13
-
BobaFett #13 Nem ő szarozott le egy másik embert... Inkább azt kelelt volna kimoderálni !
nickwearby: épp ez a baj, hogy ebben a kategoriában nincs több tucat, alig készül pár kalandfilm. Igy a m2 átlagon felüli. egy erős mezőnyben valószínű nem volna az. -
Loverman #12 ja, az ilyen emberek miatt mint te -
CaptainRumi #11 Sg elmehetsz a pi***ba , hogy törlöd az anyázós commentemet amit Tyl3rnek írtam válaszképp
szánalom ami itt megy -
#10 Humorhiány a 2. részben? Inkább már túl sok és erőltetett volt -
nickwearby #9 Úgyhogy ezek után már sokat nem várok egy újabb folytatástól... -
nickwearby #8 Az első részt imádtam, mert ötletes volt,
humoros,
és (legalábbis nekem) újdonság volt.
Ahhoz képest a 2. részben minimális humor volt,
aminek hiányában csak egy szimpla sivatagos , kicsit Indiana Jones utánérzésű kalandfilm maradt az 1. rész színészeivel, akik kb. ugyanazt nyújtották,
mint az 1.ben. Ami néhány filmnél jó, de itt unalmassá vált.
Mondjuk szerintem ez nem az ő hibájuk, hanem a forgatőkönyvé,
a cselekmény már kiszámítható volt:
ugyanarra a kaptafára épült, leszámítva a végén Imhotep kicsit érzelgős megnyilvánulását.
A korábbi filmhez képest nem jelentett nagy élményt,
hiányoztak belőle az olyan epizódok, mint pl. Bernard Fox szerepe Winston Havlock kapitányként, stb.
És a legnagyobb hiányérzetet az egésznek a humor nélkülisége jelentette,
ami az első filmet kiemelte a többi tucatprodukció közül,
az alkotók nem tudtak ilyen téren újat belevinni, csak az 1. részből már ismert humormorzsákat vitték bele, ami másodszorra már nem vicces :(
-
bmw #7 Ertelem dominal latom.
De egy a lenyeg kinek a pap kinek a .....!
Ennyi! -
solikka #6 Micsoda értelmes beszélgetés folyik it...
Szerintem a 2. jó film volt! Akinek nem tetszik az meg az ő dolga. -
Tyl3R #5 Captainrumi akár hogy is nézem szar wolt az....még talán szarabb mint te... -
CaptainRumi #4 jó volt az...
most hiába fikázod itt arra várva , a többi fikázó is melléd áll és akkor majd menő leszel....
sorolj fel indokokat , hogy miért volt szar, ne csak dobálózz itt -
sirpalee #3 Hogy képesek ezt a szart megnézni? A múmia 2 botrány rossz lett... -
#2 A Múmiának is vetítettek már konvención előzetest, nem csak az X-akták 2-nek. -
Kingsley #1 én úgy mondanám, hogy "Jet Li-re, a múmiára" (talán)
meg azért ez a "Hulk 2" is necces
persze én csak hangosan gondolkodom..