15
  • DrFantastikus
    jol mondod !! ezek amolyan 'csavargo' sorsukra igenis raszolgalo nepseg.
  • greg971
    Amúgy ... kína a király
  • greg971
    Izrael ? .. Hmmm .. az mikori ország ? .. 60 éves ? érdekes .. honnan lopták a földet hozzá ?
  • sgember
    YouTube- ot elég sok török látogatja/látogatta a hogy észrevettem. Szerintem ők sem örülnek ennek az intézkedésnek. Ha magyar tartalmat látnak (vagy más szerintük rokonnépet vélnek felfedezni), mindjárt jönnek hogy mi rokonok vagyunk, vagy céloznak rá. Sok rokonuk lehet. :)
  • bakagaijin
    Mikor fog "kiderülni", hogy az internet az tulajdonképpen nem más, mint "tömegpusztító fegyver"? Brazíliáról vajon mikor találnak gyanús műholdfelvételeket.
  • acdc
    Meglehetne oldani humanusan is a dolgot.Azert mert zsidonak szuletett nem tehet rola eroszak nem kene szerintem.50 meteres betonfal izrael korul es csinaljanak ott amit akarnak zsakmanyoljak ki egymast es imadkozzanak egesznap meg csinaljak az alszenteskedesuket.Arabok,nigggerek,ciganyok ugyszinten.
  • Amergin
    Szerencsére mi is abba jó irányba haladunk, hogy a holokauszt tagadást bűncselekménnyé nyilvánítsák. Az Izraelt bármilyen módon mocskoló honlapokat pedig blokkolni kell. Nem is értem hogy ezt miért nem vezették már be Izrael megalapítása 60. évfordulójának tiszteletére...