1744
"A Techno sokkal több, mint egy hangzás, vagy b.p.m. adat, ez legalább annyira egy elmeállapot, mint amennyire kultúra is!"
STAY TECHNO
-
#1138 én ismerek olyat aki lejött a lányával akinek már lánya van :D szal szoktak lenni :) de am ez helytől is függ. a jó kis szabadtéri teknókra érdemes elmenni :) -
MeTaL #1137 szerintem főleg techno-kon vannak 40 fölöttiek, chris liebing, carl cox, meg ilyeneket. de ha tetszik meg minden, miért ne mennél el ? ... nem ciki az. -
infracore #1136 ez engem hidegen hagy,mert már "öreg" vagyok hogy elmenjek ilyenre...de nagyon sajnálom,hogy mikor fiatal voltam nem voltak ilyen zenék...imádom a Tech House-t,a Minimal-t,a Techno-t,de legjobban a Deep House-t...amúgy vannak az ilyen bulikon 40 fölöttiek?... -
#1135 amikor megláttam majdnem felsikoltottam az örömtől... ez addig tartott amíg nem láttam meg a helyszínt :\ ez valami vicc... de most komolyan :S én ezt nem értem. mi a faszom vezérli őket, hogy egy fesztivált NYÁRON ZÁRT helyre rakjanak? ja, hogy pénz? értem-értem.
-
infracore #1134 -
#1133 link hot-x-hyperspace-2011-live -
#1132 Ncoron: Hot_X-Live_at_Hyperspace_(Hungary)-WEB-16-04-2011-ePOK :P -
#1131 -
#1130 én ugyan szeretm és tisztelem a teknót. ámbár nem vagyok hc teknópumpa arc.
de a tört előadók is imádják a magyarokat. mert mert na. tudunk szórakozni na ^^snort -
#1129 ja és ennyit fűzött a dologhoz... :D
"EgbertLIVE: it was probably the best party i have ever played at, thanks to all you hungarian guys! insane party!" -
#1128 alapmű :)
:P
-
#1127 á nem gírosz á nem mély á nem veretés. szóval adás van ^^
-
#1126 -
#1125 Holnap Beauty a Sing Sing-ben ..:) -
#1124 sírsz.
-
#1123 -
infracore #1122 -
#1121 -
#1120 -
#1119 hátőőő ja :D itt meg fasz kivan, mert ugye minden "kihagyhatalan" és ott kell lenni, mert jó lesz
de amit gyűlölök az amikor két nagy nevet egy napra szerveznek két helyre... kibaszás :\ jó mondjuk most is Carola meg Capriati, de végülis ők mást játszanak... Capriati vadállat teknót Carola meg clubbos vigyorgós teknót szal mindenki el tudja dönteni, hogy mi kell neki :) -
#1118 De jó hogy nem pesten lakok :D túlságosan beoffolnám maga minden hétvgén a sok teknóbuli miatt :P:D Így miskolcfelé csak olyan 2 hónapban van egyszer elfogadható party :D -
#1117 2011.05.07. The Debut & Hi!Fly with Robert Dietz (Cadenza) @ Cinema Hall
-
#1116 Hát majd meglátjuk hogy mi lesz nyárig :D egyenlőre Június 6 ig pihi...Najó hazudtam mert holnap házibuliba megyünk bnőmmel mert a megmaradt fehér KV-t el kell fogyasztani ami hájperről maradt :P:D Szal tombolás lesz holnap is kerestem pár jókis mixet, köztük ezt is aztán pedig jöhetnek az uccsó vizsgák életemben a suliban és majd ha utána meló akkor beindulhat az élet Júliustól :D -
#1115 Normafát felejtsd el... veszt balkán sztori rulz, új törvények keresztbetevések... DE EZ CSAK SAJÁT ÉSZREVÉTEL, VÉLEMÉNY. Am tök véletlenül beindul a Garancsi-tónál az élet és tök véletlenül tök olyan bulik lesznek, mint Normafán... biztos tök véletlen az egész :D -
#1114 Sztem szigetre nem is raknak majd össze olyan zúzda seteket se hawtin se dubfire mint Hyperen. Meg aztán amúgy is sziget...jah ahogy mondod elvek :D Soundot szerintem az éven kihagyom helyette inkább több kisebb bulit vállalok be :D Normafa Open Air meg ilyesmi. Bónusz az alap (Y) :D
Garancsi tóról meg nem tudok semmit még egyenlőre :D am meg igazából ha okos volt az emberbárhol megoldotta még csak a toi toi mögé sem kelett menni :D dehát főő a biztonság szóval inkáb azt választottuk :D -
#1113 Garancsi tó, Sound meg Bónusz lesz a kövi :D Am azt vágod, hogy Szigeten Hawtin b2b Dubfire lesz? (O.o) befosás, de Szigetre én elvből nem meek :| am nem a toi-toiba kellett, hanem mögötte :) -
#1112 Hát mi is voltunk kint 5-6x levegőt venni :P csak tojtojban nem volt világítás :D szóval macerás volt kicsit megoldani, de a háromszög alakban lerakott zöld fényrudat és köztük a fekete marbolósdoboz mindent megoldott :P :D Mindent egybevéve pedig IISSTENKIRÁÁLLLYY party volt :D 1000000000000% hogy a következőn is ottleszünk :D -
#1111 :D én meg picit mély "lélegzetet" vettem a toi-toi mögött és 2 óráig azt se tudtam merre vagyok arccal :DD de cserébe roptam, mint gépállat :D én vettem egy szürkét... 1k sok lett volna érte, de 5 token jól hangzott :ASD Hoti az mindig odabasz :) Egbert feléig a vip-be voltam aztán kitörtem onnan és be a tömegbe :D tré, hogy mennyit kell még várni egy ilyen térben/hangzásban hatalmas bulira :\ Voltak padok? :D az is rémlett, h ki volt vetítve a cucc jó pár helyen, de hogy miképp arra már csak itthon jöttem rá a videókból :DDD szal sejtheted... :D de a zene az beleégett az agyamba :) kép az kevés, de hang az van az emlékeimben :D SZELET! -
#1110 Hát nekem Liebing nagyon bejött :D tudom sokan monják hogy monoton volt meg ilyesmi dehát pont attól volt olyan transz állapot érzés :D Hot X volt az akitől nem vártam hogy ennyire el fog kápráztatni, kajak jobb volt mint némeik külföldi "nagy". Broom az tényleg nagyon gyilok volt :D Kint voltunk ahol a padok voltak meg a toj tojok és megbeszéltük hogy bemegyünk ilyen Hyperspace es plasztik karkötőt veszünk az itthoniaknak ajándékba és ahogy beértünk akkor kezdett Broom, abban a másodpercben elfelejtettük hogy valahová menni akartunk, azonnal leáltunk denszelni (H) :D és azon kaptuk magunkat hogy eltelt 1 óra, ami kb 5 percnek tűnt :D -
#1109 -
#1108 majd kirakják, ha lesz letőthető.
am jó volt ja csak Liebing csalódás volt nekem :\ meg Dubfire...
Egbert meg Broom az gyilok volt! -
#1107 Áááááááááááááhhhhh elképesztő volt Hyperspace!!!!!!!! :D
Nem tudja valaki hogy honnan lehet majd letölteni a mixeket amiket toltak?:D -
#1106 -
-
#1104 na jegy megvan minden megvan :D holnap veretéjsön :D
-
#1103 Mi is épp ezen filóztunk ma...:D -
#1102 2011.04.29. Joseph Capriati @ Kashmir
2011.04.29. Marco Carola @ Cinema Hall
azért ilyenkor valakinek a kurva anyját :\
-
#1101 :D:DD -
#1100 Ááááááhhhh Szombat (Y) Hyper :D és már egyet sem kell addig aludni *szipog* :P:P:P :D -
#1099 Almássy Hall-ba benéztem... előttem két csaj a ruhatárnál(jófélék :D) mondom jóvan jó lesz a buli. bemegyek... a két csaj volt ott és én :D:D:D sétáltam is át Instantba :D az adta.