Nagy durranással fog befejeződni a House
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
🤣
Mert így egyfelõl biztos "über" "cool"-abb "comment"-ezni egy "movie"-ról a haverokkal, másfelõl pedig lehet villogni a nyelvtudással... <#mf1>#mf1><#crazya>#crazya>
inkább vetítség helyette a Klinikát vagy a korház a város szélént ,azok sokkal true-bbak...
Egyvalamit nem értek: BUSZbaleset??? Lazadoki mi a rákot keres egy buszon? Idióták között, mikor van mocija és kocsija is?
Majdnem megdöbbentem.
Kit izgat, hogy meghal egy beteg? Max. House egóját. Én inkább az elmés dialógusok miatt néztem a sorozatot.
Kit izgat, hogy meghal egy beteg? Max. House egóját. Én inkább az elmés dialógusok miatt néztem a sorozatot.
te biztos egy nagyon jó sorozatíró vagy, sokkal jobb mint ezek
Óriási durranásnak tûnik az óriási közhely mellette el is törpül.
Kisgörények most biztos reszketnek - végre ujra itt a doki.
Kisgörények most biztos reszketnek - végre ujra itt a doki.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
BIG SPOILER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A duplarészbõl a 15. rész címe: House's Head, a 16. pedig a Wilson's Heart lesz, szal'... 😊
Felröhögtem mikor elolvastam!!!! Már csak evvel tudják tetézni?? Elfelejti a betege cuccait... na... és akkor mi van? ha a beteg egy kollégája és betegsége nem halálos lenne na akkor lenne valami izgalom... :-)
"Azta! Mekkora durranas!!"
Nehogy akkorát durranjon, h kipukkad vele a "lufi".
A következõ évadot pedig már tolokocsis dokiként fogja kezdeni!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?