Múmia 3 előzetes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Brandon Fraser meg Jonathan-en kívûl, tulajdonképpen, ebben mi is a Mummy?"
A film címe 😊))
Nekem is hiányzik belõle Imhotep, és Evelyn is!!!
Ettõl függetlenül igen látványos lesz...
Tower Guard
Szerintem elég jó így az elõzetes alapján😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Broafka
ehm, egy kérdés, Brandon Fraser meg Jonathan-en kívûl, tulajdonképpen, ebben mi is a Mummy? még csak egy oszlott hullát se mutattak!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
hát az tényleg elég szar, de ha azt vesszük akkor James Bond is ilyen volt, mégis minden részben megvolt a maga bond varázs! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Szerintem ez a fim is lehet ugyanolyan üdítõ élmény mint az elsõ 2 rész. Én örülök annak, hogy itt már nem Imhotep van fõgonoszi pozícióban, Rachel Weisz hiányozni fog belõle valóban, de a két fõ humorforrás (O'Connell és Jonathan) még mindig megvan.
Pfff.... Ez így nagyon gáz. Ennél semmit nem utálok jobban, h ugyanazt a karaktert tök más színész alakítja. Így szerintem meg se fogom nézni.

Nem írják ki a karakterét a filmbõl csak más fogja játszani

REAL MADRID

Különben pedig: ütõs kis film lesz ez!
Nekem tetszett az elsõ kettõ is, a látottak alapján nem lesz csalódás ez sem.

Engem az érdekel, hogy: hová tûnt Rachel Weisz?
Nem vállalta, azt tudom, de a filmbõl milyen indokkal írják ki? Meghalt/elvált? Legalább a bevezetõben benne lehetne pár perc erejéig 😞

Karate kölyök? Most nem azért, de szerinted mi köze annak Kínához?
Arról nem is beszélve, hogy Noriyuki 'Pat' Morita -feltételezem, hogy róla beszélsz, ha már a Karate kölyköt emlegeted- lassan három éve halott -Nyugodjék békében!- nem is kínai, hanem amerikai japán.
Ennek azért utána nézhettél volna!

ebeb na filmben nincs akkora potenciál mint az indiben például szerintem..de sok más filmet is maga mögé fog utasitani....szal tulajdonképpen biztos nem lesz rossz cucc
Just B
Nem lesz 1 blockbuster, de szerintem meglehet nézni. Ítéletet nem hozok felette, megnézzük....

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Carlos HUN
Imhotep Imhotep Imhotep Imhotep

ffxi
Vhogy a helyszínek naon stúdió szagúak :ð

Fákjúal!

Noninnyó
Szerintem jó lesz ez.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Az ott a Yeti?

Nem fogott meg az elõzetes...Stephen Sommers rendezõ is hiányozni fog, mert ugye õ is közrejátszott a film megfogó stílusáért...meglássuk

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

jó lesz ez így...nem kell mindig ragaszkodni több részen át feltámasztani a rosszakat,csakhogy csavarjanak valamit rajta....
Rachel Weisz az aki igazán hiányzik a filmbõl :S😞
gErIbÁ
Még azért én hiányolom belõlle Oded Fehr (Ardeth Bay),habár õ együtt jár imhotepel itt tuti hogy michelle yeoh val próbálják helyetesíteni ,meglátjuk mi sül ki belõlle ,minden esetre az elõzetes nem rossz.

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Szegény öreg nehezen szerepelne benne, ugyanis meghalt.
kihagytad hogy "Szerintem".

Imhotep nélkül a Múmia nem múmia.......
azért az agyaghadsereg egész jó és kézenfekvõ ötlet

hát, engem az indi 4 elõzetese jobban meggyõzött. meg amugy is, kcisit unalmas, hogy minden filmben, ami kicist is kapcsolódik kinához, jet lee-t és michelle yeoh-t látjuk. csodálom hogy lucie liu nem szerepel benne...vagy az öreg a karate kölyökbõl...