593
-
Monoton #73 sztem teljesen mindegy :) -
karajjj #72 sorry, de nemigazán írtad le, hogy most akkor az év vagy a szezon játékosát akarod -
#71 kössél már bele ezaz. -
#70 Az tuti, hogy ő ebből profitál, de hogy a Nike-nak miért éri meg megutáltatnia magát ezekkel a mindenhová beférkőző reklámokkal... -
#69 bizonyára,legalabbis valószínű h nem saját szorakoztatására reklámozik. -
#68 baszki ti ezért pénzt kaptok? -
#67 Ez nem feltétlenűl igaz, gondolj bele, attól még hogy te ott látod őket, és a reklámokból ismered pl. Ronaldot avagy Persie-t, nem jelenti azt, hogy ők a legjobbak /persze azt meg kell hagyni, hogy nagyon jó játékosok/. Egyszerűen annyi van, hogy az elért sikereik miatt, illetve ismertségük miatt kérik fel őket ilyen reklámfilmekre. Ennyi -
Monoton #66 ezis egy reklám :DDD ezek is sztárok -
Monoton #65 értsétek már meg hogy itt mindenki a saját véleményét irja le ... nem kell belekötni hogy reklámarcok meg hogy csak csatárok
akinek nemtetszik ne szavazzon és ne jöjjön ide -
#64 Focisvideo
Ilyesmire gondoltam. Ez például tele van jó focistákkal.. -
karajjj #63 az év játékosát nem decemberben kellene választani?????
most még csak május van
max a szezon játékosát tudnánk :D -
#62 Ilyen alapon azt is mondhatnánk, hogy azok a legjobb focisták, akik a reklámokban szerepelnek, mert azokat látják leginkább, s a legtöbb ember öket ismeri. Pedig ez ugye nem igy van. -
#61 1. Ronaldo
2. Evra
3. Torres
Hogy én is felállítsam a sorrendemet : ) -
#60 1.Ronaldo
2.Adebayor
3.Evra
az olaszra igencsak kiváncsi leszek:) -
#59 Nem gondoljátok hogy Ronaldo sikerei mögött egy hatalmas adag pszihológia is van? Remek játékos ezt meg kell hagyni, de nem hiszem el, hogy a csapatában nincs egy ember sem, aki felérne vele. Mindenesetre teljesítmény alapján rengsorolni, -
#58 teljesen mindegy nem ezen van a hangsúly, akkor támadó, én csak arra akartam kijukadni hogy mindenki legjobb gólövőket jelöli szinte... az amugy tényleg nem kérdés hogy Ronaldo az első. -
#57 Ronaldo nem csatár... -
#56 mert csak csatárokat jelölnek, vajon miért... aki rendzseresen figyelemmel követte valószínüleg csak nem góllövőlistáról ír be 3 nevet, majd olasznál írok. -
#55 akkor miért vádolod meg a többséget azzal hogy csak számok alapján rangsorol, ha te nem is követted.. -
Csesza #54 1. Ronaldo (nem kell magyarázat)
2. Adebayor (nagyon megy neki ebben a szezonban)
3. Anderson (hamar beilleszkedet és világklasszis játékos lesz belőle) -
#53 nem írok be semmit, mert idén sajnos nem tudtam figyelemmel követni plt... -
#52 egyetértek de angliában ez egy ilyen szezon volt. ha elolvasod a magyarázatokat akkor szerintem egyet kell értened nagyjából ezekkel a nevekkel, ugyanakkor Ballack, Evra, Ferdinand, Cesc, Carragher is simán ott lehetne.
de érdekes pl Berbatov senkinek nem jutott eszébe. -
#51 Ide csajok is jöhetnek? nagyon unatkozom és nem nagyon vágom ezeket a dolgokat. Viszont mindig érdekelt a foci. Szerintem nem feltétlenül az a legjobb focista, aki a góllövö listában az első -
#50 hát, nagyon úgy tűnik hogy csak az a kérdés, hogy Adebayor vagy Torres lesz a második -
Monoton #49 akk te azokat ird be :)
egyébként lehet jobblenne posztra szavazni és naponta uj szavazás :)
-
#48 topiknak meg így nem sok értelme van, mindenki számok alapján rangsorol, legtöbbjük nem is nézte plt, csak megnézi góllövőlistát és azt 3-at leírja hogy x gólt lőtt, és ezért ott a helye... simán lenne pár védőnek és kp-nek vagy kapusank is helye 3-ban, de mindegy... egyébként nem rossz ötlet a topik. -
#47 40 összesen, de abban BL, FA stb is bennevan, azt ők nem számolják. -
#46 Többen felhozták hogy legyen rövidebb a szavazás ideje. Egyet kell értenem, aki voksolni akar az 3-4 nap alatt úgyis megteszi, aki pedig nem, az nem. Tehát az új határidő:
Az év játékosa a Premier League-ben
ÚJ határidő: 2008.05.07, 0:00 - 2008.05.10, 23:59
vagyis szombat éjfélig -
#45 nem 40? -
#44 Felmerűl bennem a kérdés, hogy tényleg C. Ronaldo ennyire jó, vagy a többiek nem tesznek meg mindent a cél érdekében. -
#43 Lehet, hogy ő tud valamit, amit mi még nem.
Na és mit szólsz ahhoz az ötlethez, hogy ne egy hét legyen a szavazás? -
#42 talán azt nehezményeztem hogy nem három nevet írt, nem azt hogy nem az én jelöltjeimet... [omg] -
#41 Toni nem angliában játszik helo -
#40 én -
#39 Toni? -
#38 1. Cirstiano Ronaldo - Egyértelmű...
2. Fernando Torres - Nagyon sokan kételkedtek benne mikor a Poolba ment aztán lám-lám...
3. Nani - Fiatal portugál és már most nagyon jól játszik...simán lehet olyan jó játékos mint Croni -
#37 1. C. Ronaldo - bármennyire is úgy viselkedik mint egy kisgyerek mint akitől elvették a nyalókáját, ettől függetlenül nagy szezont produkált. Szinte folyamatos jó teljesítmény.
2. Torres - Az előttem szólókhoz tudok csatlakozni, gyors beilleszkedés, stb...
3. Drogba - Még mindig a Chelsea húzó embere. Igaz bevallom, itt erősen gondolkodtam Adebayoron, mivel Henryt remekül helyettesíti, és legtöbbször szép játékot nyújt. -
#36 1. C. Ronaldo. No comment. Gólkirály, 30 gól szélsőként.
2. F. Torres. Első szezonja nagyon jól sikerült, évek óta nem lőtt senki enniy gólt egy idényben (Owen óta talán senki).
3. Adebayor. Neki is zsír szezonja volt, bár voltak kissebb hullámvölgyek, 3. helyt megérdemil. -
#35 1.C.Ronaldo
2.Fernando Torres
3.Emmanuel Adebayor -
#34 1) C.Ronaldo (Szerintem kétségtelenül, akár szereti valaki, akár nem.)
2) Drogba
3) Torres