8
-
CaptainRumi #8 Multiban 8 vs.8 lesz ami még nincs kőbe vésve...ezt írta az IGN
4 fajta class közül választhatunk, úgy mint a :
Warrior: amire egy speciális írányitást fejlesztettek a készítők
Archer: akit első személyből írányíthatunk (FPS)
Mage: ő a támogató....hátulról asszisztál a csatákban (heal-el varázsol stb)
Rouge: aki lopakodik és öl :) -
aadam #7 Itt van még 3 másik kép a játékrol: http://pc.ign.com/objects/142/14252775.html
amugy meg én 2v2 helyett 4v4 röl hallottam. -
CaptainRumi #6 Ott van a Battle for Middle-earth az nagyon frankó kis stratégia....Total war stílusut szerintem nehezen lehetne a LOTR ből de nem a csaták miatt
Ez a battlefront féle jónak igérkezik -
#5 Na végre valami gyűrűk urás akciójáték ami jónak igérkezik, hát igen egy olyan játékot is kiadhatnának ami feldolgozza a triologiát, de jó is lenne -
kanesoban #4 Mikor fog valaki A Gyűrűk urából egy Total war szerű játékot csinálni ? -
Reyes #3 Én maradok az Ettenmoors-i pvp-nél:) -
myk0312 #2 Hát nem tudom én nagy Gyűrűk ura fan vok,de ez nem valami biztató,olyan grafkója sincs mint a Return of the Kingnek,de nem ez számit,az a baj hogy ha valaki Lotr játékot akar csinálni egyből ilyet csinálni hogy kiválsztanak egy pár tetcöleges helyszint beraknak egy pár mobot és usd őket amig élnek.Inkább csinálnának egy komoly gamet belőle!Ugyse volt jól játékba megcsinálva mind a 3 rész!!!Egy kis rpg elemel megtodva feldolgoznák a triólogiát nagyon komoly lenne.... -
CaptainRumi #1 ez qrva jó lenne....de remélem több "erőkifejtést" igényel mint a Király visszatér játék változata ahol is szinte csak az egérrel kellett ezerrel kattintgatni, hogy lenyomjuk az ellenfelet