2366
A Goth stílus [és] a szebbik nem képviselői
-
#124 A gót csajokat bírtam egy időben. Még jártam is eggyel. Nem volt rossz. :D -
Rundstedt17 #123 rondák.utálom a fekete színt -
#122 Hát ezért nem éppen. Ha végignézed, nem éppen néznek ki gyerekesen egyik képen sem. -
#121 Ne nőiesezzünk - ezeken a képeken csak gyerekek vannak. -
csibefasirt #120 kis java-s -
#119 Hat ez hatalmas:P -
Nuki #118 Kielégítő magyarázat. Magyarul semleges. -
#117 vagi -
#116 lol :D
-
n3whous3 #115 azért mondtam, hogy legyen a topik neve más és akkor nem vitatkoznak a témáról az emberek és csak mutogatjátok a képeket, megsatöbbi. Nem is illek a topikba, szóval én itt ki is szálltam :) -
#114 -
#113 Ízlésen vitatkozni intlikenzs dolog.:D -
n3whous3 #112 nadehát... bammeg, valami nőies. Van férfias dolog. Meg van ami semmise. Nemtom érted-e? Tehát van valami, ami egy ember szempontjából nőies, tehát beindul tőle. Aztán amit nem tart annak, az nem az SZERINTE. Meg azért van olyan dolog, ami túlmegy mindenki toleranciáján, egy olyan csaj, aki holt részeg, hát gondolom más szerint se nőies. Ez most csak egy példa arra, hogy nem fekete meg fehét a dolog. De annyira triviális, hogy nemtom a te fejed eddig hogy nem adta ezt ki :D -
Nuki #111 Az fiún nőies. Az az egyikbe belefér szerintem. -
#110 buzis? :D -
cellissimo #109 -
#108 *i:D -
#107 Nem teljesen ide tartozok, de sokaknak hasznos lehet... -
#106 Az az érzésem, ha ott feküdne egy előtted széttett lábakkal gondolkodás nélkül megdugnád -.- -
Nuki #105 Miért, van "nőies" és "férfias" on kívül 3. lehetőség? -
#104 Lehangoló a fekete? Tehát ha van egy bomba csaj hátközépig érő ébenfekete hajjal akkor az lehangoló? Hát rám az mindenhogy hat csak nem lehangolóan :) -
n3whous3 #103 Az is :) -
n3whous3 #102 lol, nagyon jó a logikád :D Ha valami nem X, akkor nem feltétlenül azt jelenti, hogy az X ellentéte meg pont ezért az... -
#101 -
n3whous3 #100 esetleg max 2, mert 3 része (még) nem volt :D -
#99 kill bill 3 főboss? -
képt -
#97 miért, szerinted férfias a fekete szoknya, vagy a hálós kesztyű ?:) -
Hajnalcat #96 -
cellissimo #95 goth mint stílus eleve nem nőies...szép lányokat könnyen elcsúfít... pl #29 -
bcrics #94 tennap este egy ien példányt megharaptam:) -
#93 LOL! -
#92 -
#91 Én szeretem a feketét mint szín. De ízlések és pofonok. -
#90 HAMMM -
#89 A gothmuffok JÓK! -
Fbn Lx #88 hát ez igennagyon gyönyörű :) -
n3whous3 #87 lehangoló a fekete :) -
n3whous3 #86 Nem azért nem tetszik valakinek, mert divatmajomság, hanem mert pl. nekem egyáltalán nem jön be ez a fekete ruha/smink/mindenféle szar. Tiszta kriptaház meg hullaház hangulatú, az egy dolog, ha fekete csipke fehérneműben oson be az ágyba barátnőm, de köze nincs ehhez :D
ÉS nem akarok ezzel flamebe szállni, ha a goth csajok imádása lenne a topic célja, akkor csak annyit fűznék még ezekhez, hogy változtassátok meg a topik nevét. -
#85 Szerintem ez a stílus is olyan mint a többi, abból a szmpontból, hogyha jól csinálják nagyon szép, vonzó, kellemes, impozáns, stb. tud lenni. Ha rosszul, akkor gusztustalan. De mint mondtam, ez szinte mindennel így van.