23
-
tommyx #23 Én játszottam több mint 50 játékkal. és semmi változást nem tapasztaltam... -
Alfa Of NS #22 A TV az viszont veszélyes lehet. Kisgyereknek mintát ad. -
Alfa Of NS #21 A túlzott agresszió kialakulásában inkább az első három év számít, akkor meg még nem gámel a gyerek. Meg a családi környezet az ahonnan az agreszív mintát látni lehet és alkalmazni is. -
Rundstedt17 #20 na végre egy normális tudós -
Scamp #19 Ebben nem az a hír, hogy nem okoz aggressziót a játék hanem, hogy végre ezt egy olyan ember is kijelenti akinek a szava ér valamit.
Még egy ilyen kijelentés mondjuk valami Brit tudóstól meg egy Washington egyetemi Prof-tól és mindenki más elbújhat.
Mellesleg hugom végig játszotta a GTA 3-at meg a Vice City-t is -
Wittgen #18 Sok-sok év után végre valaki megírta azt, amit a játékosok és azok jó részének családja tudott: a gémerkedés nem vezet agresszióhoz.
A való életben sokkal több hatás éri az embert (pl köcsög politikusok hazudozása), ami kiválthat nála erőszakos cselekedeteket, mint ami egy kis játszadozás közben éri (itt a Pc-s, konzolos játszadozást értem :). -
G18XM8 #17 Végre egy normális pszichológus... -
wolruf #16 Kinyírok mindenkit! Alley Cat-en nevelkedtem!!! :-) -
#15 Ez most újdonság? -
sathinel #14 Komoly hogy tudományosan mérni, és jegyzetelni kell ahoz hogy páran felfogják nem értenek hozzá, más generáció az ami ezt szereti. Kb a rock-rene hasonló ehhez amit ugyanígy leugattak az elején. Csak el kéne kezdeni gondolkozni. Ez ami nehéz a politikusoknak, mert ők használják ezt fel mindíg kampánycélokra. Mert mimásért is lenne evvel foglalkozva ha nem azért hogy az illetőről szóljon a bulvársajtó. -
Amergin #13 Ez hír?
Kiderül az amit minden józan gondolkodású ember már amúgy is tudott?
Bahhh.... -
HUmanEmber41st #12 Hogy a témánál maradjunk, szegény leányzó úgy néz ki a képen, mintha valami rendkívül hosszú rajzögbe ült volna, és a sikítás előtti pillanatban kapták volna lencsevégre :D -
gyuri12 #11 VÉGRE valaki,akinek esze is van.
Ha jön még 2 ilyen doktor,aki ért is valamennyit a játékokhoz,már nyert ügyünk van.
Végre. -
Csaba42 #9 A második legnépszerűbb téma, és hiába vannak, akik megpróbálják minél objektíven szemlélni a kérdést, a sok köcsög mindenkinél mindent jobban tudó emberek (pl. Jack Thompson, némi politikusok, stb) úgyis azt fognak továbbra is hinni/gondolni, amit akarnak. -
#8 Sajnos női repszimes nincs sok sőt, konkrétan egyről tudok itt az sg-n... -
#7 húgom kedvence tényleg a sims meg a gta :) -
FoodLFG #6 Csaj van beszúrva a hírhez ! O.O
Hol maradnak a kommentek ??
-
n3whous3 #5 Lehet normális társaság és elfoglaltság is és azzal szemben is antiszociális lesz, aki sokat gémel. Én magamról tudom, jópár évig elég keményen gépes voltam... de ennek nem az az oka, hogy az annyira nagyon függőséget okozott, vagy esetleg untam a társaságot. Én UTÁLTAM az ismerőseimet nagyrészt, egyszerűen nem volt kivel "ellenni".
Mostanában meg eltűnt a game mánia, alig játszok (helyette sg-zek keményen :DDDD:D:D:D Najó azt is csak akkor, ha mást épp nincs kedvem :D) -
n3whous3 #4 VÉGRE! -
OMax #3 Szerintem is igaza van. Nem leszek attol egy cseppet se ideges, mert megolok 50 embert a gta-ba. Es vezetes kozbe se probalnam ki. Hat nagyjabol ennyi, vegre valaki eszrevette. -
csgj #2 Na végre ilyenről is lehet olvasni :P -
#1 Az összes gamer ismerősöm tipikus "jógyerek", normális élettel és célokkal... autó, lakás, barátnő, munkahely. Tény, hogy kicsit antiszociális lesz aki sokat játszik, ugyanis a rókázás, az ihb bulik egy idő után nem elégítik ki szellemileg és inkább van a netes haverokkal, mint a "sík" társakkal. Jogos.