Jön az Xbox 360 Blu-ray?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Abba amit te mondasz van ráció.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bérbe vehet? reklámfelület...
aki lúzerboltba veszi a cuccait, persze, hogy ugy jár, ahogy leírtad.
csak azért nem minden egyén gondolkodik így, valaki olyan boltba megy, ahol nincs kockázat <#banplz>#banplz>
igen, én tudom, hogy X360ért pénzt sose adok :DD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Már kb 15 éve létezik ilyen <#nyes>#nyes>
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mega_Drive_II_(PAL)_%2B_Mega-CD_II_(PAL)_%2B_32X_(PAL).jpg
Már akit érint a probléma. De biztosan hallottad hogy van rá három év garancia és ingyenes futárszolgálat. Szerintem kényelmesebb mint személyesen intézni egy-egy alkatrész gariztatását, még akkor is ha az illetékes számtech bolt nem szûnt meg közben és vita nélkül elismerik a hibát... De Te tudod :)
ps: a Live simán mûködik itthonról is.
A konzolosok szerint meg igy is megeri, mivel nem kell erteni hozza, csak mindig megvenni a legujabbat. Mondjuk ezt akar egy markas pc-vel is megtehetnek, csak ahhoz erteni kell, mert van benne start menu.
Itt lenne az ideje, egy upgrade-elheto konzol kiadasanak, evegre egy videokartya csere (hdmi) vagy egy optikai meghajto upgrade (bluray) miatt ki a fene akar allandoan uj gepet venni?
Igen, a mai konzolok gyorsabban valtoznak mint a pc-k es gyakrabban kell oket cserelni, es meg gyengebbek is mint a legtobb uj pc. (meg az xbox360 512MB-ja is keves, pedig ebben van a legtobb rendszermemoria)
ps: Magyarorszagon nem igazan van huzo cim xbox260-ra, mivel szinte az osszes exkluziv jatekahoz kellene a live, ami ugyebar itthon nem elerheto. Ezt az orszag alapu tiltast meg a legvacakabb kinai mmo-k sem hasznaljak, csak legfeljebb a hasonlo szinvonalu itunes.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ugyanis a legtobb ismerosomnek 0 azaz NULLA eredeti jateka van 360-ra.
A BR kicsit megnehezitene a masolgatast.
A konzol elterjedt, mostmar csak meg kell vetetni az eredeti jatekokat hozza.
ehh..nem rosz uzletpolitika.
Nekem van ps2-m meg xbox360asom. van 3 desktopom meg 1 szerverem. De most mire jo ha ki irkalom oket??
Most tenyleg nem kotekedesbol kerdem.
#12 ez pedig pláne nem.
majd legközelebb srácok :(
(elárulom, azért fogyott sok xboxból, mert sok jó játék jelent meg rá, miközben a konzol nagyon olcsó - ennyi a titok)
Forza.
Blackmail the Universe
LZ forever
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
de sztem olyan egyértelmû, hogy jönni fog hozzá a blu-ray, hogy az nem is igaz <#idiota>#idiota>
De az egyértelmû, hogy elõbb utóbb bele kell rakják, most hogy már nincs konkurencia. Gondolom lesz egy ultra verzió blu-ray-el, aztán a többibe is lassan belekerül. Játékokat úgysem fognak br-en nyomni, viszont így tovább piacképes marad a konzol, ami azoknak is jó, akiknek csak dvd van benne.