Készül a Beyond Good & Evil 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem nem hagyják ki õket.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezt talán csak az élvezi, aki nem mai gyerek... olyan kis játékos finomságok, aranyosságok vannak benne, hogy nem lehet nem szeretni.
A stílusa akció/kaland/ügyességi third person shooter.
Ha magával ragad 2 laza nap alatt legyûröd, de örökké emlékezni fogsz rá.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
shaken, not stirred
a, van tartalmuk, mondanivalójuk
b, nem a graffal, hanem a belbeccsel hódítanak.
A fõ vásárló réteg, pedig nem az ízléses oldschool gamer réteg, hanem a 10-18 éves korosztály. Nekik nem kell a mély értelem, nekik elég az optikai tuning ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a sok szarral meg játszik mindenki. lásd: nfs, fifasorozat. mondjuk a pcs fifa az már tényleg nevetséges....
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Sztem inkább az nem tetszett nekik ahogy bemutatta, hogy a korrupt média milyen durván el tudja ferdíteni a valóságot, hogy képes tömegeket befolyásolni 😉
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...