Itthon elhasalt a Vasember

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem szereted nem kell megnézni,
De ez mindenképpen jobbra sikeredett mint a Pókemberes filmek talán jobb mindháromnál.

Egyszeru Dal

azirafael
Fasza volt!

nem szeretem az ilyen gagyi szuperhõs filmeket...

Nem kell magadból kiindúlni okostolyás!
Nehogymár megmond nekem, hogy én mit csinálok!
Fogadok itt jár a szád közben már letöltötted és meg is nézted mint a legtöbb magyar mert akárhogy is de ez van.
Azért mert te lehet eliszod a pénzed én meg elmegyek belõle moziba közöd hozzá semmi.

Egyszeru Dal

narumon
Öööö vagy inkább nem is érdekel annyi embert? Mi haverokkal már a bemutatótól hánytunk, nem kell ide mindenféle szuperhõsös levegõbenugrálós movie. Ha egy film elhasal azt nem kell kapásból letöltésre meg egyéb maszlagra fogni. Ez "szerencsére" elhasalt. Persze ez az én véleményem és rohadtul nem érdekel, hogy lesze egyáltalán kettõ vagy 8 rész belõle.

Egyébként magyarországon (és a világon máshol is) meglepõen sokan járnak moziba. Azért mert te minden filmet letöltesz még nem jelenti azt, hogy más is igy tesz.
Nézzük meg majd az Indy4 bevételeit. Remélem a film is olyan jó lesz mint az elõzõ 3.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

te nagyon primitív embernek tûnsz

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Jár még valaki moziba (azon az 1-2000 emberen kívül)?

Szerintem a miértre a válasz 1xû mert a premier napján Már mindenkinek le volt töltve otthon és kész.
Én elmentem moziba, (is) mert annyira jó volt és megérte az a +2perec a végén 😊

Egyszeru Dal

Neurotoxin
"Horton (28479 nézõ) vagy a 9 és fél randi (35745 nézõ)" ez jellemzõ nálunk.Egybõl gondoltam, hogy vmi kommersz szar megveri a filmet....

A filmet ugyan még nem láttam, de a játék szánalmas lett.
Nethyrrea
a jobb filmek, net ide vagy oda, nekemis eredeti dvd-n sorakoznak a polcomon

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

"a készítõket nem is, max mi kapjuk majd hónapokkal késõbb a 2. részt világpremier helyett."

Telyesen felesleges a mondgoatni ezeket a baromságaid... ezt inkább a filmbuzi oldaladra tartogasd, ha eggy mód van rá.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

nem sok filmet nézek meg moziban de ezt érdemesnek találtam rá.tegnap néztem meg, és egyáltalán nem bántam meg.eléggé látványos és a story sem rossz.

Persze Viktor....ti elõre megjósoltátok ezt is mint mindent
schrank
szerinted annyi jogdíjat fognak kapni a internetadóból ...<#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

de jobban nyitot mint a Kis Vuk 😄
artschi
elég szomorú, volt szerencsém az AvP 2-höz, bár kihagytam volna...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

a készítõket nem is, max mi kapjuk majd hónapokkal késõbb a 2. részt világpremier helyett.
Nethyrrea
nemfogja nagyon szíven ütni a készítõket az hogy kis országunkban mennyien nézték meg a filmet, amennyire jó vélemények jönnek mindenhonnan, a dvdt úgy fogják venni mint a cukrot.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

pedig fényévekkel jobb azoknál 😊
akyyy
lool http://filmbuzi.hu/archives/2008/05/08/nem-csak-a-predatorok-a-mammutok-is-elvertek-vasembert/

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;