6
  • ziipp
    MTV-nél Egri Viktor jelenti a [b]problémát[/b]. Olyan szinten tud faszságokat összehordani, hogy a Liverpool-Chelsea meccset a végén már hang nélkül néztem. (: Ráadásul semmi hozzáadott tartalom nincsen, csak elmondja, hogy mi történik. Szerintem pedig fontos, hogy érdekes háttérinfókkal lássan el: mit mondott Jocó a meccs előtt, milyen 1898-tól 2008-ig tartó egymás ellen mérleg, meg ilyen hülységek. :) Egy riporter munkája elvileg ez lenne, mert ilyen alapon bemegyek én is, azt ugatok 90 percet a semmiről, majd felveszem a lét. Cserébe még hülyeségeket sem mondok, és elfogult sem vagyok. :b Gundi az okés, a másik "noname" kommentátor is jó. Mondom, csak Egrit kéne kidekázni. Ja, meg azt a csajt. Az mit keres ott... Szakértőnek meg kéne hozni egy olyan embert, aki valóban szakértő, vagy legalább értelmesen tud nyilatkozni a dologról. Pl. a MTV vs. Viasat, munkahelyi morál probléma is feloldódna, ha ketten mennének ki egy meccsre (Gundel+Hajdú István; Faragó+Noname), szakértőnek meg ott van Zombori Sándor. Ő már a Sport1-en is nagyon jó volt, ellentétben a sótlan Nyilasival, vagy az MLSZ maffiózó Mészöllyel, vagy a mindent megmagyarázok, olaszfoci az isten Várhidivel. Egyébként a múltkor Hajdú B. neve B. nélkül volt kiírva, lehet hogy megváltoztatta volna? Pedig a hajdúbé már ugy belém ivódott. :]

U.I.: Az előítéletekkel teli komment miatt megértését előre is köszönjük. :D
  • mcgrape
    Meglehe igazad van, de asszem a VB idején is ott voltak szóval meglehetett volna oldani azért igy nem lessz az igazi na de ez az én véleményem, persze megnézzük majd az EB-t ez természetes, de kicsit akkor is keserü leszs a száj ízem, végül is 2 komentátor a MTV-től meg az említett 2 és simen meglehetett volna oldani, de mostmá mindegy.

Molnibalage a Viasat kommnetátora Hajdu B István
  • Molnibalage
    Sajnos nem ők a legjobbak. A Viasat kommentátora ki is? Ő hiányzik.
  • winnie
    ők a legjobbak, de másik csatornánál vannak és azért elég necces lenne a munkahelyi morált illetően, ha nem az m1-ből választanának, nem? (és megkapnák, hogy az mtv-nél még normális sportriporter sincs, lévén gundel a 3., akit nem sportosonak vittek oda.)

ez egy vezetőnek sem egyszerű probléma, de így lojális szerintem a döntés.
  • mcgrape
    Azért akkor is szégyennek tartom egy picit, hogy erre az eseményre nem invitálják vissza Hajdu B Istvánt és Faragó Ricsit pff Ők a legobb kommentárok jellemző egyébként
  • CaptainRumi
    Hál' Istennek nem a szar RTL közvetíti a Balfasz VIlágival meg Lédererrel......