26
Kirándulások
-
ZsaniC #26 Hát szerintem azért a Merrell cuccok is nagyon tutik. Nekem van ez is az is, meg vagyok elégedve mindegyikkel. Ezeket a ruhákat egyszerűen strapabíróra kell csinálniuk. -
grundy #25 Itt egész jókat írnak róla:
http://andrewskurka.com/2012/breathability-its-importance-mechanisms-and-limitations/ -
lakampa #24 Jó döntést hoz az, aki beruház egy olyan kabátra ennyit elárulhatok! Mostanában a Columbia-nak nem nagyon van vetélytársa. Én maximálisan elégedett vagyok vele -
ZsaniC #23 Nekem csak Columbia cipőm van, de az nagyon jó. Engem is érdekelnek a vélemények a kabátról, mert vennék, ha tényleg olyan jó, csak azért szeretek előbb tájékozódni, mert ezek a dolgok nem a legolcsóbbak, viszont ha azt nézem, hogy kb örök életű, akkor annyira nem is... -
kerekpocak #22 Akkor az 20. hozzászólásban található kabátot ajánlanám. Az egy jó választás. -
trottyantós #21 Hát mostanság tuti sokat fogok ismerősökkel, úgyhogy nem sajnálom rá a pénzt..:) -
#20 Én egy ilyen kabátot tervezek megvenni:
http://www.columbia.com/Men%27s-Compounder%E2%84%A2-Shell/WM2116,default,pd.html
Szakvéleményt várok :)
-
kerekpocak #19 Sokat kirándulsz? Mert akkor van egy tuti tippem. Minden új technológiával fel van szerelve. Viszont azt érdemes rendszeresebb túrázásokra használni, és nem a szekrényben tartani. -
trottyantós #18 Tudnátok nekem valami ruházkodási tanácsokat adni a hétvégi kirándulásra? Köszi! -
#17 én télen nem szeretek kirándulni mert olyan nyomott a hangulat,viszont a havas táj egy kilátóról vagy panorámás helyről eléggé szép ám :) -
Hajnalcat #16 Az erdei kápolna deszép télen! -
#15 tegnap a Mátrában voltam
[i]egy kép a kopár, havas erdőről
cakkosra fagyot patakmeder
Máriácska - erdei kápolna, Mátrafüred
Sástó
-
#14 15 km az semmi :D
én 57-et mentem Zemplénben 2003-ban :)
Kőkapunál....Pálházánál balra fel kőkapu irányába -
#13 Nálunk (Berze Nagy János Gimnázium, Gyöngyös) az a szokás hogy hétfőn míg javában érettségiznek a végzősök, a többieknek túranap van. Ez azt takarja magában, hogy Gyöngyösről kisvonat felvisz Lajosházára, és onnan vissza Gyöngyösre. Az útvonal: Lajosháza-Sástó, Sástó-Mátrafüred, Mátrafüred-Gyöngyös. Ez 15 km. Túrának jó de ilyenkor mindenki menne haza, ezért sietünk. Mi 3 óra alatt nyomtuk le, de voltak olyanak is akik 1,5 óra alatt. -
#12 itt voltam:
-
#11 Néha még ez is hasznos(hiába az a hülye doboz kereső túra)
Geocaching.hu
Egyébként én ma votlam a Pilisben túrázni.....a Pilis legmagasabb pontja körül túráztunk...Vaskapú Völgy,Döme Halála,Simon Halála,Aztán jöttek a nagy panorámák,és utána meg már ott is voltunk Bükkfanyeregnél a kocsinál....22 km-rt túráztunk... :) -
#10 igen,igen nagyon jó az az oldal :)
És az a klassz benne hogy ha kijellölsz útvonalakat akkor megmondja mi mennyire van egymástól,meg stb...:D -
#9 fotók?
én térképeket kerestem, de nem tökéletes. persze jobb mint a semmi -
blackgamer #8 turistautak-on annyira gyenge fotók vannak... huh vagy féléve fotóztam is csak elfelejtettem beküldeni nekik
alapötlet jó, csak egy ráncfelvarrás kéne az oldalnak -
#7 ezen sincs rajta ami azon sem volt :DDDD
úgy látszik nem létezik az az út :O -
Hajnalcat #6 Ez elég részletes.... -
Hajnalcat #5 Tegnap voltunk Hármashatárnál, előtte pedig Szőcére mentünk, ahol tőzegmohaláp található:
Hármashatár:
Sajnos ha esett az eső, akkor rettentően rosszak az útviszonyok, mivel óriásgépekkel szétrongálták az utat felfelé menet. Hogy miért? Hát természetesen a sok fakivágás miatt. :( Elég szomorú...Persze a szlovén és osztrák résznél nincs semmi probléma. És a szemetet már elvihetné valaki a tetőről fakivágás helyett..., ugyanis az összes szemetes, ami ott található, megtelt és szinte a főldön úszik a szemét....
Magyar oldal:
Osztrák oldal:
Szlovén oldal:
Egy kastély (Kapfenstein) a távolban Ausztriában és mögötte az Alpok is látható:
Irányok:
-
#4 Milyen térképet használtok túrákhoz?
turistautak.hu-s térképem van GPS-en russahoz, de csomó út nem volt eddig rajta ahol jártam :( -
#3 nah en aprilis 9-en mentem pragaba 200euroert -
#2 Ha valaha elvetődtök a jó öreg Bükkbe, hátizsákkal hatalmas élmény. De TOlna megyed északi csücskében is van pár igen szép erdőség, hegyes vidék ahol érdemes kirándulgatni pár napot. -
#1 Nah én ilyen topikot nem találtam!
Egyébként azért hoztam létre ezt a topikot hogy itt megosszunk egymással túrista útvonalakat,emlékeket,képeket :)