Kamionos Találkozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iden is megtartottak a szegedi kamionos talalkozot, de mivel hetvegen utaznom kellett, csak a penteki felvonulast vettem videora:
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Üdv Mindenkinek!
Don-Go és én csináltunk egy új kamionos fórumot ahol csak a beszélgetés megy, kizárva az összes céges képgyûjteményt.
Képek csak a saját kocsiról és a saját utazásról tölthetõek fel.
A tagok saját maguk szerkeszthetik a fórumot, csinálhatják a témákat kizárva a balesetes topicot mivel éppen elég az ha megtörténik.
Magyar Kamionos és Fanok Fóruma várja új tagjait
www.mkff.weboldala.net/forum
Don-Go és én csináltunk egy új kamionos fórumot ahol csak a beszélgetés megy, kizárva az összes céges képgyûjteményt.
Képek csak a saját kocsiról és a saját utazásról tölthetõek fel.
A tagok saját maguk szerkeszthetik a fórumot, csinálhatják a témákat kizárva a balesetes topicot mivel éppen elég az ha megtörténik.
Magyar Kamionos és Fanok Fóruma várja új tagjait
www.mkff.weboldala.net/forum
Magyar Kamionosok és Fanok Fóruma(MKFF)--> www.mkff.weboldala.net/forum
Nemtom, van-e meg valaki, aki szokott idenezni, de csinaltam panorama kepet. Eles szemuek eszrevehetik egy erdekesseget, probaltam kiszedni, de nem sikerult. Inkabb rahagytam, es nevettem egy jot. 😊
http://programok.del-alfold.istenhozta.hu/kamionos-talalkozo/706/
Dobtam egy hatast a kep lattan. (Gyk: jobb also sarok)
Dobtam egy hatast a kep lattan. (Gyk: jobb also sarok)
A kamiontalalkozos galeriamat frissitettem a mai gyorsulasival. Lettek jok kepek, lettek szarabbak is. A videokat is feltoltom youtube-re, ha van igeny.
Szegedirol csinaltam par fotot.
eladva^^
Sziasztok!
Van egy elado kamionsofõr sapkám(Tyra Clothing(Freestyle,Szeged) sötétebb barna szine van a sapka hátulja(a hálo)drapp. Akinek kell az szóljon, képeket tudok küldeni, az árat a kézbesítést majd emailen lezsírozzuk.e.mail: [email protected] Köszi!😊
Van egy elado kamionsofõr sapkám(Tyra Clothing(Freestyle,Szeged) sötétebb barna szine van a sapka hátulja(a hálo)drapp. Akinek kell az szóljon, képeket tudok küldeni, az árat a kézbesítést majd emailen lezsírozzuk.e.mail: [email protected] Köszi!😊
Na, megosztok par kepet a szegedi talalkozorol. Sajnos modositottak az felvonulas utvonalat, es idopontjat, ugyhogy kb a felenel ertem a hidhoz. Szombaton nem ertem ra. Igy csak azt a voros csorost tudtam fotozni, igazit viszont nem. De majd Kanadaban.
Sovany vigasz, de itt volt a Szobi Balazs versenykamionja is, es volt szerencsem a vezetofulket lefotozni.
Sovany vigasz, de itt volt a Szobi Balazs versenykamionja is, es volt szerencsem a vezetofulket lefotozni.
Hello!
Nekem kéne egy olyan sapka aminek az a neve, hogy kamionsofõr sapka! Nem találok sehol itt egy kép akit tudja hol tudnék ilyet szerezni az segíthetne XD
http://www.blingshop.hu/sapkak/trucker-cap/trucker-sapka-darkgreen-white
Nekem kéne egy olyan sapka aminek az a neve, hogy kamionsofõr sapka! Nem találok sehol itt egy kép akit tudja hol tudnék ilyet szerezni az segíthetne XD
http://www.blingshop.hu/sapkak/trucker-cap/trucker-sapka-darkgreen-white
,,Ha kicsi a tét a kedvem sötét!\"
énis a csõrösöket favorizálom😉
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Oké csinálj sok képet mert nem biztos hogy én el tudok menni és kíváncsi lennék rá...
Aztán majd itt megosztod velünk ha lesz hozzá kedved.
Aztán majd itt megosztod velünk ha lesz hozzá kedved.
...::::::...
Majus 3-an Gyorszemere, vagy hol, majus 10-i hetvegen Babolnaban volt. (Forras: Camion ujsag) Ezek kozelebb lettek volna? 😊
A szegedin kint leszek en is, csak ne legyen a megszokott dogmeleg... Majd fotozok parat, foleg csorosokre vadaszok.
A szegedin kint leszek en is, csak ne legyen a megszokott dogmeleg... Majd fotozok parat, foleg csorosokre vadaszok.
Nagyon vicces .. kisbalázs -.-
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Hát nemtudom, nagyon messze van...<#szomoru1>#szomoru1>
De még nemtudom van idõ ahhoz hogy eldöntsem😊
De még nemtudom van idõ ahhoz hogy eldöntsem😊
Köszi szépen !
És te tervezed hogy mész ?
Amúgy ITT egy videó egy Szegedi gyorsulásról.. <#kacsint>#kacsint>
(ha már látta valaki akkor bocs)
És te tervezed hogy mész ?
Amúgy ITT egy videó egy Szegedi gyorsulásról.. <#kacsint>#kacsint>
(ha már látta valaki akkor bocs)
Hali !
Az idén megrendezésre kerül Szegeden a 2008-as Kamionos találkozó.
Tudja valaki pontosan mikor lesz ?
Amúgy a topikot azért nyitottam, hogy ha valaki járt, vagy tervezi hogy
menni fog kamionos találkozókra az itt elmesélheti élményeit, vagy
idõpontot adhat egy esetlegesen megrendezendõ találkozóra.
<#wave>#wave>
Az idén megrendezésre kerül Szegeden a 2008-as Kamionos találkozó.
Tudja valaki pontosan mikor lesz ?
Amúgy a topikot azért nyitottam, hogy ha valaki járt, vagy tervezi hogy
menni fog kamionos találkozókra az itt elmesélheti élményeit, vagy
idõpontot adhat egy esetlegesen megrendezendõ találkozóra.
<#wave>#wave>