14
0day mp3 scene? trade and die...
-
#14 reklám + warez, close topik. -
#13 én nem hiszem el hogy te 18-25 vagy
amúgy meg warez, reklám, torrent -
#12 Valoszinuleg azert tunik igy, mert igy is van :D -
#11 "nem mondom, h legális, de legalábbis nem illegális. "
Értem... -
#10 Én what.the.Fuck tag vagyok de ez olyan mintha valami torrent trackernek nyitottál volna tápigot bazz... -
Denniske #9 Egy what.cd tag sincs itt a fórumon? -
#8 de -
#7 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez nem hírdetés? -
Denniske #6 Elvileg a szomszédos jogos lehetővé teszik, hogy ismerőseiddel cserélgesd a zenéidet. Mivel ez egy nagy közösség, kis túlzással minden tagot ismerősödként könyvelheted el. Ettől függetlenül nem mondom, h legális, de legalábbis nem illegális. -
#5 ez mind szép és jó de sajna illegális :l -
#4 warez? -
Denniske #3 scenereknek irtam, h van élet az 0day-en tul is... Én úgy vagyok vele, h az 0day egy nagyon szép dolog, de zenében annyira nem számít azaz 1-2 nap, cserébe olyan ritkaságok is megtalálhatóak, amik a legnagyon 0day dumpokon is már rég elévültek, vagy ki se kerültek >>> nincs scene release! Ettől függetlenül elöször voltam stm-en, csak utána kerültem be what.cd-re. Talán ez a sorrend reális is :) -
#2 lol, what.cd egy rakás sz*r, ráadásul 0-day kategóriában említed? akár softmp3 vagy stmusic ezerszer jobb -
Denniske #1 Egy félig legálisan működő zárt közösség, akik megosztják egymással zenéiket. Torrenten keresztül. Saját tracker frontendet írtak maguknak, kifejezetten zene-böngészésre testreszabva. És nagyon kemény szabályok vannak! Adományokkal, ún "Donation" nem lehet arányt javítani, kizárólag a saját teljesítményed alapján válogathatsz a zenék közül! Van ennek létjogosultsága? Egy közösség, aminek minden tagja aktívan résztvesz a közös gyüjtemény felhalmozásában.
1337 >> durvabb, mint barmelyik 0day-mp3 elite site!