Enyhe korhatárt kapott az Indy 4 és az új Batman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem Ford az illuzió romboló, hanem a Transformerses csávó mellete. Azért rettegek az Indy4-tõl, pedig imádom az Indián Jánost. 😊

Batmant várom. Eddig ennek az elsõ része volt a legjobban megcsinálva.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Waterhorse
Jah, és most képzeld el, h valakinek ez a munkája: filmeket néz, és aztán megmondja szerinte ki nézheti meg, valóságos kínszenvedés így lehúzni azt a 30-40 évet. El tudnám viselni ezt a melót, de ehez már nagyon magas fõiskolai végzettség kell, másképp nem is tudna hozzászagolni a témához.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Hah!! Basszus, ezek az alakok már tényleg látták? Azannya vazzeg! Én is akarom már látniiiiiii!!!!
nézz meg egy K1 döntõt

Szolnokboy1
remélem a batmanben nem kurják el a bunyokat mint az elsõ részben :S Láttam a werkfilmjét, baromi jó verekedõs koreográfiák voltak, csak a korhatár miatt rohadt közelrõl láthattuk õket és kibaszott sok vágással. Szóval lényegében semmit nem láttunk...:-/ Remélem nem így lesz a Dark Knightban.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

hol lehet jelentkezni az MPAA-ba? 😄 ilyeneket énis ki tudok találni hogy: "kalandos erõszak és a rémisztõ képek" ...nc
Broafka
ilyen képpel, nem csoda a korhatár, viszont az hogy új Indy rész jön, hát én örülök neki, de a vén kappan Ford a járókerettel ugrálgat, elég illúzióromboló! :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...