Itthon elhasalt a Vasember
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez mindenképpen jobbra sikeredett mint a Pókemberes filmek talán jobb mindháromnál.
Egyszeru Dal
Nehogymár megmond nekem, hogy én mit csinálok!
Fogadok itt jár a szád közben már letöltötted és meg is nézted mint a legtöbb magyar mert akárhogy is de ez van.
Azért mert te lehet eliszod a pénzed én meg elmegyek belõle moziba közöd hozzá semmi.
Egyszeru Dal
Egyébként magyarországon (és a világon máshol is) meglepõen sokan járnak moziba. Azért mert te minden filmet letöltesz még nem jelenti azt, hogy más is igy tesz.
Nézzük meg majd az Indy4 bevételeit. Remélem a film is olyan jó lesz mint az elõzõ 3.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Én elmentem moziba, (is) mert annyira jó volt és megérte az a +2perec a végén 😊
Egyszeru Dal
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Telyesen felesleges a mondgoatni ezeket a baromságaid... ezt inkább a filmbuzi oldaladra tartogasd, ha eggy mód van rá.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX