18
-
Gutmann #18 -
#17 Én levágás nélkül gondoltam a szünetet magamnak :\ -
Csi9aa #16 UI: amennyit itt írogatsz zsidókkal kapcsolatos kifejezéseket, nem győzöm guglizni, szerintem inkább te vagy az... Megkockáztatom egy rabbi is kevesebbet tud a zsidókról mint te. Ehhez mit szólsz? -
Csi9aa #15 Aki nem ért egyet veled az zsidó? (titkos info, csak neked, csak most: nem vagyok az) Vagy mivan? Normális vagy te? -
arrakistor #14 én inkább nem tartanék szünetet de legalább a fü*yimből se kéne levágni -
#13 Ja nekem melóhelyen miért nincs ilyen? Én csinálok is valamit, és a fizetésem (vagyis a juttatásaim) se akkorák mint a képviselőknek. Csöppet igazságtalan? És itt nemigazországban is befigyel egy kis szünet a nagyon aktív és hasznos munkát végző képviselőinknek... -
#12 > "...törvényt fogadják el még a nyári parlamenti szünet előtt..."
Azért ez is elég gáz. Nyári parlamenti szünet. -
arrakistor #11 drága barátom.. alig várom már hogy megmutassam neked, de inkább te hozzál magaddal bilit mer bele is fox k*lázni és utána összetéped a sábeszdekliért kapott IT diplomádat... -
gybfefe #10 Szerintem a dolog jövője úgy néz ki hogy a kiadók kénytelenek lesznek beérni avval a kevés haszonnal amit a borító, tok és cd-ből kisajtolnak. Ennyi. A "művészek" peniglen donate ikonokkal fognak "teccelegni". :) -
Csi9aa #9 A 300 MHz-es PII csodagépeden használsz on-the-fly filerendszer titkosítót? Miközben H.264 videokat játszol le akadás nélkül? (ami mellesleg nem a flash video(VP6), mint hiszed)
A bilibe még nem lóg bele a kezed? :D -
greg971 #8 Az ellenzéked köszöni tisztelt Nicolas Sarközy ... téged a következő választáskor biztos hogy nem választanak meg :D -
FoodLFG #7 Egyébként:
Értelmetlen az egész, ezzel semmire sem fognak menni.
De nem baj, költsék csak a pénzt a kedvenc jogvédőcskéikre.. -
FoodLFG #6 Látom már te is terjeszted, helyes :D
www.truecrypt.org
A utorrentbe is be lehet kapcsolni a titkosítást és semmit sem lassít, mert csak akkor használja, ha a másik fél is támogatja. Ilyenkor a teljes kommunikáció titkosítva zajlik, amit a nagy E jelez a flag oszlopban. (persze máshogy is be lehet állítani)
Úgyhogy mindenki nyugodtan kapcsolja be. Néhány torrenten már a peerek fele használja is. -
arrakistor #5 vagy tilcson le ! (kérem kapcsojja ki ! :))) -
arrakistor #4 rohadtul nem izgat, hogy másfél, vagy 2 nap alatt jönnek le a kalóz filmek (tudjátok karib tenger kalózai :DDD) a bekapcsolt kódolás miatt... ezenfelül pedig, aki akar az találjon meg ! MUHHAHHAAHHAHAHAHAHAHAA -
arrakistor #3 egyes TORRENT kliensek ma is kódolva küldenek mindent véletlenszerűen változó portokon (illetve csak beállítás kérdése, hogy kódolja-e a csomagokat, amely nem sokat lassít rajta) ezen kívül pedig engem, mint kalóz letöltőt ku*ára nem érdekel, hogy ki figyel és mit figyel, mert az egész winyóm fájlrendszerestük f*ssá van kódolva és az ide bejövő és innen kimenő adat úgyszintén.
Az előbbi TRUECRYPTtel míg az utóbbi a már említett TORRENT klienssel , az AZUREUSsal IS megoldható. (illetve ezek a legjobb alternatívák ma a fentebb említett feladatokra. -
arrakistor #2 a legutóbbi [URL=http://www.sg.hu/cikkek/59795/nemetorszag_is_blokkolna_a_fajlcserelok_internethozzafereset]"az internet letiltásáról, korlátozásáról szóló cikkben"[/URL] már elmondtam, de mostmár igérem minden számolni fogom az ilyen és ehhez hasolló cikkeket, illetve fenyegetéseket -
waterman #1 "A szervezetnek lehetősége lenne az első figyelmeztetéseket követően az internetről is kitiltani a renitens felhasználókat."
ez hogyan lehetséges? emberi jogok? tehát ő fizetett a netért mint szolgáltatásért, miért kéne eltiltani, ha lebukik? fizessen kártérítést, vagy kötelezzék közösségi munkára vagy mittudomén, de akik molotov koktéllal dobálóztak a parlament környékén, azoknak sem kell lemondania az autójukról, mondván úgysem adnának sehol nekik benzint, mert megtiltották nekik, hogy vegyenek.. aki netre akar menni az netre fog menni. a szomszád wifijét használva, vagy használt telefon 3G-jével,vagy akárhogy. már megint ott tartunk, hogy nem gondolnak bele, hogy mit csinálnak. ez az egész jogvédősdi is tök hülyeség. ha kitiltják a netről a filecserélést(valahogy), akkor még brutálisabb programokat fognak írni és még kevésbé fogják tudni ellenőrizni. kiváncsi lennék, hogy egy szerverek nélkül teljesen decentralizáltan, valami populáris porton működő titkosított (és kamu) adatcsomagokkal dobálózó, ip címeket is elrejtő program ellen mit tudnának csinálni? nem sokat. ha ők keménykednek, akkor akiknek ez az élete azok is keménykedni fognak.
ahelyett, hogy fenyegetnek legyen ott is kultúrális hozzájárulás az internet médián, ne 2-400 pénz legyen egy darab zene letöltése, mert akkor már jobban járunk a maxi lemezzel, és így tovább. ha nem a szimpla felhasználók teljes kizsákmányolására törekednének, lehet kevesebben filecserélnének.
utópia, de biztos használnának a júzerek egy havonta pár ezer forintért működő torrentszervert, csak azért mert úgy jogtiszta lenne.. a pénz 1/6-a az üzemeltetőnek, a többi meg a jogdíjnak..