Folytatódik A barlang
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt nem mondod komolyan?? Behídalok mingyá.
Esetleg még mindig barlangban van a lyány és most egy jó adrenalinpumpálós gépfegyveres keménycsávóosztagos megmentõs filmet vizionál. :)
Barátait megmenteni? Hát nem tudom de a filmben elég nyilvánvalóan meghalt mindenki õt kivéve...
Barátait megmenteni? Hát nem tudom de a filmben elég nyilvánvalóan meghalt mindenki õt kivéve...
Ja, amcsiban heppiend verzió lett vetítve az érdeklõdõknek (ámeriká a boldogság és heppiend hazája :)
Egyébként az a gáz, hogy ha kicsit is gondolkozunk a film végé, akkor rájövünk, hogy még a túlélõ csaj is így jár, nem hiszem, hogy sok maradna belõle sem..hehe..
Egyébként az a gáz, hogy ha kicsit is gondolkozunk a film végé, akkor rájövünk, hogy még a túlélõ csaj is így jár, nem hiszem, hogy sok maradna belõle sem..hehe..
meghát elvileg rajta kívül nemigazán emlékszem hogy bárki is életben maradt volna. najó talán Juno, de ezt is kétlem.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
asszem az amerikai kiadásban máshogy volt befejezve az elsõ rész, ott télleg megmenekült a csaj, a végébõl kihagyták az -ez csak fantáziálás volt és még mindig ott kuksol lent miközben hallatszik hogy közelednek a szörnyek- dolgot. ez alapján még megérteném, de eléggé kételyeim vannak afelõl hogy a kettõt meg tudják úgy oldani sztorivezetésileg hogy ne legyen orbitális marhaság.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Eredeti szörnyek? a másik barlangban jobb szörnyek vannak.Mondjuk én ezt a filmet kölcsönben alapbol barlang 2 nek kaptam:D,mert a cave-t már akkor láttam,és utánna néztem h semmi közük egymáshoz:)
Rémlik valami ilyesmi ...
Az elsõ rész nagyon bejött (már amikor beindult a gyilok - addig dögunalom) de a2. részben nincs nagy bizodalmam ... :(
Az elsõ rész nagyon bejött (már amikor beindult a gyilok - addig dögunalom) de a2. részben nincs nagy bizodalmam ... :(
Nem jutott ki senki, a csaj csak álmodta, ezzel is gyorsítva a téboly örvényén, ami belõle is kannibál Gollamot faragna. De mintha lenne happyendes verziója is - gondolom, az ment az USA-ban...<#wow3>#wow3>
IMDB-n vagy egy "brief description" az elso reszrol ez olvashato a vegen:
"PS> Hopefully, they will not make a sequel, cause it would spoil the whole thing!"
...LOL...
"PS> Hopefully, they will not make a sequel, cause it would spoil the whole thing!"
...LOL...
Ha jól emléxem az volt a vége, hogy az egyetélen még életben lévõ csaj, azt álmodta hogy kijutott, és megtalálja az autóutat, simán elszáguld mellette egy autó, majd felébred, és még mindig a barlangban van, és hallani a szörnyeket. Lehet hogy az álma alapján tényleg kijut? :D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
EEmlékszem, amikor egyszerre ment a 2 film, és egyik ismerõsöm mondta, hogy nézzem meg A barlangot, megnéztem, és kérte, hogy magyarázzam el a végét, mert nem érti:D Szépen el is magyaráztam, és mégjobban nem értette mi van:D Persze, hogy pont a másikat néztem meg:) Úgyhogy megnéztem ezt is, és utána magyaráztam el:)
The Descent, és a The Cave
The Descent, és a The Cave
Szerintem meg így van egy szemernyi esély arra, hogy ez a folytatás még akár jó is lehet.
Mert most elõvennének valami gagyi történetet, az csak elcseszné....aztán lehet így is el lesz cseszve, ahogy azt megszokhattuk a folytatásoktól....
Mert most elõvennének valami gagyi történetet, az csak elcseszné....aztán lehet így is el lesz cseszve, ahogy azt megszokhattuk a folytatásoktól....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
hát én már nem is emlékszem, megmenekült-e valaki.
de tán ugy rémlik igen.
ha itt most arról a barlang filmrõl van szó, ahol egyik csajos egy csákánnyal tán átszurta valamelyik társa lábát <#idiota>#idiota>
de tán ugy rémlik igen.
ha itt most arról a barlang filmrõl van szó, ahol egyik csajos egy csákánnyal tán átszurta valamelyik társa lábát <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem nem az jött le, hogy bárki is megmenekült volna.
Az reálisabb lenne, ha valamelyikük rokona indulna a keresésükre, csapattal.
Kár érte.
Az reálisabb lenne, ha valamelyikük rokona indulna a keresésükre, csapattal.
Kár érte.