Jön a PC-s Burnout

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eléggé nevetséges, hogy az butázik, aki "csóró" lévén inkább játékgépet vesz, mintsem, hogy normális körülményeket teremtsen maga körül.
És ne kezdj mentegetõzni, hogy normálisak a körülmények, mert akkor már nem vagy "csóró".
Nem mellesleg kiváncsi lennék csóró létedre hány eredeti játékot vettél meg a gépre...

Buta vagy fiam.
Tök csóró vagyok,mégis itt figyel a box a tévé alatt.
Buta elvakult pc-s...

Szánalmas a te hozzáállásod is, már ne is haragudj.
haggyátok má, szegény gyerek mostmár a burnouttal se vághat fel a haverok elött, me van pénze konzolra és gizdázhat vele. hát persze hogy érzékenyen érinti. buta elvakult konzolos...

Sanyix
Mert pc-s játéks csak szar lehet, fúj szenteltvíz, kereszt...
Ezt minden vérkonzolosnak tudnia kell 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Shan
Irígyek vagyunk, vagy mi?
Shan
Ezt nem értem...Az miért rossz nekünk konzolosoknak, ha pc-re is átírják???
eddig vettél meg egyátalán vmit?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

HöfEE
LOL!

Balumann
Helyes! Ha már átírják pc-re is akkor nem szabad megvenni! :I (konzolon) <#banplz>

bertino
jön hát, csak ott van normális "repülési" fizika is a burnout-al szemben...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

áhh, végre lesz árkádban is valami alternatívája az xedik nfsnek yikes!!!!

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Durva jó! 😊 Boxon nagyon sokat nyúztam a Takedownt. Ugye jól tudom, hogy jön a FlatOut Ultimate Carnage is?

reaper4
<#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sanyix
szakadok 😄DD

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

zola2000
Tehát a burnout már nem konzol exkluzív sorozat. Akkor több burnout részt már nem fogok megvenni.

A

helyes

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"