2366
A Goth stílus [és] a szebbik nem képviselői
-
#364 Le lehet azt venni és/vagy más célokra is használni kéremszépen. -
#363 ha az elsőn nem lenne az a nyakkendő, akkor perfekt, de így csak 9.6/10 -
#362 elsőnek tiszta baba arca van -
-
#360 -
#359 -
#358 -
#357 És a próféta szóla, hallgassátok, balgák!! :) -
Bircsike #356 A Goth lányok a Föld legszebb lányai. -
#355 akkor lássuk a képet -
#354 nem is az hogy rondák, mert némelyik egészen gyönyörű lány lenne, de így csak elcsúfítja magát -
#353 "Goth lányok lehetnek szépek?!"
ne séretsek meg senkit de szerintem rondák!!! -
Sokféle-fajta kép is idekeveredett, de én megtisztelném a hölgyeket, néha szoktam skatulyázni (például külső elemekből néha lehet következtetni a belsőre is), de az jó, ha valaki felvállalja magát.:) -
Shinkei #351 Hmm...elkezdtem olvasgatni az elejétől a topik hozzászólásait, és énis csak azt tudom ismételni hogy izlések és pofonok:) Én goth lány vagyok, nem divatból csinálom, és nem viszem túlzásba. Sok visszajelzést kapok (myvipen stb, személyesen), hogy szép vagyok és csinos. Nem tudom ez az alapjábavett vonásaim és alakom miatt van-e, vagy rátesz a stílusom is, de a lényeg, hogy nem csúfított el engem a goth öltözet, smink stb. És igen, nőies a stílus, bár van egy elég unisex ága is.
De nekem senkise mondja, hogy egy lakkcsizmás, csipkekesztyűs, fűzős nő nem nőies...és az emo kicsitsem hasonlít a gothos szerintem, közük sincs egymáshoz.
És sajnos merem kijelenteni, hogy azt, hogy kik a goth lányok, és kik nem azok, ezt csak igazán azok tudják, akik magukis gothok, vagy akik nagyon ismerik a stílusokat. :) -
Steve Q #350 Mi az a szolfista? -
#349 szolfista hablaty! :D -
#348 Őt ismerem!! Ezt megrajzolta saját kezével is, papírra !! Nagyon ügyi a csaj (Nett ) -
#347 Itt is érdemes nézelődni -
Steve Q #346 Ízlések és taslik, tudod - mind különbözőek. -
#345 Megvesztél ember??? -
#344 -
#343 -
#342 -
#341 középső favorit:) -
Fbn Lx #340 alsó fiús, utálom a bőrkabátot lányon :s
középső szép.
felső meg. ejha :O -
#339 Középső, talán kicsit vékony. -
Hajnalcat #338 Felső tetszik. (Y) -
#337 Az alsó kettő csinos. Bár, hogy az alsó mitől Goth...? Van rajta ez mezei bőrkabát. -
-
Ghez #335 -
#334 -
#333 -
Fbn Lx #332 dedönöjűűű :0 -
#331 utolsó 2 -
#330 ok -
#329 -
#328 -
-
#326 Értem :D -
#325 majd ha kamasz lesz, kinő