7
-
Hoz_Hun #7 Nem Ford az illuzió romboló, hanem a Transformerses csávó mellete. Azért rettegek az Indy4-től, pedig imádom az Indián Jánost. :)
Batmant várom. Eddig ennek az első része volt a legjobban megcsinálva. -
#6 Jah, és most képzeld el, h valakinek ez a munkája: filmeket néz, és aztán megmondja szerinte ki nézheti meg, valóságos kínszenvedés így lehúzni azt a 30-40 évet. El tudnám viselni ezt a melót, de ehez már nagyon magas főiskolai végzettség kell, másképp nem is tudna hozzászagolni a témához. -
Sanyi07 #5 Hah!! Basszus, ezek az alakok már tényleg látták? Azannya vazzeg! Én is akarom már látniiiiiii!!!! -
Loverman #4 nézz meg egy K1 döntőt -
#3 remélem a batmanben nem kurják el a bunyokat mint az első részben :S Láttam a werkfilmjét, baromi jó verekedős koreográfiák voltak, csak a korhatár miatt rohadt közelről láthattuk őket és kibaszott sok vágással. Szóval lényegében semmit nem láttunk...:-/ Remélem nem így lesz a Dark Knightban. -
MoToX #2 hol lehet jelentkezni az MPAA-ba? :D ilyeneket énis ki tudok találni hogy: "kalandos erőszak és a rémisztő képek" ...nc -
#1 ilyen képpel, nem csoda a korhatár, viszont az hogy új Indy rész jön, hát én örülök neki, de a vén kappan Ford a járókerettel ugrálgat, elég illúzióromboló! :-/