Cloverfield 2 életjelek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
értelmesekkel 1etértek, ez NEM mese, ez beleélés, direkt jó hogy kamerás, még ha zavaró is, mert így ott vagy, nem csak hallgatod. nekem nagyon átjött XD
\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
Elsõre megettem a marketinget, így másodszorra már nem hoz annyira lázba.
Igazából minden poént ellõttek már, egy olyat tudnék elképzelni, mint a Half-Life-ban, hogy más szemszögbõl, mondjuk a katonák szemszögébõl - mutatják be a történéseket. Bár ahhoz kéne egy érdekesebb háttértörténet.
A kamerarángatósditól én nem esnék annyira hanyatt, nem itt sütötték el elõször. A filmet így utólag gyengének látom (vetítés után tetszett). Nem hiteles. Ex mentés szörnyek között, semmi túlélési ösztön. Egyedül a bolt fosztogatás volt hihetõ.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5