20
-
#20 könyörgöm, egy ilyen filmből minek második rész? -
MiZo81 #19 A Pillangó hatás 2-t se láttam, és a Donnie Darko 2-t sem fogom megnézni.
Ennyire egyszerű. -
#18 Ez a Chris Fisher egy rövid, de tömör fasz... Nincsenek jó filmjei, amolyan tehetségtelen teleki srác lehet, aki megpróbál egy zseni(?) nyomába lépni egy vérgyenge elképzaléssel. A DD-t nem lehet, nem is kell utánozni, folytatni. Az úgy jó ahogy van! Én Fisher helyében elgondolkoznék egy tök új filmen, de ha nincs ötlete, a koncepció lehetne hasonló...
A másik dolog meg, hogy anno a filmet - a rendezésen túl - Jake Gyllenhaal zseniális alakítása tette nagyjá! Nem kis tehetség szerintem, több filmjét láttam már...
Amúgy meg nem fogom megnézni a folytatást, mert VHS-t már kb. 15 éve nem nézek... -
#17 Ne is ájjunk meg!!!
Jöjjön a Ponyvaregéyn 2 Roland Emmerich rendezésében, meg a Trainspotting kettő Luc Besson felügyelete alatt!!!
-
Quantumleap #16 Manapság minek nem készül folytatása?Bár ezen sem kellene csodálkoznom a Butterfly Effect 2 után. -
smaszi #15 1. Istenem, miért?
2. Miért van mindíg itt ez a Tyl3R gyerek???
Miért nem lehet az ilyen tagot kitiltani....már megbocsáss, de akármihez hozzászólsz, az szinte csakis fikázás...így mi értelme fórumozni??? -
gyuri12 #14 Idióta.
Ezt meg le ne forgassák,mert ezt a filmet nem lehet folytatni.
-
dzsagon #13 hüje -
emp #12 Szerintem Donnie fanok közül sokan látták a szintén zseniális Pillangó Hatást, és annak a második részét... Valmi hasonló színvonal esésre számíthatunk. Teljesen fölösleges ezt a kerek, lezárt történetet bolygatni, mert csak marha eröltetett belemagyarázás lesz az egész... -
avman #11 váó... a tahó szomszédod felveszi videóra, ahogy elrabolja és megerőszakolja kedvenc, 12 éves unokahúgodat... jajj nemá, nincs ezzel semmi baj, nem kötelező megnézned. meg egyébként is, ilyen beteg a világ... de attól még jobb érzésű levágná és a szájába gyömöszölnéd a farkát, nem? :D
ez a véleményem a kiadói jog révén készített, koncepciótlan, csak csilingeljen gyanús folytatásokról- -
Tyl3R #10 Tök jó egyes is szar wolt kettes is az lesz :P
-
partizan182 #9 Egyetértenék veled ha nem lenne ez a mondat:
"Bár Donnie nem lesz benne, de meteor és nyúl igen."
A nyúl nem véletlen volt olyan amilyen az első részben, a sztori szépen meg is magyarázta, SEMMI keresnivalója egy folytatásban, pláne ha új történetet kezdenek.
Magyarul a készítők vagy nem értették az első részt vagy csak simán ezzel akarják behúzni a népet a moziba/videótékába... -
#8 Milyen divatos lett mostanában ez az "úgyis fos lesz a folytatás" "csak elcseszik az eredetit" dolog, pedig mind2 hülyeség. 1. nem biztos hogy fos lesz 2. nem veszik elő az eredeti filmet, és vagdossák szét, majd kezdik el terjeszteni az elcseszett változatot, tehát megmarad az eredeti, ahogy volt.
3. nem kényszerít senki a megnézésére. -
temes69 #7 ezt azért mégse kéne.... -
winnie #6 wow, micsoda össznépi zokogás. emberek. nem muszáj megnézni. ha valakit meg érdekel, hadd nézze, nem irigykedni rá. -
dzsagon #5 Az isten verje belé a faszát abba, aki ezt kitalálta és annak is aki finaszírozza. -
Chris Lowe #4 Erre igazából csak azt lehet mondani: "mad world...." -
#3 Teljesen egyetértek. Ez tényleg egy őrültség lesz. -
kernerster #2 Aki látta az első részt az soha nem fogja megnézni a másodikat. Mert nem a történet volt benn a lényeg, hanem a filozófiai-misztikus mondanivaló, amit nem lehetett filmvásznon jobban bemutatni. Ha Kelly rendezné, akkor sem nézném meg. Bár szerintem kelly tudja, hogy mit alkotott és hogy továbbvihetetlen...
Ez körülbelül akkora őrültség mint mondjuk a Titanic 2 lenne -
#1 Elmentek ti a jó büdös p*csába, ezt a filmet aztán végképp nem kéne folytatni, nem az a fajta. Hogy száradna le a kezetek...
A Donnie Darko-nak a nyomába sem fog érni, ez 100%, mert olyat nem is lehet csinálni mégegyszer.