Kezdődik az új Prison Break-évad forgatása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Na énis alig bírom kivárni már

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Az sem lenne rossz. 😄😄😄

Olyan messzire azért nem kell menni. Némi fantáziával simán megoldható a dolog. 😉
Azért kiváncsi vagyok, hogy ezt hogyan fogják megoldani. Lehet áthívják a Supernaturalból a fiúkat. 😄
Biztos spoiler-nek számít itt a nagy hír és azért lett törölve, úgyhogy én csak annyit fûznék hozzá, ha már szóba került, hogy örülök nagyon annak a bizonyos valakinek. De ez tényleg nem ide tartozik. 😉

Úgyhogy inkább a mostani cikkrõl beszélek. Elég érdekes, hogy a sokak által szidott második évad jobban szerepelt, mint az elsõ.

Panama mint helyszín nem igazán jött be. Ha nem lesz többet, annak nagyon fogok éljenezni. 😄

És hogy lesz-e újabb börtön vagy sem? Na erre megint csak kíváncsi leszek.

Mindent összevetve, ígéretesnek ígérkezik a negyedik évad. Csak lenne már szeptember, nem bírok addig várni! 😄
Én meg annak örülnék ha a 10féle helyszínelõk közül egyik se térne vissza, mégse foglalkozik vele senki..
Vagy arról van szó, hogy spoileres? Nos, szerintem azoknak, akik elolvasnak egy PB 4.évados hírt, a 99%-a már tudja a nagy hírt.
Most mi van abban, hogy én azt írom, hogy örülnék, ha mégse térne vissza? Ez az én véleményem, és kész. Nehogymár ne lehessen leírni, mert törlitek.
dettó <#vigyor>
Frosty01
<#eljen>

practitioner of the forbidden arts of death

tommyg
nagyon helyes

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit