5
-
#5 Egyetértek.
Főleg mostanában, nagyon kiégettnek látom Wellinget. Persze egy egyébként naszerű történetű képregényt nem is lehet ilyen hosszan facsarni úgy, hogy végig élvezetes legyen, vonaglik a történet, Kent egyre ugyanazt csinálja, kb 6 évad alatt. Egy ideig tetszett (10-15 rész), nem állandóan a "jajj, a titkom miatt mindenkit bajba sodrok" küszködés ment. Bőven rá lehet erre unni...
Kár Lexért. Igazán miatta volt értelme néznem, mert egész szépen kerekítették ki, h egy "jó" emberből hogy lett az idegenek főutálója, hogy lett egyre sötétebb gondolkodása. Ezalatt Clarkkal szar se történt, ott tart a jelleme szinte, mint az elején... Szerintem legalábbis. Maradt a szépség utáni vágyam, majd nézem Kristint HDban... Már ha végre visszahoznák. -
Chris05 #4 Rosenbaum iszonyat jó, főleg eredeti angolban. TW is jó, de csak olyan 10-es skálán 6-7, Rosenbaum (és John Glover, aki Lionel) mindig 9-10 körül hozzák a szerepeket. -
Librarian #3 Nekem is szimpatikusabb emberke ez a Lex Luthort alakító srác, Welling szerintem elég gyökér... jó, Clark Kent karaktere gyökér, de Welling a Köd-ben is gyökér volt. Nem nagy eresztés színésznek. -
Mrobi2 #2 Szerintem pedig a Smallville-ben az igazi nagy durranás a Clark Kentet alakító Tom Welling! Ez az én véleményem! -
Foxhound1980 #1 Remek, 8 évadot nem kell megnézni...:( Rosenbaum nélkül nem Smallville a Smallville.