láttam port.hu-n Phenomenon 2-t(Csodabogár Travoltával),azt hittem csak magyar tévé húzása a címlopás..de nem..odakint készült "folytatás",csontugyanaz a story és karakterek....szánalom már