1744
"A Techno sokkal több, mint egy hangzás, vagy b.p.m. adat, ez legalább annyira egy elmeállapot, mint amennyire kultúra is!"

STAY TECHNO

• Sharam4ever
    Sziasztok! létrehoztam 1 oldalt a dance szerelmeseinek a facebookon!http://www.facebook.com/pages/I-Love-Dance-A-legjobb-dance-szerzem%C3%A9nyek-A-Z-ig/281378445228292 Várom a csatlakozásotokat. !I Love Dance! A legjobb dance szerzemények A-Z-ig
  • ascii
    bonjour bonsoir - une soiree dansante
  • MeTaL
    írjatok vmi fasza minimal zenét, mixet.
  • OrioN the S
    jertek-jertek.... én leszek a pénztárnál
  • OrioN the S
    Mateo & Spirit, Tigran b2b Dub, David Temessi, Gaben & Murphy @ Club D1
    ‎2011. november 11. at 22:00, club d1 Budapest
  • ascii
    Minimono - Ratman

(vagy az original vagy a hugo remix)
  • Adaaam
  • Szdn89
    Sziasztok!

Ennek a számnak a címét szeretném megtudni. Sajnos kifogytam az ötletekből, ezért fordulok hozzátok. Ha bármi ötletetek van légyszi segítsetek.
  • SLICK
  • ascii
    tisztára mint tavaly :)

12.02. Butch @ A38
    12.02. Robert Babicz @ Merlin
    12.02. Hernan Cattaneo @ Studio
    12.03. Ellen Allien / James Holden @ Millenáris
    12.09. Gaiser Live @ Merlin
    12.17. Tale of Us @ Cinema Hal
    12.23. Lucy @ A38
    12.25. Pushkarev @ Cub Korona, Kecel
    12.26. Troy Pierce @ Cinema Hall
  • OrioN the S
  • blackparty
    Meg ennyi idő után is adja :D

• blackparty
    2:00-tól

• bocika000
  • bocika000
  • Adaaam

• OrioN the S
    2012.02.11. HI!FLY pres. KAROTTE birthday party
  • OrioN the S
  • OrioN the S
  • OrioN the S
    én nem tudtam merre vagyok arccal azt se tudtam ki zenél csak verettem :D nagyon megreccsentem aztán szartam mindenre. szal jó volt :D
  • ascii
    Én 3 fő hibát emelnék ki a szervezésből: bejutásnál a listások megint szoptak a sorbanállással, a ruhatár az szintén vicc, illetve 2fokban izzadtam poloban rohangálni nem egy életbiztosítás.
    Plastikmanre érkeztünk, így az csak bemelegítésre volt jó, joformán csak a ledfalra flesseltem, zeneileg ez most nem jött be, de lehet csak a bejutás/lecuccolás-parán kattogtam. Utána még Coxot hallgattuk, majd átmentem Sashára, és szépen ott is ragadtam, végül nem bántam meg, persze talán csak beyert sajnálom, de már hallottam rengetegszer. A burnben az előadóktól a nem megszokott veretést hallhattuk, voorn néha idegesítő is volt, de azt időt legalább ökörködéssel elverhettük, majd dandyről budaira vánszorogtunk át (közben voltam negyedóra spektren, szintén nem jött be), és ott a végén mi történt? miért lett negyed órával a vége elött lehallkítva, elszállt a technika, vagy szándékos? Így egy félbesikerült levezetés történt, és némi ürességgel távoztunk. Taxitársaságoknak külön gratula, h nem tudtak kocsit biztosítani, a hiénáknem meg riszpekt, h dögölnének meg.
    Ezt a gecisok turistát már egyre nehezebben viselem el, a sok divattrendi fingom sincs ki zenél tipusu emberektől a hideg kiráz, a 6 pohár sört egykézben a tánctér kellős közepére bevivő emberkéket meg hidegvérrel lemészárolnám.
    Az ismerősöket lehetetlen volt fellelni, egy idő után már erről le is mondtam.
    Összességében azért jól érzetem magam, de ehhez a 3 lány társasága is közrejáccot, akikkel az éjszakát töltöttem.
  • R4VII
    Bónusz :D Spektre (Y) Plastikman (Y) Adam Beyer (Y) Sasha (Y) :D
  • OrioN the S

• OrioN the S
  • OrioN the S
  • SLICK
    ajjajjajjj :OOO

• OrioN the S
    fuhh geccó.
  • OrioN the S
  • OrioN the S
  • OrioN the S
    hát... 3-4 előadó volt jó az aréna 1-ben de amúgy csalódtam :S kommersz volt. aréna 2 viszont nagyon tuti volt!!!
  • ascii
    este ki támad?
  • Myrddraal
    Hali!

Van 1 db eladó elővételes jegyem a szombati Telekom Bónusz feszt-re! Esetleg ha vkit érdekel az írjon pm-et, köszi!
  • R4VII
  • OrioN the S
    új Format B :) ♥

• ascii
    cassy is elmarad! :(

viszont ezek talán biztosak:
    November 4. Péntek / Brian Sanhaji - live (CLR)
    December 23. Péntek / Lucy (Stroboscopic Artefacts)
    Január 21. Szombat / James Ruskin (Blueprint) + spec. guest
  • ascii
    Cassy @ Cinema Hall 11-11-04
  • MeTaL
  • OrioN the S
    alap. nagyon zúzda lesz :)
  • MeTaL
    menni kéne
  • MeTaL
    ezt hallgatom