Készül a Beyond Good & Evil 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Hát, igen, nekem is szép emlékeim fûzõdnek a game-hez, pedig elsõ látásra nem igazán akartam belemerülni látván a meseszerû grafikáját, aztán valamilyen indíttatásból mégis elkezdtem vele játszani és 1-2 óra elteltével magával ragadott és újra tizenéves gyereknek éreztem magam, de jó is volt.

nekem a raszta hajú rinocérosz és a két segítõ volt a nagy kedvencem 😄 Fõleg a disznó spec támadása 😄
remélem nem hagyják ki õket.
Molnibalage
Akkor asszem kiprósza.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tinman
Hogy a francba ne tudná!
Ezt talán csak az élvezi, aki nem mai gyerek... olyan kis játékos finomságok, aranyosságok vannak benne, hogy nem lehet nem szeretni.
A stílusa akció/kaland/ügyességi third person shooter.
Ha magával ragad 2 laza nap alatt legyûröd, de örökké emlékezni fogsz rá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Molnibalage
Sokat hallottam arról, hogy nagyon jó volt az elsõ rész. Milyen stílusú játék ez? Régi motoros tudja élvezni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NeoMaN
raymAn

Rage47
imádtam az elsõ részt😊
Végre, folytatátják. Szerettem, nagyon 😊

shaken, not stirred

Tinman
A jó gamek azért buknak be, mert:

a, van tartalmuk, mondanivalójuk
b, nem a graffal, hanem a belbeccsel hódítanak.

A fõ vásárló réteg, pedig nem az ízléses oldschool gamer réteg, hanem a 10-18 éves korosztály. Nekik nem kell a mély értelem, nekik elég az optikai tuning ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

sqajna sokszor elõfordul az hogy bebuknak a jó gamek pl: psychonauts, undying.
a sok szarral meg játszik mindenki. lásd: nfs, fifasorozat. mondjuk a pcs fifa az már tényleg nevetséges....

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

mrzed001
Jeeee, propaganda 😊
Sztem inkább az nem tetszett nekik ahogy bemutatta, hogy a korrupt média milyen durván el tudja ferdíteni a valóságot, hogy képes tömegeket befolyásolni 😉

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Hogy én ezt mennyire szerettem 😊. Meg akartam szerezni PS2-re is, de nem végül csak nem sikerült. Na mindegy PCn megvan.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tinman
LBA 1 és 2.-öt eredetiben megvettem, ahogy Beyond good and Evilt is... hol lehet elõrendelni a 2. részt? :-D

Pedig ez a játék nekem annyira tetszett. Sõt, azóta szerettem volna ismét elõvenni, de valamiért nem indul el a gépemen. Mondjuk annó is voltak gondjai, hogy az AMD-hez patch kellett különben, nem volt jó. Minden esetre én örülök, hogy lesz második rész. Azt már X360-on fogom játszani. 😊
Hiába no a normális és egyben aranyos játékokra nincs nagy igény. Ilyen volt a Little Big Adventure is. Dehát kevés az értelmes ember is..