110
-
karajjj #30 az tuti, hogy nem minimal... -
#29 de nem is minimal... Tech-House
De sztem bőven elfér itt is -.- -
#28 mucky star minimal techno gyerekek! elvagytok nagyon tájolódva!!! -
#27 lol xd -
#26 Azt mondja, de a szája nem úgy mozog:D Amúgy rákerestem és Hardrox magyar!:) -
#25 Sash! - The Nightcrawlers - September - Encore Une Fois (Future Breeze Remix) - Push The Feeling On (Acapella) - Cry For You (Acapella)
Ministry Of Sound Mash Up Mix 2008 ezen a cédén van rajta, ám a többi sám is hasonlóan jó :)
-
#24 mii elso video ban 2:28nál a rendőr azt mondja, hogy 'Jóreggelt' :D -
#23 Na akkor egy próba.:) Az egyik kedvenc számom, Sugiurumn - Star Baby (Axwell mix):
-
karajjj #22 a video mellett az embed-nél van benne maga a flash linkje, azt kimásolod belőle és berakod itt flash tag-be, vagyis én így csinálom :D -
#21 Hogy lehet embed-elni a youtube-os videókat? Csak simán ki kell jelölni azt a linket és bemásolni ide? -
karajjj #20 nemsokára lesz banner is :D
már csak a modikon múlik, hogy mikor rakják be... -
#19 Jó topik, jó számok! Imádom ezt a stílust! Axwell, Thomas Gold, Eddie Thoneick, Till West, stb... -
karajjj #18 Just Jack - Writers Block (Thomas Gold Remix)
-
#17 Hardrox - Feel The Hardrock
Mondotek - Alive
-
#16 jó én nem akarom h bezárják ezt a topiot csak megjegyeztem :)
pár éve kezdtem el hallgatni elektrot, elotte alter rock ilyesmi ment
mostanaban mennek a house számok is, főleg a konditeremben hallottak, jól megférnek liszt mellett :D:D -
karajjj #15 végre már valaki más is
-
#14 Mivel nekem nem jön össze a videó beszúrás, ezért inkább linkben:
Jerome Isma Ae & Melih Ask - Nell (Joe T Vannelli remix)
Elektrochemie LK - Mucky Star
Mark Knight And D. Ramirez - Columbian Soul (Original MIX) -
karajjj #13 Armand Van Helden - Playmate (Jesse Rose Remix)
Glenn Morrison - No Sudden Moves (Original Mix)
-
karajjj #12 az umek remixet akartam linkelni, de azt nem találtam yuotube-on, az már illene ide :D -
#11 julian jewell számát nem nevezném electro-housenak inkább electro-mininmalnak,,az a baj a mai house,techno rétegmúfajaival,hogy a határ nagyon elvan mosódva a stílusok közt,nehezen lehet megállapítani hogy pont most ez melyik stílus. -
#10 hmm jóak zenék :D -
#9 karajjj-nak van igaza, az általam nyitott topic nem kimondottan ezzel a stílussal foglalkozik csak. -
karajjj #8 az a topik egy hatalmas nagy tág fogalommal foglalkozik, ez meg magával ezzel a stílussal...(mellesleg egy éve nem írt bele senki)
ez most olyan mintha a játékosok fórumába nyitnál egy "számítógépes játékok" topikot és oda mehetne minden...
én itt csak ezzel a stílussal szeretnék foglalkozni, remélem érted, hogy mire célzok
-
#7 parancsolj -
karajjj #6 hát rákerestem többfélképpen is, de nemtaláltam, linkeld már be akkor légszives... -
#5 jó zenék, kár h már van ilyen topik -
karajjj #4 John Dahlbäck - Blink
John Dahlback - Everywhere
-
karajjj #3 Julian Jewell - Air Conditionne
-
karajjj #2 Run DMC vs Bodyrox - It's like my bodyrox
-
karajjj #1 Infót konkrét meghatározással sajnos csak angolul találtam, de azért remélem, hogy nem kell bemutatni a műfajt...