26
Kamionos Találkozók
-
#26 Iden is megtartottak a szegedi kamionos talalkozot, de mivel hetvegen utaznom kellett, csak a penteki felvonulast vettem videora:
-
#25 Üdv Mindenkinek!
Don-Go és én csináltunk egy új kamionos fórumot ahol csak a beszélgetés megy, kizárva az összes céges képgyűjteményt.
Képek csak a saját kocsiról és a saját utazásról tölthetőek fel.
A tagok saját maguk szerkeszthetik a fórumot, csinálhatják a témákat kizárva a balesetes topicot mivel éppen elég az ha megtörténik.
Magyar Kamionos és Fanok Fóruma várja új tagjait
www.mkff.weboldala.net/forum -
#24 Nemtom, van-e meg valaki, aki szokott idenezni, de csinaltam panorama kepet. Eles szemuek eszrevehetik egy erdekesseget, probaltam kiszedni, de nem sikerult. Inkabb rahagytam, es nevettem egy jot. :) -
#23 http://programok.del-alfold.istenhozta.hu/kamionos-talalkozo/706/
Dobtam egy hatast a kep lattan. (Gyk: jobb also sarok) -
#22 A kamiontalalkozos galeriamat frissitettem a mai gyorsulasival. Lettek jok kepek, lettek szarabbak is. A videokat is feltoltom youtube-re, ha van igeny. -
#21 Szépek! Köszönjük! -
#20 Szegedirol csinaltam par fotot. -
#19 bábolnán mikor lesz kamionos találkozó? -
tagger #18 eladva^^ -
tagger #17 Sziasztok!
Van egy elado kamionsofőr sapkám(Tyra Clothing(Freestyle,Szeged) sötétebb barna szine van a sapka hátulja(a hálo)drapp. Akinek kell az szóljon, képeket tudok küldeni, az árat a kézbesítést majd emailen lezsírozzuk.e.mail: [email protected] Köszi!:) -
#16 köszi! :) -
#15 Na, megosztok par kepet a szegedi talalkozorol. Sajnos modositottak az felvonulas utvonalat, es idopontjat, ugyhogy kb a felenel ertem a hidhoz. Szombaton nem ertem ra. Igy csak azt a voros csorost tudtam fotozni, igazit viszont nem. De majd Kanadaban.
Sovany vigasz, de itt volt a Szobi Balazs versenykamionja is, es volt szerencsem a vezetofulket lefotozni. -
#14 szegeden a kamion shop-ba -
rocco89 #13 Hello!
Nekem kéne egy olyan sapka aminek az a neve, hogy kamionsofőr sapka! Nem találok sehol itt egy kép akit tudja hol tudnék ilyet szerezni az segíthetne XD
http://www.blingshop.hu/sapkak/trucker-cap/trucker-sapka-darkgreen-white -
#12 énis a csőrösöket favorizálom;) -
#11 Oké csinálj sok képet mert nem biztos hogy én el tudok menni és kíváncsi lennék rá...
Aztán majd itt megosztod velünk ha lesz hozzá kedved. -
#10 Majus 3-an Gyorszemere, vagy hol, majus 10-i hetvegen Babolnaban volt. (Forras: Camion ujsag) Ezek kozelebb lettek volna? :)
A szegedin kint leszek en is, csak ne legyen a megszokott dogmeleg... Majd fotozok parat, foleg csorosokre vadaszok. -
#9 Én szegedi vagyok :D -
#8 Nagyon vicces .. kisbalázs -.- -
#7 2008ban:P -
#6 Hát én is elég messze lakom de megérheti az a 3 nap... -
#5 Hát nemtudom, nagyon messze van...
De még nemtudom van idő ahhoz hogy eldöntsem:) -
#4 És egy Amerikai Truck Festival 2006-ban
ITT -
#3 Köszi szépen !
És te tervezed hogy mész ?
Amúgy ITT egy videó egy Szegedi gyorsulásról..
(ha már látta valaki akkor bocs) -
#2 Július 18-19-20.
És egy ismertető:) -
#1 Hali !
Az idén megrendezésre kerül Szegeden a 2008-as Kamionos találkozó.
Tudja valaki pontosan mikor lesz ?
Amúgy a topikot azért nyitottam, hogy ha valaki járt, vagy tervezi hogy
menni fog kamionos találkozókra az itt elmesélheti élményeit, vagy
időpontot adhat egy esetlegesen megrendezendő találkozóra.