Állami webkettő: Gyűjtemények gyűjteménye

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már megemlítik a turbó rágót akkor jelzem, hogy abból tényleg szép gyûjteményem van!
Készítettem is egy weboldalt s jelenleg ez a magyaroszágon legnagyobb turbo rágót gyûjtõknek a közösségét összefogó oldal. gondolom nem sokak érdekében áll egy ilyen létrehozása de ennek is vannak gyûjtõi s mi akik még vesszük-esszük és nem mellesleg gyûjtjük is ezeket a képeket örömmel és emlékmegõrzés céljával tesszük. Üdv mindenkinek, Besenyei Tamás. weboldalhoz katt ide - turbo rágó
azért örvendetes hír hogy legalább a parlamenti h*jfejû naplopóknak ilyen jól megy a szekér és Web 2-zgetnek..

Ki nem szarja le a Visztát?

HöfEE
Mi a baj a youtube-al vagy a wikipediával?? Én is nap mint nap nézem ezeket az oldalakat.

Miért, nem az? <#idiota>

Azért gondolkodjunk el azon is, hogy vajon helyes a tankönyv szerkesztését a tanulókra bízni.
mikloss
hehe <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#taps>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Vorpal
csak egy példa - Zámbó Zsimmi is eladott milliós tételben - arról, hogy a microsoft.com és a startlap - nem írnak külön cikket - kiemelünk rámutatunk és wow effektus.Mindenesetre nem a cikk fõ témája csak csemegéztem.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

MadBence
és én még azt hittem, hogy az IHM az irigy hónaljmirigy 😄

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

hát pedig szomorú, de a legnépszerübb, magyarok által legtöbbet nézett weblapok listája élén a youtube, iwiw, myvip, wikipedia stb. áll, ezek pedig mind közösségi oldalak.
http://www.sg.hu/cikkek/58965/az_sg_hu_a_23_leglatogatottabb_oldal

Vorpal
"Itthon a közösségi szolgáltatások alapjában véve divatosak"
A büdös franc fizet benneteket, hogy ilyen hangvételü cikkeket irtok,
fika az egész magyar netélet(azis) - miafrász 3 gyerekes anyukák irnak ide?
Megint van egy ilyen szokásos - hurráoptimista hülyeség - akinek esze van
nem itthon kamatoztatja - legyen ez a jelszó a következõ generációnak.

A web2 megnevezésrõl már nemis irok. Azt nagyon értitek. A microsoft hiányzik
a cikkbõl - akkor is tessék beleirni ha nincs ott - mert még autentikusabb lesz.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...