35
  • Csi9aa
    #35
    Na arrakistor, mondd már el mi lett a régi nickeddel. Ha azt hiszed nem ordít hogy te vagy az, tévedsz ;)
  • god25
    #34
    Issszonyat rettegés fogott el. A képernyőm is beleremeg a félelmembe.
  • cickany2
    #33
    pedig jó a példa: ha a bíró elítél egy sz.gépes trükk miatt, akkor én megmutatom neki hogy sz.gépes trükkökkel őt is be lehet mocskolni.
  • cickany2
    #32
    látod látod a kockabajszú barátunkat sem érdekelte éppen ezért hogy néha gyerekek és nők és esetleg ártatlanok is bevonulnak a gőzkamrába szaunázni.
  • who am I 7
    #31
    VÉgülis..Gyanús gyanús... Ha a Föld nem is "tágul", az agytérfogatya bisztóss
  • Narxis
    #30
    Azt mondta, hogy szerinte lapos. :o
  • Csi9aa
    #29
    Akkor biztos arrakistor öccse, mert a zsidózáson kívül (de sztem az is lesz majd) minden okossága hasonló ;)
    Kíváncsi vagyok cickany2 szerint tágul-e a Föld.
  • LowEnd
    #28
    cickány: kevered a szezont a fazonnal. az okoskodásod életveszélyes. Az egy dolog, hogy nem szálltak rá az ügyre (még), az meg egy másik, hogy lenne e törvényes lehetőségük (lenne)

    az animációs hasonlatod szánalmas. Képzeld el, hogy ellened folyó váltóperben azt mondod a bírónak, nem fogadhatja el, mert te tudnál hamisítani váltót, ha nagyon akarnál. Biztos értékelné.
  • who am I 7
    #27
    nincs benne nagyorrú meg vágottfa*zú kifejezés, akkor nem lehet arrakistor...
  • cickany2
    #26
    vagy ha ezt elfogadják bizonyítéknak, akkor én meg mutatnék a bíróról olyan videót (animációt) hogy márpedig ő törte be a bizánci kaput és utána ő saját maga vonulna be vasbaverve IF várának legfelső tornyába letölteni az életfogytig tartó büntetését.

    Csi9aa: nem tudom miről beszélsz? keversz valakivel, nem osztogatom én az észt , de ha kell vegyél belőle
  • cickany2
    #25
    az hogy a seednek fent van az egész "cucc" azt legfeljebb a torrent kliens program "tudja", de bíróságon körberöhögik az ügyészt ha azt állítja, hogy az x.y IP címről az adott időpontban _a harmadik fél által megírt program szerint_ 100%-ig fent volt a "cucc"... esetleg , talán, ha az adott x.y IP címről az egész adatfolyam át is jönne és az x.y szolgáltatója erre bizonyítékkal is tud szolgálni , akkor azt már elfogadnák bizonyítékként, de most írtam, le, hogy ki van zárva, hogy a teljes fálj, mind az átlag 200ezer szegmense ugyanattól a seedtől töltődjön le hozzád, ha pedig mégis, akkor BIZTOS hogy menet közben meg fog változni a _KAMU_ IP címe és a lokalitása , mert a magányos SEED-er SOSEM felejti el bekapcsolni a TOR-rentet !
  • Csi9aa
    #24
    arrakistor kivágtak és újraregeltél? Vagy mostmár két accounttal osztod az "észtr"? :D
  • cickany2
    #23
    én is megsiratnám ha olyan kicsi lenne amiből ráadásul még le is vágnak.
  • cickany2
    #22
    akiket gondosan KIVÁLASZTanak a gőzkamrákba és egyéb szaunafajtákba
  • cickany2
    #21
    mármint a jogvédő fajvédőkre gondolok
  • cickany2
    #20
    megmondom kihez:

    a kockabajuszos félrefésülthajú jobbkarjával lendületesen előrelendítő , valamint a kopasz bácsikhoz... akik nem nagyon szeretik az ilyen orrmányos cickányokat
  • archelf
    #19
    Ha torrenten letölt, akkor fel is tölt -> törvényt sért -> nem törvényesen szerzett bizonyíték nem felhasználható... IMHO

    AE
  • Adenoma
    #18
    vigyázzá, nálam a rendőr megmondta, hogy üzleti céllal illegális fileokat osztottam meg a neten, csak ezt nem hitte el neki senki ( az ügyész sem). most ping-pongoznak, kihez tartozik az ügy ezek után.
  • cickany2
    #17
    az ilyen cickányorrmányt és ferences rendet védelmező csicskoidok maximum az emberek szemének kilővéséhez értenek, de számítástechnikai analfabéták
  • cickany2
    #16
    mivel minden peerből előbb-utóbb seed lesz, ezért aki darázik az ilyen csicska rendőröktől, az tegye be szépen a pipát a TOR rubrikába.. egy kicsit lassabb lesz , de mindenképp lejön a cucc így is, és ha utána még egy fél napot seedeli akkor sem jön rá garantáltan senki, hogy ki seedelte.
  • cickany2
    #15
    ezért aki okosan seedel, az beteszi a pipát a TOR rubrikába és akkor kamu IP címről fog látszódni, és aki okosan peerel az is.
    ezenkívül a tőle kimenő adat f*ssá lesz kódololva úgy még az atyaúristen sem mondja meg azokról packetenként hogy mik voltak, nemhogy az ilyen nagyfejű digitális rémisztgető okostojások. mindezenkívül pedig kb. átlag fél percenként változni fog az látszódó IP címe és a lokalitása, egyik percben még Francia lesz, a másikban pedig Német. Így maximum a munkahelyeken beállított TOR-exit gépeket nyomozgathatják a csicska magyar ASVÁs rendőrb*zik.... amihez sok sikert kívánok nekik!
  • Tetsuo
    #14
    sok anyag nincs kodolva.. az ijesztgeteshez, nepek zaklatasahoz eleg.
  • Tetsuo
    #13
    a seednek fenn van az egesz cucc
  • cickany2
    #12
    s akkor erről még nem is beszéltünk... tömörített fájl ( és főleg KÓDDAL tömörített fájl) esetében , annak részletéről meg egyáltalán nem bizonyítható, hogy az minek a részlete, vagy egy illegális tartolmnak a részlete vagyhogy egyáltalán...

    egyszóval nem is értem hogy ezek a digitális nagyfejűek egyáltalán mi a f*szt akarnak????!?!?!!??!!
  • cickany2
    #11
    lehet persze küzdeni, meg próbálkozni , de ezt még nagyon finoman is maximum
    csak kakiracsaklásnak és széllel szemben való pipikélésnek nevezik.
  • csimmasz
    #10
    Most ha tömörített az állomány akkor mi újság?(rar,arj,stb)
  • cickany2
    #9
    most akkor gyengébbek kedvéért leírom magyarul és érthetően hogyan működik a torrent és miért lehetetlen bizonyítékot szerezni bárki ellen is és hogy miért lehetetlen letörölni bármit is róla:

    a torrent első seedelését (mag-megosztását) elkezdő gépet még be lehet azonosítani, mert ugye 1, azaz egy darab IP cím van... a gyakorlatan sohsincs csak 1 seed (különösen nem populáris tartalmak esetében, nem populáris, vagy ingyenes szoftver, média pedig legálisan megosztható)
    a swarmban (tömegben) résztvevő gépek közül BÁRKI csak a hozzá legközelebb eső pingidejű (leggyorsabban elérhető) és a szabad processzoridejétől függő számú kliens csatlakozhat (gyakorlatban 8-25)
    Bármely megosztott illegális tartalom, részlete még nem illegális, illetve nem bizonyítható, nem bizonyíték.
    Mivel minden peer és seed csupán részleteiben rendelkezik az illegális tartalommal senki sem követ el szabálysértést.
    Ha ehhez hozzáveszük hogy néhány seed és peer (akinek még nincs meg a file 100%-ig) kizárólag kódolt csatornán kommunikál a környező peerekkel
    és ha azt is hozzátesszük hogy a swarmban lévő összes gépet egyszerre senki sem érheti el, akkor gyakorlatilag LEHETETLEN bizonyítékot szerezni bárki ellen is.


  • rigidus
    #8
    Az IP cimek a nem keves orszagban bizalmas adatnak szamitanak, igy a gyujtesere mar ra lehet huzni a szemelyes adatokkal valo visszaelest. A RIAA es a MediaShity nem hatosagok, a tulajdonos beleegyezese nelkul nem vegezhetnek ilyen jellegu adatgyujtest, akkor sem ha azok tulajdonosai illegalis tevekenyseget folytatnak. Ez a nyomozohatosagok feladata es jogkore.
  • Vorpal
    #7
    Figyelem a magyar törvény nem svéd törvény.D
  • Adenoma
    #6
    viszont nem lehetetlen blokkoloni a mediasentry-t. lásd: asva.info . linux windows mac egyaránt.
  • bakagaijin
    #5
    Az már a sokadik lépés. Így néz ki a processz a cikk alapján:

    0. Fenntart egy hatalmas cím-listát (megrendelő jogi listája)
    1. Lista minden elemére rákeres (filenév alapján)
    2. Ezekhez a találatokhoz tartozóan rákeres ki kínálja azokat (IP-lista)
    Idáig ugye nincs semmi bizonyíték arról, hogy amit azon a filenéven kínáltak az tényleg egy elem a hosszú jogi listáról, vagy valaki a családi fényképalbumot hirdeti meg Madonna néven. (Megjegyzem van Madonna nevű ismerősöm, mivel ez egy régi keresztnév - igaz nem magyar.)
    3. Lekéri a file-t, legalábbis elkezdi. Ha már be van azonosítva a file hash alapján (már ismert példányról van szó) akkor ez elegendő is. Ha még nem ismert, akkor teljes egészében le kell hogy töltsék és azonosítsák valóban egy másolatról van-e szó. Nyilván ehhez használják azt a hang-analizátor programot. Továbbá ez jogilag is védi őket, hogy TÉNYLEG felkínálta letöltésre.
    4. akció. arcbőrtől, vérmérséklettől és pénztárcától függően.

    Nagyjából ez van leírva a forrás cikkben. Kizárólag LimeWire-ről szól a cikk, más info nincs.
  • FoodLFG
    #4
    Körbe is röhögik őket:
    http://thepiratebay.org/legal

    http://static.thepiratebay.org/dreamworks_response.txt
    As you may or may not be aware, Sweden is not a state in the United States
    of America. Sweden is a country in northern Europe.
    Unless you figured it out by now, US law does not apply here.
    For your information, no Swedish law is being violated.
    ...
    Please also note that your e-mail and letter will be published in full on
    http://www.thepiratebay.org.
  • bandypappa
    #3
    A hash algoritmust viszonylag könnyű kijátszani, hozzácsapsz mondjuk fél másodpercet a zene végéhez és már nem is tudja beazonosítani, de ahhez az kell, hogy a RIAA minden zenéjét ledarálja hash-el. A hangfelismerőt tényleg nehéz átverni.

    "Amennyiben a fájlcserélésben felsőoktatási intézmény is érintett, a RIAA egy szabvány üzenetet küld a hálózati adminoknak, hogy távolítsák el a tartalmakat, illetve akadályozzák meg azok további terjesztését." - Őket érdekes nem akarják beperelni, mert jogvédett tartalom van a hálózatukon, igaz mondjuk napokig röhögnének a Pirate bay-nél ha kapnának egy üzenetet a riaa-tól, hogy lécci távolítsátok el ezt a zenét!
  • FoodLFG
    #2
    Legalább gyorsítják a feltöltés. Köszönjük meg nekik :P
    Biztos ők is látták a Steal This Filmet xD
  • asdasdasd
    #1
    Mi van a torrent-el? Közben ők is osztják?