21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#4149 Ha nem tünt volna ti akartok ebből mindenáron rfactro ellenfelet csinálni, amikor ez NEM AZ. Ez nem HC szim. Felfogtátok?
Na vissza a sarokba idióta. -
spiczi91 #4148 3 250el a falnakrohanás után is tart még a kerék, a 4.-5. alkalommal már talán letörik. -
#4147 Még valami ! Te billel játszva állapítottad meg , hogy milyen a fizikája ??? -
peter0 #4146 Sziasztok! Na ma játzottam a játékkal pár órát és mondok és kérdezek pár dologot!
1 mondás: nem olvastam mostanában a kommenteket, de annó hallottam, hogy legalább lehetne benne a több szakaszos időmérőedzés!! Namost, én hosszú hétvégét játszottam és bizony ott voltak szakaszok!!! Bár én csak az elsőben vettem részt, de az 20 perces volt, de nem tudtam a 15 közé jutni sajnos!!! TEHÁT VANNAK AZ IDŐMÉRŐN SZAKASZOK!!! (de ez lehet, hogy csak akkor igaz, ha hosszú hétvégén mész)
kérdésem: ha tök utolsó vagyok, fel akarom adni a versenyt azt hogy tudom megtenni?????? Én már betettem üresbe, ott álltm 2 kört de semmi...csak azt ne mondjátok, hogy nem lehet feladni a versenyt...ha igen, valaki mondja meg hogyan!!köszönöm!
2. kérdésem: az autómnak csak az első szárnya törik le mindig, a kerekek hogyan törnek????? Mit kell beállítani ahhoz, hogy az egész autó törjön???????????
várom válaszotokat! -
#4145 Valamit nem jól csinálsz ! Igenis van fizikája..Nekem össze-vissza csúszkál a füvön , ha nagyobb gázt adok kipördülök ésatöbbi ,nem sorolom itt fel neked , ÁLLITGASSÁL ! (próbáld úgy használni , hogy nem hasonlítgatod mással rF,CL..) -
#4144 Nem megyek sírni,magadat minősítet ha szerinted ez a játék hozza a szintjüket, vagy bármiféle komolyabb kihívást jelent. -
#4143 Mármint a játék fizikája, elfelejtettem kitenni az idézőjelet :D -
#4142 Ki nem szarja le mit nem engednek a szabályok? A fizika engedi itt a probléma. -
#4141 Hiába tudsz és erőlködsz, úgy nem lehet benne versenyezni, mert nem engedi a játék, a szabályok... felfogtad e? -
#4140 Ok, tessék 2 videó a ligából ahol versenyeztem éveken át mind F1 Challengével ( 2 évet ) és mind rfactorral 3 évet. ( megyek még, de már csak héba hóba szinten )
F1CL Online League Bahrain GP ((( www.f1cl.hu ))) - videó első részében harcolok sok körön át test test ellen, minden segítség off.
Ez meg F1C videóm, egy pole pozíciós kör ( az egyetlen polém 5 év alatt )
Mehetsz a sarokba sírni.
-
#4139 ebben fizika? ott a video!! vegig megyek igy essoben is keresztul kasul a palyan.. de ugye eloszor megvarjuk a te videodat amit nagy hangon beigertel:) -
Redokee #4138 valaki segítsen :S megvettem és nem tudok belépni a játékomba, és nem enged országot sem válaszatni :S:S:S -
#4137 Semmivel sem butább mint elmúlt 10 éves társai? Nyomjál már pár kört az f1 2002-vel vagy a GP3-al minden segítség offolva, mielőtt még több hülyeséget írsz le...:D -
#4136 Arty ahogy láthattad a videón énis kipördítettem nem mondtam hogy nem lehet. Mindenesetre 250-el padlógázon a fűre felrántva a komrányt majd lerátnva vissza az aszfaltra és ezt ismételgetve padlógáz mellett gondolod egy f1-es autó ment volna tovább egyenesen?:)
Arcade szenny ez kár szépíteni.
Mindenesetre azon amit lejebb totti írt miszerint a DIRT úttörő a régi WRC-khez képest már rendesen hangosan felröhögtem..:D
Tottinak annyi realitása van abban hogy megmondja mi szimulátor mint régen az egyik fixtv-s gyereknek aki NFS Underground tesztelés közben kijelentette hogy a játék nagyon közelít a valós szimulációhoz...:D -
#4135 -
#4134 Az én szerény véleményem , hogy ez a fórum azért jött létre , hogy megvitassuk és egymásnak segítsünk a játékban. Mivel nagyon sok embernek nem tetszik , javasolnám hozzák létre a Nekünk nem tetszik(fika) F1 2010 rovatot . Pár hét olvasgatás után már nem is volt kedvem megvenni , de mivel megrendeltem,már nem volt mit tenni. Feltelepítés után óriási meglepetés ért.Szép grafika,jól állítható kormány(jobb,mint a Dirt és a Gridbe),jó FFB hatás.Játékosoknak easy , szimulátorosoknak expert fokozat. Ami esetleg a játék hiányossága jelenleg majd megmoddolják okos emberek. Nekem sok kérdésem lenne , jó lenne pár hasznos tanács (tapasztaltabbaktól) de már fel se merem tenni.Sok F 1 -es játékot kipróbáltam már egyik ezért jó/vagy rossz másik azért. Ki ennek a z elkötelezett híve ki annak. JÓ LENNE MÁR ABBAHAGYNI ITT A QANYÁZÁST és arra használni a topicot amire való !!! (nem az "építő" kritikával van bajom)
BOCS AZ OFF-ért -
#4133 Ez nem erről szól. Ez a játék semmivel sem butább mint a társai az elmúlt 10 évben, csak ez alatt van olyan fizika, olyan érzet ami nem megnevettető, ebben nagyon jó a Codie, ezért népszerű a Grid és a Dirt is és ezért voltak jó a Toce Race Driver ( ami ma már ugyan olyan megnevettető, mint az hogy valaki benyögte "GP2nek jobb volt a fizikája", vagy hogy az NFS Porsche fizikája űber volt, vagy hogy a Colin 1 volt a legjobb rally, mert jó volt a fizik ). Igen jó volt akkoriban, ma már mind megnevettető, hút buta, irreális, semmi köze a valósághoz. Nagyon el lettek kényeztetve a gémerek, túl jó alapokat kaptak, amit már meg sem néznek, csak nyomják a fikát, hogy szar.
Több órán át gyakás már az űridők kergetése, az irreális setupok és vezetési határok ( mivel játék, max game over van ) feszegetése. Ligákban nem látom mi az a nagy realitás, mert egyeseknek telik űber időre, de azt úgy éri el ahogy... úgy váltogat pl rfactorban az F1el ami lehetelen lenne, úgy állítja be ami irreális stb stb... lehetne sorolni, de ez már nem a játék élvezete hanem a versengés, ami egy teljesen más dolog ( ami lehet élvezetes, hisz ezért mennek a ligák, ezért vannak ). Nekem ezt sikerül az évek alatt megunni, főleg hogy minden évben egyre lassabb lettem, mások a semmiből előtüntek és 1- 1.5 mpvel jobban mennek mindenhol mint én, mert úgy vezetnek ahogy én nem tudok és nem is akarok ( irreálisan ) és 400 köröket gyaknak ( én is tehetném, de nekem ez már nem élvezet ) és megtalálják a setupokban ( fizikában ) a kiskapukat. Akinek ez kell annak ott van 1,2,3,4,5,6 féle szim, korrekt közösségekkel és mindent kielégítő online struktával. -
Redokee #4132 na de a játék sem indul el...! vagyis, nem tudok bejelentkezni a live id be ami miatt autosave disabled...! -
#4131 nade en teljes kort megyek igy essoben:) varom melbourne korodet segitsegek nelkul rF-ben billel:D -
#4130 Akkor egy ideig nem fogsz tudni multizni, ugyanis magyarországi live account nem multizhat, mert hazánkban nincs Live. Ezért van mindenkinek angol regisztrálciós live accountja :)
De! Nemsokára indul a magyar live, pár hónap és használhatod a terméket amiért végülis fizettél :/ -
Redokee #4129 igen -
#4128 beirtam kicsereltem a nevet es azt irta hogy letrehozva -
#4127 Persze, kicseréltem. -
#4126 eredeti játék cd kulcsát magyat accountra regelted? -
Redokee #4125 windows live game nem enged bejelentkezni, mert hogy a szolgáltatás az országomban nem elérhető. mit tegyek? -
#4124 yourcomputersname részt kicserélted a géped nevével? -
#4123 Itt vannak screenshotok.:) -
#4122 Van akinél működött ez a parancssor? mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yo urcomputersname\ E:\Games\F12010\replay
Nekem azt írja, hogy a parancs szintaxisa nem megfelelő. -
#4121 Ezt kipróbálta már valaki? Vélemény róla kis élménybeszámoló, screenshotok? -
#4120 az már mondjuk elég gáz :) lehet a tegnapi teszt után nem kellett volna egyből uninstallálnom... mert azért ezt megnézném magamnak, otthon :) -
Pemack #4119 Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem érzékeli a játék a kormányomat (Logitech Formula Vibration Feedback Wheel)? Kipróbáltam az rFactorral is, de ott probléma nélkül tudom beállítani és használni is, az F1 2010 még csak a konfigurálást sem engedi. Ötlet? -
stupido #4118 Az egészet megoldhatták volna, ha olyan jól lehetne skálázni a nehézséget, mint régen az f1gp 4-ben, az f1 challenge-ben, a gtr-ben vagy akár a Race07-ben. Igaz, hogy a többség megelégszik az ilyen nehézségű játékkal, de f1 licenszet egyszerre egy cég kap meg "megjátékosításra". Egy ilyen kaliberű dolognál pedig igenis kéne, hogy gondoljanak a szimulátor fanokra. A fent említett játékokkal én is és a sokkal fiatalabb unokaöcsém is jókat játszik, mert jól skálázhatóak lettek. -
#4117 Meglett közben, mostmár van stabil 20 FPS -
#4116 megneztem neked GP,Legends,Eso, kormannyal minden off ugyan ez csak meg konyebb:D:D:D:D:D -
ProEvoFan #4115 Megértelek benneteket szimulátor rajongókat.De ti is értsétek meg, h egy ekkora fejlesztőgárda/kiadó pénzt akar keresni a játékával.
Mi félig szimulátor, félig arcade játékokat szertő gémerek így, ebben a formában jobban szeretjük az autós játékokat.Nem szeretjük azt, ha több órán keresztül kell gyakorolni egy kanyarvételt, irányítást vagy az autófizikáját...stb.Nekünk tökéletesen megfelel az a "szimuláció", amikor kikapcsoljuk a fékrásegítést, ABSt, és a kanyar rásegítést.
Szurkolok nektek, h végre kézhez kapjatok egy igen jó autós szimulátort játékot, kb akkora királyságot, mint a RBR :K
Addig nekem/nekünk ott marad az F1 2010, GRID(2?), Dirt1. 2. és majd a 3.:) (ez sem lesz szimulátor, az tuti)
-
#4114 Miért ne? -
evilvenom #4113 Van már valahol magyar nyelvű teszt? -
#4112 Akkor leirom mégegyszer, hogy felfogd: billentyűzettel MINDENKÉPPEN segít a játék, tökmind1, mit állítasz. Ugyanezt prezentáld kormánnyal, rendes GP futamon (ne gyakorláson).
(persze, lehet, hogy ott is menne...) -
#4111 MyF1 menuben -
#4110 Üdv. Kérdeznék egy olyat, hogy a grafikát nem lehet átállítani? vagy hogy kell? mErt nekem alapból 9 FPS-em van:( köszi