B.A.S.E Jumping
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hello! valaki le tudja irni a játék regisztrációs kódját erre az e-mail cimre: [email protected]
Ismertek más ejtõernyõs játékot?
Én most szedem. Kibváncsi leszek.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
telepítettem a játékot de amikor elindítom hibaüzeneteket ad.
1.core:Can't load component physx-d.ddl
2.Debug Error!
Program:C:game\d3\BASE Demo\sys\game-d.exe
Tis application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
Leállás*Ismét*Kihagyás
1.core:Can't load component physx-d.ddl
2.Debug Error!
Program:C:game\d3\BASE Demo\sys\game-d.exe
Tis application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
Leállás*Ismét*Kihagyás
mi a feladat benne?
hogy ne ess kõre, sziklára ?😮
hogy ne ess kõre, sziklára ?😮
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
1.1-es DoT NET kell a játékhoz, azért nem tudod feltelepíteni Szücsy
Jó játék, megvan a full bár német és nem a netes verzió,ha valaki tudna adni linket a netes verzióról megköszönném!!!
Naggggyon nagy game amugy
Naggggyon nagy game amugy
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Mér és autós játékokkal is el lehet jáccani pedig azis azér jó igazából mer adrenalin stb.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
biztos jó,már láttam vhol de nem szedtem le.
A képek alapján jónak tûnik 😊
A képek alapján jónak tûnik 😊
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
most nem kötekedésbõl kérdezem de akkor ebbe így mi a feeling? mert azt elismerem hogy ott élõbe adrenalin meg miegymás de a monitor elõtt? vagy mi a játék lényege? nem csak az h ugrani kell és kész?
bocs de nem értek az ilyenhez annyira😄
bocs de nem értek az ilyenhez annyira😄
Helló mindenki!
Nemrég találtam rá erre ajátékra: B.A.S.E Jumping
Rettentõ feelinges kis program, a bázisugrást próbálhatjuk ki, mindezt otthon, a székbõl, a monitor elõtt, balesetmentesen :-)
A játék oldaláról letölthetjük a demo-t, amiben egy toronyból uggorhatunk ki, paplan-ernyõvel.
Hivatalos oldal
Néhány ízelítõ kép:
Kiváncsi vagyok, ismeritek-e próbáltátok-e már, és hogy mi a véleményetek róla.
Valamint érdekelne, hogy ha igen, milyen nyelven volt meg a játék, ugyanis angolul a demo-n kívül nem tudtam beszerezni.
Nemrég találtam rá erre ajátékra: B.A.S.E Jumping
Rettentõ feelinges kis program, a bázisugrást próbálhatjuk ki, mindezt otthon, a székbõl, a monitor elõtt, balesetmentesen :-)
A játék oldaláról letölthetjük a demo-t, amiben egy toronyból uggorhatunk ki, paplan-ernyõvel.
Hivatalos oldal
Néhány ízelítõ kép:
Kiváncsi vagyok, ismeritek-e próbáltátok-e már, és hogy mi a véleményetek róla.
Valamint érdekelne, hogy ha igen, milyen nyelven volt meg a játék, ugyanis angolul a demo-n kívül nem tudtam beszerezni.