2366
A Goth stílus [és] a szebbik nem képviselői
-
#444 Most találtam meg ezt a topikot és nem állhattam meg, hogy ne szóljak hozzá. A Goth lányok ha jól néznek ki alapból és még rámsminkelik megukra a fekete árnyalatokat, csak még szebbek lesznek. Nekem pont emiatt a színvilág miatt teccenek. -
#443 Lehetnek szépek, feltéve, ha olyanok, mint az én barátnőm, aki iszonyat Goth lélek, de úgy néz ki, mint egy diszkóból jött diszkócica:D:P -
#442 Húha ! Ez nem goth hanem gút ! Besser gösser !!
Megszerelmesedtem ! Meghívnám egy kriptavacsorára.
-
#441 -
#440 Engem ezenek a lányoknak a titokzatossága tetszik, de sztem legtöbbünknek egy egyéjjszakás kalandnál nem érne többet egyiksem, ezt most nem arra értem hogy kurvák lennének, de hogyha elmúlik ez a titokzatosság akkor ugyanolyan hétköznapi emberekké válnak mint bárki más és ez egy hosszútávú kapcsolatban nem túl előnyös... -
Hajnalcat #439 -
Fbn Lx #438 szerintem egyikőjük sem hasonlít A Kaszásra -
#437 Asszem új felhasználónevet kell keresnem, ha a hölgyeknek annyira szimpatikus...^^ -
#436 ja az legalább nem korrupt. Akár mennyi pénze van a tetű embereknek akkor is elviszi őket válogatás nélkül. Előbb utóbb.
És ez így szép!! -
#435 ja amúgy,lehet a kaszás szimpatikus xD -
Hajnalcat #434 Mi a bajod Kaszással? :) -
#433 lehetnek szépek persze de csak amelyik nem úgy néz ki mint a kaszás -
Freeda Krueger #432 Némelyik nagyon szép és bejövős...
-
skyekep #431 sőt néha egy egy pillantás is sokatmondó egy - egy fotón :) -
skyekep #430 szerintem is nagyon szépek tudnak lenni amennyiben önmagukhoz mérten öltözködnek sminkelnek stb....van egypár ellenpélda akik sajna másolnak másokat.... -
#429 Hát eme képek végignézése után... Szerelmes lennék ha lenne szívem :D -
#428 -
#427 O.I !
A harmadiknak adagolnám az életvizet !!! -
-
#425 Általában old school jellegű képek készülnek a hölgyről, de remélem most az egyszer, kivételesen itt is jól fog mutatni...^^
-
#424 Mikor megyünk? Ha nincs piercinged, akkor telepítek, ha kéred. -
pityesz79 #423 -
#422 -
Hajnalcat #421 -
#420 Ez úton keresnék kedves, aranyos, intelligens ifjú hölgyet, akivel betonozhatnék.
Jelige: piercingig a malterban.
-
#419 "Mégpedig be kellene őket fogni egy hónap kemény melóra, mondjuk betonozni"
Igen, rendkívül népszerű munka a lányok körében. Gratulálok.
-
#418 komoly?pedig ők is értelmes emberi lények,van munkájuk,szarnak arra,hogy kitűnnek az emberektől az öltözködésük miatt,mert nekik ez iigy tetszik.. -
-
-
#415 Szia,
Semmi köze a stílusnak vagy életvitelnek sem a kisvároshoz, sem a nagyvároshoz, sem feltétlen a kétkezi munkához, megélhetéshez.
Abban sem hiszek, hogy a szubkultúra mindenkép devianciákból táplálkozna.
Nem is írom tovább.:) Fbn Lx-hez csatlakozom.:) -
Fbn Lx #414 én kisvárosban élek, és vannak itt gótok.
van olyan gót ismerősöm, aki dolgozik.
ez is egy világszemlélet. attól mert dolgozik az ember, még nem kell, hogy kommersz életfelfogása legyen ne legyen elvont, ne legyen kissé művész, és ne a turkálóból vásároljon, nemde?
ha átlagosnak érzed magad, csak magadra vess. -
Orionk #413 SZia!
Itt nem a betonozás a lényeg, meg nem is az, hogy egy hónapot.
Hanem, hogy egy olyan dolgot csináljanak, amivel felfogják a normális értékrendet. Hogy lehet, hogy egy kis városból jött ember nem lesz ilyen stílusú, mint a Goth? Azért, mert a kisvárosban, átlagos családban munka van, mindenki megtanulj a megélhetést, stbb.... remélem, hogy érzed, hogy mire gondolok..
ÜDv., -
#412 -.- -
#411 A hipotézis helyes, egy gót sincs a képen. Vissza a kommerszitásba!
-
Fbn Lx #410 igazad van.
csak az a normális ember, aki egy hónapot betonozik. -
Orionk #409 mi a szép bennük? Csak tudnám, hogy mitől lett ilyen stílusuk!
Vagy el lettek kényeztetve, vagy, rosszul bántak velük a szüleik.
De egy biztos, mégpedig az, hogy hogyan lehetne őket viszabillenteni a normális emberi stílushoz.
Mégpedig be kellene őket fogni egy hónap kemény melóra, mondjuk betonozni, akkor rájönnének a normális emberi életmódra....
Üdv., -
#408 -
#407 -
pityesz79 #406 Szépek ezek a lányok! És nekem olyan titokzatosak! -
Hajnalcat #405 ez de jó ez!