39
-
#39 A Codemasters helyébe kihagynám a Playstationt, szívjanak ők is öt évig, mint a PC társadalom! -
M0RN1NGST4R #38 szivből kivánom, hogy neked legyen igazad az optimalizáltsággal kapcsolatban. sajna nekem a dirt emiatt volt negativ élmény, egyébként rendben volt. A gridhez még nem volt szerencsém, de most bevallom megjött a kedvem. -
Gaabeen #37 Codemasters? Ajjajjjj. Ha olyan fizikája lesz ennek is, mint a Dirt-nek, illetve Grid demonak, akkor már inkább egy NASCAR-féle fizika az EA-től. -
fourgee #36 "Egy 1 konzol esteén könnyeb programozni(nem végtelen kombinációra kell optimalizálni hanem 1-re). "
Hát, amióta létezik GTA IV, azóta ez már nem igaz, sikerült rácáfolniuk
Nekem fagyások csak bizonyos játékoknál voltak, egészen pontosan kékhalál. Eleinte szidtam a gépemet hogy milyen sz.r, aztán olvastam egy érdekes cikket, visszaemlékeztem, és rájöttem hogy mi a probléma. Szóval, amíg nem olvastam el a Soundblaster termékpolitikájáról, felhasználók terméktámogatásáról és a driverekről szóló cikkeket, hogy XP alá Audigy2-höz olyan drivert írt, amivel súlyos fagyások vannak, egészen addig nem tűnt fel, hogy az Audigy2 reklámos/logós/stb. játékoknál jön elő ez kizárólag... Mondjuk vicces volt amikor teljes hangerőn rally-ztam, a force feedback is erősre volt állítva, és nagy sebességnél egy szerencsétlen kanyarbevétel után repült és fejreállt az autó, és mikor a földnek csapódott nagy sebességgel, hirtelen lefagyott a gépem, kékhalállal. Mintha érzékelte volna, hogy az a borulás igazából is halálos
Szóval, a hangkártyát leszámítva más gondjaim nincsenek, másfél éve problémamentes konfiguráció (Asus P5B-VM, C2D E6300, Kingmax DDR2-800, Sapphire Radeon 1900GT). A költségeket bíráló konzolosoknak azt üzenem, hogyha megint játékra adom a fejem, akkor rakok bele 8000-ért még 2GB memóriát, meg eladom a Radeont mondjuk áron alul 10ért, és 30-40-et hozzátéve vehetek egy erősebb Geforce-t, és máris frissítve van a konfig.
Most egy ideig kivárok, és konzolra majd csak akkor adom a fejemet, ha GTA IV nem fog megjelenni PCre. Múltkor benéztem egy boltba, ahol valamivel 300 font felett volt a PS3 ajándék GTA IV játékkal, meg valami vastag GTA IV könyvvel. Nagy volt a kísértés, mert minimálbérből az kevesebb mint 2 heti fizetés... -
stupido #35 Lack: A simbin egy Ferraris játékot csinál. (olyat, mint anno az NFS: Porsche Unleashed) Abban benne lesz a ferrari f1-es autója is. Az ő játékaikat ismerve tuti, hogy hamar lesz rá rendes f1 mod is...
Itt az sg-s fóruma ennek a project-nek.
Morningst4r: A Grid demója alatt is az Ego motor megy, lényegesen jobban optimalizálva, mint a Dirt-ben.
Én csak abban bízom, hogy olyan lesz a gém, mint anno a gp4 vagy az EA játéka. Jól tudott vele szórakozni az is aki nem szimulátor párti, de el lehetett vele menni az egészen durva szimulációig is. Az egyetlen félelmem, hogy az EGO motor nem modder barát, pedig a GP4-et és az F1 Challenge-t is ez tartja a mai napig életben...
Minden esetre én már nagyon várom :) -
#34 millyen link? Mi konzolexklúzív? -
Lack #33 Én inkább a Simbin-től várnék egy jó F1-es SZIMULÁTORT. -
M0RN1NGST4R #32 újfent sikerült egy témát pc vs. konzol vitává alakitani, de senkinek nem tűnt fel, hogy az EGO motort ismerve azért van félnivalónk? elég optimalizálatlan volt a dirt-ben... -
Amcir #31 Nem láttam honnan veszitek hogy konzolexlúzív lesz valaki elküldhetné az a linket -
#30 Igen, akkor már nem veszi meg ha nem konzol exkluzív, ezt leírta a burnoutos cikkben :DDD -
#29 zola2000-nek üzenem, hogy ne csodálkozzon, hogy mindenki beléköt, hiszen tényleg jó lenne PC-s változatú Forma1-es játék is.
De Codemasterst ismerve, biztos lesz PC-n is :) -
#28 Geoff Crammond. Javítva mielőtt valaki még belekötne -
#27 Akkor már inkább Geoff Gamond nevével fémjelzett F1GP jönne már. Még mindig az ő munkái számítanak etalonnak. -
Amcir #26 Egy 1 konzol esteén könnyeb programozni(nem végtelen kombinációra kell optimalizálni hanem 1-re).
2: Honnan veszitek egy utalást se talááltam re egyik weblapon se(formula1.com, codemasters, gamestar egyenesen az elenkezőjét állitja azt hogy minden platforra kijön(konzolok és pc)) szóval várom az álitásod alapját(az leszámitva hogy te konzolon játszol) -
kukacS3K #25 Nem az a meglepő hogy hány száz konzolja van mert sok gazdag él magyarországon de mire jó hogy konzol exklúzív a cucc? ha pcre is kiadják az már vérfertőző játék vagy mi? -
Amcir #24 Honnan veszed átolvastam mindegyik hirt és egyik sem irja. Egyébként nem a vitatkozás kevéért a konzol is számitógép csak épp másféle:) -
#23 Te hol élsz? A marson? Egyébként is, egyre nagyobb hülyeségeket hordasz össze. -
Loverman #22 mondjuk PCsnek lenni még mindig jobb, az összes olyan játék ami először konzolexkluzív, majd átjön PCre is, bővített tartalommal jön. Normális RPG-k, RTS-ek és MMO-k meg még mindig nem nagyon vannak konzolra, FPS is csak egy ideje.
aki meg azokat a förmedvényeket amik PSPn meg DS-en vannak, játéknak nevezi, háát... -
Loverman #21 Zola, ez magyarország. attól hogy neked Waberer az apár, vagy OVi, vagy akárki, 3 millió másiknak nem
-
#20 Dehogy dolgozom, havi 80ért.
2005ben használt DS supercardal 40000 (előtte pcm volt)
2007: Nyertem egy wiit, mert letöltöttem a sonic jump mobiljátékot a t-mobiletól, szerencsém volt XD (amúgy venni akartam, de így psp 31000 forintért használtan + mmc kártya)
Szeretnék egy x360at is, csak még várom hogy lemenjen a használt flashelt gép ára 40ezer alá.
Különben Althon 1200MHz-as pcm van (még 2001es gép, azóta csak dvd írót vettem bele a wii miatt).
Tehát 5 év alatt "kis" szerencsével kevesebb mint 100ezer. -
#19 zola... hirdesd az igét................csak ne itt... nekem az jon le az egeszrol hogy TE egy kibaszott gazdag gyerek(?)->(jah...gyerek) vagy es hogy ezt most elkell mondani minden ezsgésnek mert akkor fuuuh de rossz kedvuk lesz es tobbet baratkoznak veled mert te mekkora arc vagy mert van 3 fele konzolod... ez gyerekes :) ...
ui.: helyesiras meg fogalmazasi hibakert bocsi csak sietek .pá -
neoG #18 "sokkal jobbakat játszom" <<--ejj.ez ám az érvelés.ennél relatívabb dolgot nemis írhattál volna -
#17 Mellesleg 45ezer körül már van használt flashelt x360 a vaterán, ősszel x360 lesz a negyedik konzolom ebben a generációban (van aki pc fejlesztésére többet szán egy évben), így szerintem nem olyan drága, és az összes platformon csak a legjobb minőségű címekkel játszom, nem mint amikor pcm volt, alig volt évente 2-3 jó cím. -
#16 Elég egyféle konzol pc fejlesztés helyett (pl ps3/x360/wii). Egyébként én dolgozok meg érte 24 évesen. Három konzollal kb ugyanúgy jöttem ki (anyagilag), mintha pct fejleszettem volna (amit már rég abbahagytam), és sokkal jobbakat játszom (ok mondjuk régen nekem is csak azért volt pcm, mert be tudtam adni a szüleimnek, hogy kell a tanuláshoz, de ideje volt felnőni :-D ) -
#15 #14 "konzolon tolja" javitva :P -
#14 Te valami kibaszott intelligensnek hiszed magad ugye?
Amúgy nem érdekel kinek milyen konzolja van, sőt ha valaki konzolja tolja az ő dolga, engem nem zavar. De viszont az zavar, hogy mindig van egy ilyen GYÖKÉR mint TE aki beírogat ilyen értelmes hsz-eket.
A cikkhez is hozzászólva én örülök hogy talán végre újra lesz Pc-re is F1 játék, sokan hiányolták!
-
#13 Oh sajnos nekem csak pc-m van.Milyen csóró vagyok...apu nem vett nekem 3 féle konzolt...Majd jól lecseszem érte! -
#12 A következő f1 játék Wii/ps3/x360/ps2/nds/psp platformokra lesz. Szerintem ebből valamelyek gép mindenkinél megtalálható. -
neoG #11 cím nélküli f1 játék?most milyen cím kéne neki? f1+évszám, oszt jóvan:)
vagy Alonso visszavág?Kimi világbajnok 2? -
#10 vicces -
ace05 #9 ÁÁÁÁÁÁ ha nem is az EA csinálja akkor szar lesz az egész! -
Timbu #8 Ezt miért kellett?
Az ilyen hozzászólásokat egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni! Ha érzi, hogy senkit nem érdekel a hülyesége, akkor talán egyszer abbahagyja. -
torcipepe #7 nekem ps2-re megvan vagy kettő, de még addig nem jutottam el, hogy beletegyem -
ldavid #6 -
feamatar #5 hejhejhejhej, újra lenne pcn f1... de jó is volna... -
#4 Codemasters? HELYES! ;)
Örülök neki, hogy egy normálisabb játékfejlesztőkhöz került a licensz! -
Szalámi #3 Végre! Már várom mi lesz ebből PC fromnton! -
#2 Pedig de jó is volt az pspn (bár gondolom ezután is jön pspre is, csak sajna nem exkluzívan. Remélem hogy akkor legalább konzolexkluzív marad, ha már nem ps exkluzív. -
jeti00 #1 már nagyon ideje volt!!!