20
-
#20 még egy film, ami készül megerőszakolni a gyermekkorom. kíváncsi vagyok, itt ki ismeri az eredeti Speed Racert... -
#19 Uhhh,hát így az előzetesből ez egy gyagya "kémkölykök" féle film lett! -
Loverman #18 nem, a Matrix után a V for vendettát csinálták, nvm. -
FoodLFG #17 Kösz a tippet -
gabr #16 Ha felteszed a quicktime pro-t, majd rá a quicktime alternative-ot, akkor simán le lehet játszani mondjuk bsplayerrel, vagy mplayerrel a MOV, vagy HD cuccokat... -
FoodLFG #15 Epűl oldalra én alapból nem megyek, mert zavar a gagyi lejátszó szoftverük , ezért nincs is feltelepítve.
Inkább akkor meg sem nézem a tréjlert (HD-ben). -
xido #14 Trailer alapján úgy éreztem a Wachowskiék kicsit sokat nézték a Tron lightcycle részét...meg tanulmányozták a Trackmania pályáit -
Inquisitor #13 "Wachowski-testvéreknek"
Valahogy jobbat alkottak a Wachowski fivérek. :)
Lehet a hormonok ...? -
gabr #12 Maradjunk annyiban, hogy egy 10-14 éves gyereknek maradandó élmény lehet ez a film, főleg egy IMAX vásznon... Én kurvára örültem volna, ha anó lettek volna ilyen filmek. -
#11 szín kavalkád :D
amúgy itt vannak fasza előzetesek is http://www.apple.com/trailers/wb/speedracer/
-
johnsilver #10 A pálya kialakítása hasonlít a Trackmania pályáira.
Biztos megnézem, nagyon tetszik.
(Egy gyermeklelkű felnőtt.) -
NSC #9 nem az hogy elég látványos,hanem túl látványos.meg hogy megy már az az autó?hát vicc.még a gyerek se jiszi el hogy van ilyen -
#8 hmm elég látványos :o -
gabr #7 HD-ben kurvajó az első 7 perc! -
#6 kíváncsi vagyok lesz e belőle játék XD -
#5 egyszer biztos meg lehet nézni de ez a magyar cím engem jobban aggaszt... :DD -
sanner011 #4 Ezt csinálták a Matrix után? Te jó ég... -.- -
OJ #3 Méghogy 7 perc (fenn van ott több is)
Mindenesetre nem lett annyira rossz, de elsősorban gyerekeknek készült (mint pl a Kémkölykök) -
Aram95 #2 Na ebből a filmből már mindent ellőttek. Még jó, hogy nem érdekel. -
NSC #1 hát ez egy rakás sz*r