Nincs összefüggés a játékok és az erőszak között
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egy ilyen kijelentés mondjuk valami Brit tudóstól meg egy Washington egyetemi Prof-tól és mindenki más elbújhat. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Mellesleg hugom végig játszotta a GTA 3-at meg a Vice City-t is <#nyes>#nyes>
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
A való életben sokkal több hatás éri az embert (pl köcsög politikusok hazudozása), ami kiválthat nála erõszakos cselekedeteket, mint ami egy kis játszadozás közben éri (itt a Pc-s, konzolos játszadozást értem 😊.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Kiderül az amit minden józan gondolkodású ember már amúgy is tudott?
Bahhh....
iSS!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ha jön még 2 ilyen doktor,aki ért is valamennyit a játékokhoz,már nyert ügyünk van.
Végre.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hol maradnak a kommentek ??
<#vigyor3>#vigyor3>
https://twitter.com/foodlfg
Mostanában meg eltûnt a game mánia, alig játszok (helyette sg-zek keményen 😄DDD😄😄😄 Najó azt is csak akkor, ha mást épp nincs kedvem 😄)
púúúúú
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.